Just Before I Go

4 Clips van Just Before I Go

Vier eview clips van Just Before I Go, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Courteney Cox en met ind e hoofrollen Seann Willian Scott, is online opgedoken, bekijk ze onderstaand:


Just Before I Go – Geheim ingrediĆ«nt


Just before I Go – Tabasco in het oog


Just Before I Go – Denk je dat God homo’s haat?


Just Before I Go – Gedicht
Plot:
“Voor het grootste gedeelte van zā€™n leven wasTed Morgan (Seann Willian Scott) gelaten. Nadat zijn vrouw hem verlaat, beseft Ted dat hij niets meer heeft om voor te leven. Hij verzameld zijn moed voor een laatste daad, Ted besluit naar huis te gaan en de mensen te confronteren die hij verantwoordelijk acht voor het creĆ«ren van de lege schelp van een persoon die hij is geworden. Maar het leven is lastig. Hoe meer vastberaden Ted is om zijn demonen te confronteren, om dingen af te ronden en terug te trekken van zijn familie, wordt Ted meer en meer betrokken bij de chaos van hun leven. Dus, als Ted Morgan besluit om zichzelf te doden, vindt hij een reden om te leven. ”

Dat gedicht van die kerel is echt slecht… Maar goed, het is duidelijk dat hij wanhopig graag zijn vrouw terug wil en ik denk dat ze hem zal vergeven.

Oh ja, giet geen Tabasco saus in je ogen: het doet echt verschrikkelijk pijn!

Release datum: 24 april 2015.
:)

Just Before I Go Film Trailer

We hebben de eerste officiƫle trailer te pakken van Just Before I Go, de nopg te verschijnen drama komediein een regie van Courteney Cox en met ind e hoofdrollen Seann Willian Scott, Olivia Thirlby, Garret Dillahunt, Kate Walsh, Rob Riggle, Mackenzie Marsh, Missi Pyle, Connie Stevens, David Arquette, Elisha Cuthbert, Kyle Gallner, Evan Ross en Cleo King:


JUST BEFORE I GO
Plot:
“Ted Morgan (Seann Willian Scott) is loopt al zijn hele leven ter plaatse. Nadat zijn vrouw hem verlaat, beseft Ted dat hij niets meer heeft om voor te leven. Hij verzameld zijn moed voor een laatste daad, Ted besluit naar huis te gaan en de mensen te confronteren die hij verantwoordelijk acht voor het creĆ«ren van de lege schelp van een persoon die hij is geworden. Maar het leven is lastig. Hoe meer vastberaden Ted is om zijn demonen te confronteren, om dingen af te ronden en terug te trekken van zijn familie, wordt Ted meer en meer betrokken bij de chaos van hun leven. Dus, als Ted Morgan besluit om zichzelf te doden, vindt hij een reden om te leven. ”

Wel, ik herken ook Steve Stiffler in Ted Morgan! En jij? Hoe dan ook, het ziet eruit als een grappige film: Reken maar op mij voor de film Just before I go!

De releasedatum van Just before I go is voorzien voor 24 april 2015.
:)

Just Before I Go Film

Een eerste officiƫle poster van Just Before I Go, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Courteney Cox (de alumna van Friends maakt haar regiedebuut!), is onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


JUST BEFORE I GO

Het beƫindigen van alles was slechts het begin.

Plot:
“Op de rand van het opgeven van het leven, een man (Sean William Scott) reist naar zijn geboortestad om dingen goed te maken.”

En hier is een foto uit de film:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Yep, dit is de kerel die de rol vertolkte van Steve Stifler in de franchise van de film American Pie!

Naast Seann Willian Scott bestaat de cast verder uit Olivia Thirlby, Garrett Dillahunt, Kyle Gallner, Rob Riggle en Kate Walsh.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

Just Before I Go

Just Before I Go de FilmJust Before I Go
Genre: Drama/Komedie
Regie: Courteney Cox
Cast: Seann Willian Scott, Olivia Thirlby, Garrett Dillahunt, Kyle Gallner, Rob Riggle, Kate Walsh
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Just Before I Go Trailer

https://filmbioscoop.com/film/just-before-i-go