Iron Man Rise of Technovore

Iron Man Rise van de Technovore Film Trailer

Marvel brengt een nieuwe geanimeerde Iron Man film uit rechtstreeks op DVD en BluRay, de film is getiteld Iron Man Rise of The Technovore. Onderstaand kan je de trailer bekijken:


IRON MAN RISE OF THE TECHNOVORE
Verhaallijn:
“Billionaire Tony Stark in zijn Iron Man harnas, voorkomt een aanval van een mysterieuze nieuwe vijand, maar onschuldige omstanders worden gedood, waaronder zijn beste vriend War Machine, luitenant-kolonel James Rhodes. Vastgehouden voor verhoor door SHIELD, ontsnapt Iron Man, vastbesloten om het brein achter de aanslag te vinden. Achtervolgd door Black Widow en Hawkeye roept Iron Man de hulp in van de meedogenloze burgerwacht The Punisher. Maar kan de Armored Avenger verwerken wat hij vindt als hij de persoon vangt die verantwoordelijk is en ook als hij gedwongen wordt om zijn dodelijkste wapen onder ogen te zien, een biotechnologie genaamd Technovore dat alle leven op de planeet zou kunnen uitroeien? ”

Wie denk je dat er verantwoordelijk is? Misschien de War Machine zelf? Zocht hij zijn donkere kant op? Of is het iemand anders?

Hier volgt de BluRay vooromslag:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Iron Man Rise of The Technovore zal uitgebracht worden op DVD en Blu-ray op 16 april 2013.
:)