King of the Elves

King of the Elves Film

King of the Elves FilmIk dacht dat Disney zijn plannen had opgegeven voor The King of the Elves, een animatie film gebaseerd op het kort verhaal van Philip K. Dick. Maar het ziet er nu naar uit de ze hun plannen hebben gewijzigd: De film King of the Elves is nu terug in ontwikkeling en de regie is in handen van Chris Williams die ook Bolt co-regisseerde. Het is nog onduidelijk of de film met de hand zal getekende word of indien het CGI of een mix van beide zal zijn.

King of the Elves Trailer

Onderstaand vindt je wat vroege concept kunst van de film the King of Elves movie (denk eraan dat dit vroege ontwerpen zijn en dat het project zich sinds deze ontwerpen in een later stadium bevindt):
(klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“King of the Elves is een fantasie verhaal over een doordeweekse man die in de Mississippi Delta leeft. Zijn terughoudende daden om een grope van radeloze elfen te helpen, leid er toe dat ze hem tot hun nieuwe koning kronen. In het bijstaan van de onschuldige en bedreigde elfen helpt de koning hen om te ontsnappen aan een kwade en bedreigende troll. De onwaarschijnlijke nieuwe leider ziet zichzelf verwikkeld in een reis met ongelooflijke gevaren maar ook een kans om een doel toe te voegen aan zijn eigen leven.”

Laten we hopen dat Disney echt the King of the Elves film zal ontwikkelen. Ik zou heel graag dit verhaal op het grote scherm zien verschijnen.

Blijf op de hoogte bij ons over de film the King of the Elves.
:)

King of the Elves

King of the Elves de FilmKing of the Elves
Genre: Animatie/Fantasy
Regie: Chris Williams
Cast:
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: King of the Elves Trailer

https://king-of-the-elves.movie-trailer.com/