Insidious 3

Insidious 3 Film Clip

We hebben een eerste preview clip te pakken van Insidious 3, de aanstaande opvolger van de horror film, geschreven en geregisseerd door franchise co-creator Leigh Whannell:


Insidious Chapterk 3 – Wanneer je uitreikt naar de dood
Plot:
Deze angsaanjagende voorloper, met een tijdstip voordat het rondspoken optrad rond de familie Lambert, er wordt onthult hoe begaafd psychisch medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

Probeer niet om de doden te contacteren… wel, tenzij je nagejaagd wil worden…

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INSIDIOUS CHAPTER 3

Waarom heeft ze zwarte tranen?

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 5 juni 2015.
:)

Trailer en Poster van Insidious 3

Ik vond net die twee griezelig nieuwe affiches van Insidious 3, het nieuwste hoofdstuk in de verraderlijke horror film franchise:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


INSIDIOUS 3

Het engste hoofdstuk gaat terug naar het begin.

Er is ook een nieuwe internationale trailer:


INSIDIOUS CHAPTER 3
Plot:
Het nieuwste hoofdstuk in de angstaanjagende horror-serie is geschreven en geregisseerd door franchise co-creator Leigh Whannell. Deze angsaanjagende voorloper, met een tijdstip voordat het rondspoken optrad rond de familie Lambert, er wordt onthult hoe begaafd psychisch medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

Ben je ooit getuige geweest van een spook, een demon of een geest? Was je bang?

De film is geschreven en geregisseerd door Leigh Whannell en heeft de volgende personen in de hoofdrollen Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Angus Sampson en Leigh Whannell. De prent zal worden uitgebracht in filmtheaters op 5 juni 2015.
:)

Insidious 3 Trailer

Dankzij Focus Features is hier een nieuwe enge trailer van Insidious 3, de aanstaande horror film prequel geregisseerd door Leigh Whannell:


INSIDIOUS 3
Plot:
Deze angsaanjagende voorloper, met een tijdstip voordat het rondspoken optrad rond de familie Lambert, er wordt onthult hoe begaafd psychisch medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

Probeer deze rusteloze niet te negeren of zij zullen sterker groeien… Ontdoe je gewoon van hen van bij het begin: bel gewoon de lokale exorcist zodra de geest zich manifesteert!

Release datum: 5 juni 2015.
:)

Insidious Chapter 3 Film – Het donkerste hoofdstuk gaat terug naar het begin.

Neem een kijkje naar deze gloednieuwe poster van Insidious 3, de aanstaande horror film voorloper geregisseerd door Leigh Whannell:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INSIDIOUS CHAPTER 3

Het donkerste hoofdstuk gaat terug naar het begin.

Dit is hoe je sterft.

Plot:
“Het nieuwste hoofdstuk in de angstaanjagende horror-serie is geschreven en geregisseerd door franchise co-creator Leigh Whannell. Deze angsaanjagende voorloper, met een tijdstip voordat het rondspoken optrad rond de familie Lambert, er wordt onthult hoe begaafd psychisch medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

En hier is een sneak preview van de nieuwe full-length trailer die binnenkort zal worden vrijgegeven:

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 29 mei 2015.
:)

Lin Shaye Insidious 3

De eervolle actrice Lin Shaye wordt achtervolgd door een ondeugende demon (gespeeld door J. LaRose) op deze nieuwe foto van Insidious 3, de aanstaande prequel van de horror film geregisseerd door Leigh Whannell:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Het nieuwste hoofdstuk in de angstaanjagende horror-serie is geschreven en geregisseerd door franchise co-creator Leigh Whannell. Deze angsaanjagende prequel, met een tijdstip voordat de het rondspoken optrad rond de familie Lambert, onthult hoe begaafd psychisch medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

Dat spook ziet eruit als een oude viezerik uit op actie, nietwaar?

Bekijk de trailer van Insidious 3 hieronder als je hem nog niet hebt gezien:

De film zal spoken in de theaters op 5 juni 2015.
:)

Insidious 3 Film Trailer

Dankzij Focus Features is hier de eerste officiële trailer van Insidious 3, de aanstaande horror film prequel geregisseerd door Leigh Whannell en met in de hoofdrollen Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Angus Sampson en Leigh Whannell:


INSIDIOUS CHAPTER 3
Plot:
“Het nieuwste hoofdstuk in de angstaanjagende horror-serie is geschreven en geregisseerd door franchise co-creator Leigh Whannell. Deze verkillende prequel speelt zich af voor het najagen van de familie Lambert en onthult hoe het begaafde medium Elise Rainier (Lin Shaye) met tegenzin instemt met het gebruik van haar vermogen om contact te maken met de doden om een tienermeisje te helpen (Stefanie Scott) dat door een gevaarlijke bovennatuurlijke entiteit wordt nagejaagd. ”

Ze noemen dit het donkerste hoofdstuk… Nou, te oordelen naar de trailer voelt het niet aan alsof deze nieuwe aflevering zo eng zal zijn als de vorige films.

De film wordt geopend in theaters op 29 mei 2015.
:)


Insidious 3 Teaser Poster

Een eerste officiële teaser poster van Insidious 3, de aanstaande opvolger van de horror film, geschreven en geregisseerd door Leigh Whannell is onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INSIDIOUS CHAPTER 3

De man die niet kan ademen… de man die woont in de ventilatieopeningen… Ik hoorde hem je naam vertellen gisteravond. Ik hoorde hem in je kamer terwijl je weg was gisteren.
Hij staat daar nu in je kamer.

De releasedatum van Insidious 3 is voorzien voor 29 mei 2015.
:)

Insidious 3

Insidious 3 de FilmInsidious 3
Genre: Horror
Regie:
Cast:
Releasedatum: 03. April 2015

Voor meer informatie: Insidious 3 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/insidious-3

Insidious 3 Film

Er is een derde hoofdstuk van de Insidious voor de boeg: yep, de studio’s plannen inderdaad plannen een Insidious 3 film! Er is zelfs een officiële Releasedatum: Insidious 3 thzal in de filmtheaters verschijnen op 3 April 2015. Geen echte wonder dus, de eerste episode was immers een groot succes: zij slaagden erin om bruto $168 miljoen te verzamelen op een wereldwijde basis met een budget van $5 miljoen.

Helaas staat regisseur James Wan niet aan het roer van deze episode. De regisseur is niet meer geïnteresseerd in het horror genre. Maar scenarist Leigh Whannell, die aan de eerste twee afleveringen werkte, keerde terug als schrijver. Dus we kunnen hopen op een zekere continuïteit en in ieder geval zal de derde film trouw blijven aan de geest van de vorige films.

Heb je een suggestie over de verhaallijn van Insidious 3? Deel je gedachten hieronder!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over Insidious 3.
:)