Infinitely Polar Bear

Infinitely Polar Bear Poster

Gewoon een nieuwe poster van Infinitely Polar Bear, de nieuwste drama komedie film geschreven en geregisseerd door Maya Forbes:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INFINITELY POLAR BEAR

Plot:
“Een manisch depressieve puinhoop van een vader probeert zijn vrouw terug te winnen door te proberen om de volledige verantwoordelijkheid over hun twee jonge, levendige dochters te nemen, die de overweldigende taak niet al te gemakkelijk maken Na psychische problemen, die hem ongeschikt maakten en ondanks zijn verleden van prestaties, blijft hij werkeloos achter, Cam is vastbesloten zijn ziekte te overwinnen en te bewijzen aan zijn familie dat hij de man is die ze nodig hebben.”

Het lijkt erop dat de kinderen veel plezier hebben!

Hier is de filmtrailer van Infinitely Polar Bear als je die nog niet hebt gezien:

De sterren van de film zijn Mark Ruffalo en Zoe Saldana.

Er is nog altijd geen officiële releasedatum.
:)

Infinitely Polar Bear Film Trailer

Laten we de eerste officiële trailer bekijken van Infinitely Polar Bear, de nog te verschijnen drama komedie met in de hoofdrollen Hulk, eh, ik bedoel Mark Ruffalo en Zoe Saldana:


INFINITELY POLAR BEAR
Plot:
“Een manisch depressieve puinhoop van een vader probeert zijn vrouw terug te winnen door te proberen om de volledige verantwoordelijkheid over hun twee jonge, levendige dochters te nemen, die de overweldigende taak niet al te gemakkelijk maken Na psychische problemen, die hem ongeschikt maakten en ondanks zijn verleden van prestaties, blijft hij werkeloos achter, Cam is vastbesloten zijn ziekte te overwinnen en bewijzen aan zijn familie dat hij de man is die ze nodig hebben.”

Wanneer de Hulk gek wordt en men in leven wil blijven, blijf dan uit zijn buurt… Zijn ze zeker dat ze hem kinderen willen laten opvoeden? LoL!

En twee posters van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INFINITELY POLAR BEAR

Hij heeft ze misschien niet allemaal op een rijtje…
Maar samen kunnen ze er toch iets van maken!


INFINITELY POLAR BEAR

Soms is familie het beste medicijn.

De film is geregisseerd door Maya Forbes.

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

2 Clips van Infinitely Polar Bear

Ik vond net deze nieuwe officiële foto van Infinitely Polar Bear, de aankomende drama komedie film geschreven en geregisseerd door Maya Forbes en met in de hoofdrollen Mark Ruffalo en Zoe Saldana:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een manisch depressieve puinhoop van een vader probeert zijn vrouw terug te winnen door te proberen om de volledige verantwoordelijkheid over hun twee jonge, levendige dochters te nemen, die de overweldigende taak niet al te gemakkelijk maken

Er zijn ook twee nieuwe preview clips uit de film:


Infinitely Polar Bear – Schat, het is Boston!


Infinitely Polar Bear – Ik ga sterven.

Er is nog altijd geen officiële releasedatum.
:)

Infinitely Polar Bear Film met in de hoofdrollen Mark Ruffalo en Zoe Saldana

Neem even een kijkje naar de eerste officiële foto’s van Indefinitely Polar Bear, het aankomende drama geschreven en geregisseerd door Maya Forbes en met in de hoofdrollen Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Imogene Wolodarsky en Ashley Aufderheide:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
Het jaar is 1978. Cam Stuart (Mark Ruffalo), zwart schaap van een oude familie uit New England, heeft net een manische depressie achter de rug. Zijn vrouw, Maggie (Zoe Saldana), heeft hem verlaten en nam hun twee jonge meisjes (Imogene Wolodarsky en Ashley Aufderheide) mee. Cam mist zijn familie vreselijk; en als Maggie naar New York City gaat voor haar MBA, vraagt ze Cam om in te trekken en voor zijn dochters te zorgen. Cam benadrukt dat Maggie elk weekend moet terugkeren om hem te helpen, uiteindelijk komen de vier achter een manier om een nieuw en onconventionele gezinswijze.”

Dankzij het Sundance Film Festival, vinden we hier wat commentaar van regisseur Maya Forbes over de film in deze video:

Mark Ruffalo en Zoe Saldana zijn beide getalenteerde acteurs, de film staat zeker op mijn radar!

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

Infinitely Polar Bear Film

Infinitely Polar Bear FilmDe screnarist Maya Forbes die regisseur werd staat gepland om aan het hoofd te staan van Infinitely Polar Bear, een nog te verschijnen echtelijk drama geproduceerd door J.J. Abrams. In de hoofdrollen zullen we Mark Ruffallo en Zoe Saldana vinden als echtgenoten. Er is nog geen officiële verschijningsdatum vooropgesteld. Hier volgt een korte samenvatting van Infinitely Polar Bear met dank aan the New York Magazine:

Infinitely Polar Bear Trailer

Verhaallijn:
“Een manisch depresieve huisvader en echtgenoot(Mark Ruffallo) stopt met zijn medicatie en verliest dan zowel zijn geestelijke gezondheid en zijn baan terwijl hij tegelijkertijd probeert zijn huwelijk te redden. Zijn slecht behandelde vrouw (Zoe Saldana), verlaat het echtelijk dak nadat ze terug een baan opneemt. Haar echtgenoot wordt achtergelaten met de zorg voor de kinderen.”

Ik kan niet echt zeggen dat het uitgangspunt van Infinitely Polar Bear me echt heeft opgewonden. Echter sinds de de hoofdrollen vertolkt worden door Mark Ruffallo en Zoe Saldana, twee grote acteurs, denk ik dat het misschien toch wel de moeite waard zal zijn om de film te bekijken. Eigenlijk ben ik ook wel blij om een gemengd paar op het scherm te zien: het laat zien dat Hollywood voeling heeft met de echte wereld.

Wel blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Infinitely Polar Bear.
:)

Infinitely Polar Bear

Infinitely Polar Bear de FilmInfinitely Polar Bear
Genre: Drama
Regie: Maya Forbes
Cast: Mark Ruffallo, Zoe Saldana
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Infinitely Polar Bear Trailer

https://infinitely-polar-bear-movie-trailer.blogspot.com/