Independence Day 2

Independence Day 2 Release Datum

Independence Day 2 FilmEen Independence Day 2 film is sinds vrij lang in ontwikkeling, met Roland Emmerich (die in de eerste film aan het hoofd stond) geeft zo nu en dan filmdetails vrij … het project viel in een soort ontwikkelingstraagheid op een gegeven moment. Maar het klinkt alsof het vervolg terug in de aanloop is: 20th Century Fox heeft inderdaad een officiĆ«le releasedatum voor Independence Day 2 vooropgesteld! De film zal in de bioscopen verschijnen op 3 Juli 2015.

Independence Day 2 Film

Regisseur Roland Emmerich zei ooit dat het vervolg 20 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film zou plaatsvinden, met een nieuwe golf van buitenaardse indringers die hun gevallen broeders en zusters willen wreken.

Heb je graag dat Will Smith zijn rol weer zou opnemen? En wil jij zijn zoon Jaden aan de cast van het vervolg toevoegen? Deel hieronder je mening!

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over Independence Day 2!
:)

Independence Day Vervolg – Independence Day 2 Film

Independence Day 2 FilmScenarist Dean Devlin is meer dan overtuigd van een vervolg op Independence Day:

Independence Day 2 Trailer

“Ik denk dat we het voor mekaar hebben. Ik denk dat het lang duurde maar ik denk dat we eindelijk iets hebben dat het waard is om bekeken te worden als vervolg op Independence Day. […] We beginnen een lang proces van praten met iedereen. We moeten gewoon afwachten wat er zal gebeuren.”

Scenarist Dean Devlin

Is Acteur Will Smith klaar voor een nieuwe golf van buitenaardse invallers?
:)