In Time

In Time Film Clip

In Time FilmTwee nieuwe preview clips van In Time zijn online opgedoken:

In Time Trailer


In Time – Verwarrende tijden


In Time – Het geheim van de hoge ouderdom

De film is geschreven en geregisseerd door Andrew Niccol en heeft in de hoofdrollen Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Vincent Kartheiser, Alex Pettyfer en Johnny Galecki. In de bioscopen op 28 oktober 2011.
:)

In Time International Trailer

In Time FilmOnderstaand kan je de nieuwe internationale trailer bekijken van In Time, de nog te verschijnen sci-fi movie met in de hoofdrollen Justin Timberlake, Amanda Seyfried en Cillian Muphy:

In Time Trailer

In de toekomst zal de vergrijzingsgen uitgeschakeld worden en mensen moeten betalen om in leven te blijven. Mensen houden op met verouderen wanneer ze 25 jaar oud worden. Echter op hun arm staat er een klok gestempeld met hun levensduur. Om te voorkomen dat er overbevolking optreed, is de tijd uitgegroeid tot de valuta en het is ook de manier waarop mensen betalen voor luxe maar ook gewone benodigdheden. De rijken kunnen eeuwig leven, terwijl de rest de onsterfelijkheid probeert te onderhandelen. Een arme jonge man wordt beschuldigd van moord. Na het erven van een tijdsfortuin van een man uit de hogere klasse moet hij gedwongen op de vlucht gaan voor een corrupte FBI-achtige politie bekend als de ‘Timekeepers’
:)

In Time Personage Posters

Twee nieuwe personageposters van Andrew Niccol’s nog te verschijnen science-fiction film In Time:

In Time Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting ervan.)

Amanda Seyfried - In Time Film Justin Timberlake - In Time Film

IN TIME

Tijd is geld, tijd is macht.

Tijd is kostbaar, eens voorbij kan niemand teruggaan om hem opnieuw op te eisen. Enkel als je dus onsterfelijk bent moet je je geen zorgen maken over hoe je de tijd doorbrengt!
;-P