In The Blood

In The Blood Soundtrack

Hier is de lijst met officiële nummers van de soundtrack van In The Blood, de meest recente actie thriller geregisseerd door John Stockwell en met in de hoofdrollen Gina Carano, Cam Gigandet, Luis Guzmán, Amaury Nolasco, Ismael Cruz Cordoba, Treat Williams, Stephen Lang en Danny Trejo:

In the blood Originele Film Soundtrack
Muziek door Paul Haslinger.

1. Cock Fight
2. Ava’s Sadness
3. Off to Paradise
4. Following Timo
5. Chase to Centro Medico
6. Ava and Manny
7. Searching for Derek
8. Wheeled Out
9. Guided Street Chase
10. No Esta Bien
11. Correction Your Dead
12. I Miss You Already
In The Blood Liedje - In The Blood Muziek - In The Blood Soundtrack - In The Blood Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
Gina Carano speelt de hoofdrol als Ava, een getrainde vechter met een donker verleden. Wanneer haar nieuwe echtgenoot (Cam Gigandet) tijdens hun Caribische huwelijksreis verdwijnt, onthult Ava een gewelddadige onderwereld van samenzwering in het midden van een paradijselijk eiland. Gewapend met een dodelijke reeks van vaardigheden gaat Ava op een tocht om de waarheid te ontdekken — en om af te rekenen met de mannen die ze verdenkt verantwoordelijk te zijn voor zijn ontvoering, één voor één.

De soundtrack van de film van In The Blood is al beschikbaar op Amazon en je kan onderstaand naar voorbeeld nummers luisteren:

:)

In The Blood

In The Blood de FilmIn The Blood
Genre: Actie/Thriller
Regie: John Stockwell
Cast: Gina Carano, Luis Guzman, Amaury Nolasco, Stephen Lang, Danny Trejo
Releasedatum: 04. April 2014

Voor meer informatie: In The Blood Trailer

https://filmbioscoop.com/film/in-the-blood

In The Blood Film Trailer

Hieronder vindt je de officiële trailer van In The Blood, de komende actie thriller geregisseerd door John Stockwell en met in de hoofdrollen Gina Carano, Cam Gigandet, Luis Guzmán, Amaury Nolasco, Ismael Cruz Cordoba, Treat Williams, Stephen Lang en Danny Trejo:


IN THE BLOOD

In een vreemd land en nergens om naartoe te gaan,
ze stopt voor niets in het ontmaskeren van de waarheid!


“Gina Carano in de hoofdrol als Ava, een getrainde vechter met een donker verleden. Wanneer haar nieuwe echtgenoot (Cam Gigandet) tijdens hun Caribische huwelijksreis verdwijnt, onthult Ava een gewelddadige onderwereld van samenzwering in het midden van een paradijselijk eiland. Gewapend met een dodelijke set van vaardigheden, gaat Ava op een tocht om de waarheid te ontdekken — en om af te rekenen met de mannen waarvan ze denkt dat zij verantwoordelijk zijn voor zijn ontvoering, één voor één. ”

Het lijkt erop dat er iets mis is op dit paradijs eiland … Maar maak je geen zorgen, Gina Carano gaat de vloer aanvegen met haar prachtige vechtvaardigheden!

De film zal verschijnen in de bioscopen op 4 april 2014.
:)

In the Blood met in de hoofdrol Gina Carano

Neem een kijkje naar de eerste officiële poster van In The Blood, de komende actie thriller geregisseerd door John Stockwell en met in de hoofdrollen MMA-vechter-nu-acteur Gina Carano:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


IN THE BLOOD

Verhaallijn:
“Wanneer haar man vermist wordt tijdens hun Caribische vakantie vertrekt een vrouw (Gina Carano) op haar eigen op een tocht om af te rekenen met de mannen waarvan ze denkt dat ze verantwoordelijk zijn
Als ze degenen opspoort waarvan ze vermoed dat te verantwoordelijk zijn, onthult ze een diepgewortelde samenzwering die een spoor van bloedige wraak achterlaat in een weelderige, tropische achtergrond.”

Gina Carano is een moderne Xena, een levensechte Wonder Woman!

We hebben ook een paar foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Naast Gina Carano bestaat de cast verder ook uit Luis Guzmán, Amaury Nolasco, Stephen Lang en Danny Trejo.

De releasedatum van In The Blood is voorzien voor 4 april 2014.
:)