Kick-Ass 2

Kick-Ass 2 – Chloe Grace Moretz is Hit Girl

In deze nieuwe promoclip verteld Actrice Chloe Moretz dat ze een geweldige tijd had met een terugkeer naar haar personge van Hit-Girl voor Kick-Ass 2:

Trailer van het vervolg op Kick-Ass


Kick-Ass 2 – Chloe Grace Moretz is Hit Girl
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare school held Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een wraakdaad die een invloed zal hebben op iedereen die Kick-Ass kent: hij verzameldt zijn eigen team van superschurken “.

Wie heeft je voorkeur: Kick-Ass of Hit-Girl? Zou er een romance moeten ontstaan tussen beiden?

Release datum: 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 – Mother Russia tegen Hit Girl

Mother Russia (gebracht door Olga Kurkulina, een bodybuilder van de Oekraine) is de focus van deze nieuwe promoclip van Kick-Ass 2:

Kick-Ass 2 Film Trailer


Kick-Ass 2 – Mother Russia tegen Hit Girl
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een een daad van wraak die van invloed zal zijn op iedereen die Kick-Ass kent: hij stelt zijn eigen team van superschurken samen”.

Ze is een voormalige lijfwacht van de Russische Eerste Minister. Chris Genovese alias Red Mist huurde haar in voor de bescherming van tegen Hit-Girl en het doden van Kick-Ass.

Dus, voor wie duim je : Hit-Girl of Mother Russia? En is Mother Russia sexy?

In de bioscopen: 16 augustus 2013.
:)

3 Clips van Kick-Ass 2

Drie nieuwe clips van Kick-Ass zijn online opgedoken, je kan hen onderstaand bekijken:

Kick-Ass 2 Film, geregisseerd door Jeff Wadlow.


Kick-Ass 2 – Ik voel me zo levensvol!


Kick-Ass 2 – Mijn superkracht is mijn rijkdom!


Kick-Ass 2 – Ik herken je stem!
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum Ondertussen bedenkt de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een wraak die van invloed zal zijn op iedereen die Kick-Ass kent “

Kick-Ass 2 Hit-Girl

Mindy Macready alias Hit-Girl moet liegen tegen Sergeant Marcus Williams, haar stiefvader, om haar superheldenleven geheim te houden in deze nieuwe clip van Kick-Ass 2:

Kick-Ass 2 Film geschreven en geregisseerd door Jeff Wadlow.


Kick-Ass 2 – De verpleegster moest me naar huis sturen.
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen voorziet Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een daad van wraak, die een invloed zal hebbe3n op iedereen die Kick-Ass kent.”

Je hebt misschien Actrice Chloë Grace Moretz herkend als Mindy Macready alias Hit-Girl en acteur Morris Chestnut als Sergeant Marcus Williams.

In de filmtheaters vanaf 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 – Nieuwe clip met Kick-Ass en Hit-Girl

Dankzij MTV is hier een gloednieuwe clip van Kick-Ass 2, de aankomende donkere komedie actiefilm met in de hoofdrol Jim Carrey, Chloe Grace Moretz, Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut, en John Leguizamo:

Kick-Ass 2 Trailer


Kick-Ass – Like Batman en Robin
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een wraak die van invloed zal zijn op iedereen die Kick-Ass kent. ”

Hit-Girl is de ultieme vechter, rotzooi beter niet met haar! Hit-Girl staat aan de top, nietwaar?

Release datum: 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 Ongecensureerde Trailer

Check out de ontzagwekkende uitgebreide red band trailer van Kick-Ass 2 die getoond werd op de Comic Con:

Kick-Ass 2 Film


KICK-ASS 2
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld, Kick-Ass, sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen voorziet de Red Mist een wraak die van invloed zal op iedereen die Kick-Ass kent.”

Er is ook een nieuwe reeks personage posters:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En hier is een nieuwe virale video:


Kick-Ass 2 – Vervoeg ons!

Bent je ongeduldig om het vervolg te zien? Denk je dat het zo goed zal zijn als de eerste film of zelfs beter? Deel hieronder je mening!

De film is geschreven en geregisseerd door Jeff Wadlow. De cast bestaat uit Jim Carrey, Chloe Grace Moretz, Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut en John Leguizamo. De prent wordt in de bioscopen verwacht op 16 augustus 2013.
:)

Christopher Mintz-Plasse Kick-Ass 2

Een nieuwe foto van Acteur Christopher Mintz-Plasse in het actie vervolg van Kick-Ass 2:

Officiële Trailer van Kick-Ass 2

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare school held Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een daad van wraak, die van invloed zal zijn op iedereen Kick-Ass kent.”

Hou je van zijn nieuwe kostuum? Ziet hij eruit als een superschurk? Of eerder als een jonge pervert in spe? En keur je zijn sik goed?

Hoe dan ook, er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geschreven en geregisseerd door Jeff Wadlow en is gebaseerd op de strip door Mark Millar.

In de filmtheaters: 16 August 2013.
:)

Kick-Ass 2 Soundtrack

Check out de officiële tracklist van de Kick-Ass 2 soundtrack, de nog te verschijnen donkere komedie, actiefilm geregisseerd door Jeff Wadlow en op basis van Mark Millar’s strip:

Kick-Ass 2 Originele Film Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Carry You – Union J
2. Euphoria, Take My Hand – Glasvegas
3. No Strings – Eg White, Chlöe Howl
4. Motherquake – DJ Fresh VS Diplo feat. Dominique Young Unique
5. Yeah Yeah – James Flannigan
6. Nobody Move – Hanni El Khatib
7. Pussy Drop – Lemon
8. Dance – Danko Jones
9. A Minha Menina – The Bees
10. Bust Out Brigade – The Go! Team
11. Korobeiniki – Ozma
12. When The Saints Go Marching In – St. Snot
13. Danger – Marco Polo & Torae
Kick-Ass 2 Liedje - Kick-Ass 2 Muziek - Kick-Ass 2 Soundtrack - Kick-Ass 2 Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“De gekostumeerde high-school-held Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een daad van wraak, die invloed zal hebben op iedereen die Kick-Ass kent.”

Een paar muziekvideo’s van de liedjes van de soundtrack van Kick-Ass 2 zijn online beschikbaar (met dank aan VEVO): More »

Kick-Ass 2 Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse en Jim Carrey

Weer een nieuwe poster van Kick-Ass 2 de nog te verschijnen zwarte komedie in een regie van Jeff Wadlow:

Kick-Ass 2 Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


KICK-ASS 2

Verhaallijn
“De gekostumeerde middelbare school held Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen heeft de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) een wraakplan voorzien dat van invloed zal zijn op iedereen die Kick-Ass kent.”

Christopher Mintz-Plasse en Jim Carrey hebben behoefte aan een goede scheerbeurt, nietwaar?

In de bioscopen: 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 Nieuwe Poster

Weer een nieuwe poster van Kick-Ass 2, de nog te verschijnen vervolg actiefilm geregisseerd door Jeff Wadlow:

Officiële Trailer van Kick-Ass 2

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen heeft de Red Mist een daad van wraak in het achterhoof van invloed op iedereen die Kick-Ass kent.”

Van links naar rechts kan je Jim Carrey, Chloe Grace Moretz, Aaron Taylor-Johnson en Christopher Mintz-Plasse herkennen.

Wiens pak heeft je voorkeur?

In de bioscopen vanaf 16 augustus 2013.
:)

Achter de schermen van Kick-Ass 2

We krijgen een blik achter de schermen van Kick-Ass 2, het nog te verschijnen actiefilm vervolg in een regie van Jeff Wadlow, dankzij deze nieuwe video:

Kick-Ass 2 Film Trailer


Kick-Ass 2 – Achter de Schermen
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare-schoolheld Kick-Ass sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen bedenkt de Red Mist een daad van wraak, die van invloed zal zijn op iedereen die Kick-Ass kent.”

Ziet eruit alsof ze veel plezier hadden op de set van Kick-Ass 2. De film gaat geweldig zijn, ik kan niet wachten om dit vervolg te bekijken

Release datum: 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 Banner Poster

Een nieuwe geestachtige banner poster voor Kick-Ass 2, het nog te verschijnen actie filmvervolg met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse en Jim Carrey:

Officiële Trailer van Kick-Ass 2

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbareschool held Kick-Ass sluit zich aan bij een groep gewone burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Intussen plant de Red Mist plots een daad van wraak, die iedereen die Kick-Ass ketn zal beinvloeden.”

Hier volgt de film trailer van Kick-Ass 2 als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Kick-Ass 2 Clip

Regisseur Jeff Wadlow deelde deze geweldige previewclip van Kick-Ass 2 via Vimeo:


Kick-Ass 2 – Waar wacht je nog op?
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare schoolheld Kick-Ass treed toe tot een groep van normale burgers die zich hebben laten inspireren om misdaad te bestrijden in een kostuum. Ondertussen bedenkt de Red Mist een wraakplan dat iedereen rond Kick-Ass zal treffen.”

Die hond is een echte superheld!

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey en Olga Kurkulina.

Release datum: 16 augustus, 2013.
:)

Kick-Ass 2 Christopher Mintz-Plasse en Aaron Taylor-Johnson

Bekijk even die twee nieuwe personage posters van Kick-Ass 2, de nog te verschijnen levensechte superhelden actiefilm met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey en Olga Kurkulina:

Kick-Ass 2 Officiële Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De verklede middelbare school held Kick-Ass sluit zich aan bij een groep normale burgers die zich hebben laten inspireren om verkleed de misdaad te bestrijden. Ondertussen plant de Red Mist een wraak die een invloed zal hebben op iedereen gekend door Kick-Ass.”

Wie verkies je: Christopher Mintz-Plasse of Aaron Taylor-Johnson?

Release datum: 16 augustus 2013.
:)

Kick-Ass 2 Nieuwe Trailer en Personageposters

Deze nieuwe actie gevulde filmtrailer van Kick-Ass 2 focust op Hit-Girl, Kick-Ass’ mentor en misdaadbestrijdingspartner:

Kick-Ass 2 Officiële Trailer


KICK-ASS 2
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare school held Kick-Ass gaat deel uitmaken van een groep normale burgers die zich geïnspireerd voelen om misdaad te bestrijden in een kostuum. Ondertussen bedenkt de Red Mist een wraakplan dat iedereen uit de omgeving van Kick-Ass zal aangaan.”

Chloë Grace Moretz levert een geweldige prestatie af als Hit-Girl! Ze is geweldig!

Er zijn ook twee nieuwe personageposters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Jim Carrey is altijd geweldig wanneer hij een masker draagt!

Release datum: 16 augustus 2013.
:)