I Origins

I Orgins – Waarom werk je zo hard om God te ontkennen?

Ik zag net deze nieuwe clip van I Origins, het aanstaande fantasie drama met Michael Pitt en Brit Marling:


I Origins – Waarom werk je zo hard om God te weerleggen?
Plot:
“Een moleculair bioloog en zijn partner laboratorium ontdekken bewijs dat de samenleving, zoals wij die kennen, fundamenteel kan veranderen.”

Gelooft jij in God? En in de Kerstman? En in de tandenfee? Misschien leef je wel in een sprookje!

Dank God dat ik een atheĆÆst ben! Maar vertel het alstublieft niet aan mijn grootmoeder, ze zou de exorcist bellen… of erger nog, ze zou me onterven!

De film is geschreven en geregisseerd door Mike Cahill.

Release datum: 18 juli 2014.
:)

I Origins – 2 Clips

Je kan hieronder twee previewclips bekijken van I Origins, het komende fantasie-drama geschreven en geregisseerd door Mike Cahill met in de hoofdrol Michael Pitt en Brit Marling:


I Origins – Misschien is het oog wel een soort van venster naar de ziel.


I Origins – Gekke mensen
Plot:
“Een moleculair bioloog en zijn partner laboratorium ontdekken bewijs dat de samenleving, zoals wij die kennen, fundamenteel kan veranderen.”

Ziet die Aziatische man uit de tweede clip er bekend uit? Nou, je hebt hem niet ontmoet in een vorig leven. Dat is acteur Steven Yeun, en je zag hem waarschijnlijk in de geweldige post-apocalyptische zombie TV-serie The Walking Dead: hij speelt de rol van Glenn Rhee!

Release datum: 28 juli 2014.
:)

I Origins

I Origins de FilmI Origins
Genre: Drama/Fantasy/Science Fiction
Regie: Mike Cahill
Cast: Michael Pitt, Brit Marling
Releasedatum: 28. Juli 2014

Voor meer informatie: I Origins Trailer

https://filmbioscoop.com/film/i-origins

I Origins Soundtrack

We hebben de officiƫle tracklijst te pakken van de I Origins soundtrack, het aanstaande fantasie drama geschreven en geregisseerd door Mike Cahill:

I Origins Originele Film Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Message to My Future Self
2. Dust It Off ā€“ The Do
3. Lucky Elevens
4. Turning Over Rocks
5. Driverless Car ā€“ Fall On Your Sword
6. Invisible Door
7. The Test
8. Karen & Ian
9. India
10. Closure
11. Boise
12. Discoveries
13. Salomina
14. Motion Picture Soundtrack ā€“ Radiohead
15. White Peacock
16. No Time Like the Present
17. Waltz in G Minor ā€“ Phaedeon Papadopoulus
I Origins Nummer - I Origins Muziek - I Origins Soundtrack - I Origins Filmscore

Plot Synopsis:
“Ian Gray, een PhD student studeert moleculaire biologie met een specialiteit in de evolutie van het oog, verlaat zijn lab om naar een feestje te gaan en hij heeft een intense, maar vluchtige, ontmoeting met een mysterieus, gemaskerd model dat in de nacht ontsnapt. Met alleen een foto van haar verbluffende en iconische ogen, spoort hij haar op en worden ze verliefd. Hun fundamenteel verschillende opvattingen over het leven intensiveert alleen maar hun relatie. Ze beloven elkaar altijd bij elkaar te blijven. Jaren later, maken Ian en zijn labpartner, Karen, een verbluffende ontdekking met ingrijpende existentiĆ«le gevolgen. Hij moet het risico zijn levenswerk en zijn familie om te reizen over de hele wereld te vinden van de waarheid achter wat hij heeft gevonden en wat het kan betekenen.

De soundtrack van de film I Origins zal worden vrijgegeven op 15 juli 2014 door Milan Records.
:)

Trailer en Poster van I Origins

Hier is de officiĆ«le trailer van I Origins, een aanstaand fantasie drama geschreven en geregisseerd door Mike Cahill (die eerder aan het hoofd stond van het 2011 sci-fi drama “Another Earth”):


I ORIGINS
Verhaallijn:
“Ian Gray, een PhD student studeert moleculaire biologie met een specialiteit in de evolutie van het oog, verlaat zijn lab om naar een feestje te gaan en hij heeft een intense, maar vluchtige, ontmoeting met een mysterieus, gemaskerd model dat in de nacht ontsnapt. Met alleen een foto van haar verbluffende en iconische ogen, spoort hij haar op en worden ze verliefd. Hun fundamenteel verschillende opvattingen over het leven intensiveert alleen maar hun relatie. Ze beloven elkaar altijd bij elkaar te blijven. Jaren later, maken Ian en zijn labpartner, Karen, een verbluffende ontdekking met ingrijpende existentiĆ«le gevolgen. Hij moet zijn levenswerk en zijn familie riskeren om over de hele wereld te reizen achter de waarheid over wat hij heeft gevonden en wat het kan betekenen.”

Dus eigenlijk is het een verhaal dat probeert wetenschap en reĆÆncarnatie te overbruggen.. Nou, het zorgt voor goede ontspanning maar reĆÆncarnatie is pure onzin…

Hoe dan ook hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van I Origins is ingesteld voor 18 juli 2014.
:)