Journey 2

Journey 2 The Mysterious Island TV-Spot

Journey 2 The Mysterious Island FilmWarner Bros Pictures deelde die nieuwe TV-spots van Journey To The Mysterious Island met ons via youtube:

Journey 2 Trailer


‪Journey 2 The Mysterious Island – Een mysterieus radiosignaal


‪Journey 2 The Mysterious Island – Er is hier geen eiland.‪Journey 2 The Mysterious Island – Ga op een grotere reis dan dat je ooit kon bedenken


‪Journey 2 The Mysterious Island – Hou vol!

Het vervolg op de hit uit 2008 Journey To The Center Of The Earth, JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND begint als jonge avonturier Sean (Josh Hutcherson), een gecodeerd noodsignaal ontvangt van een mysterieus eiland waar geen eiland zou bestaan – een oord met vreemde levensvormen, gouden bergen, dodelijke vulkanen en meer dan één verbazingwekkend geheim. Niet in staat om hem te stoppen om te vertrekken, gaat Sean’s nieuwe stiefvader (Dwayne Johnson) mee op de zoektocht. Samen met een helikopterpiloot (Luis Guzman) en zijn mooie maar wilskrachtige dochter (Vanessa Hudgens) gaan zijn op een tocht om het eiland te vinden. Het doel is de redding van de enige bewoner en het eiland te ontvluchten voordat de seismische schokgolven het onder de zee zullen dwingen voor het eeuwig begraven van al zijn schatten.
:)