John Carter

Nieuwe Actiegevulde Trailer van John Carter

John Carter FilmDe nieuwste filmtrailer van John Carter is explosief:

John Carter Trailer


Ooit in het verleden mag John Carter dan wel Mars gered hebben maar nu is de rode planeet een levenloze wereld. Hadden de misdadigers het laatste woord of hebben de Marsbewoners hun eigen planeet vernietigd?
:)
1

Japanse Poster van John Carter

We hebben de Japanse filmposter te pakken van John Carter:

John Carter Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

John Carter Film


De film is grotendeels gebaseerd op A Princess of Mars, de eerste roman waarin John Carter verscheen. De roman werd oorspronkelijk gepubliceerd als een tijdschrift serie in 1912 en vervolgens uitgebracht in boekvorm in 1917. In de roman is John Carter een Amerikaanse Burgeroorlog veteraan die op wonderbaarlijke wijze getransporteerd wordt naar Mars, bekend onder inwoners als Barsoom. Hij leert dat de planeet uitstervend is door het gebrek aan atmosfeer en water en dat alleen een vredige alliantie van de intelligente bewoners de verschillende rassen van Barsoom voor het uitsterven kan behoeden.

In de bioscopen op 9 maart 2012.
:)

3 Nieuwe grote posters van John Carter

Ik ben gek op de nieuwe grote posters van John Carter, de nog te verschijnen fantasie avonturenfilm met in de hoofdrol Taylor Kitsch:

John Carter Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)
Al die beesten en de woestijnachtergrond doen een beetje denken aan Star Wars. Laten we hopen dat de film net zo episch zal zijn!
:)