Knight of Cups

Knight of Cups Film Poster

Er is een eerste officiële poster voor Knight of Cups, de komende romantische drama film geschreven en geregisseerd door Terrence Malick:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


KNIGHT OF CUPS

Plot:
“Er was eens een jonge prins, wiens vader, de koning van het Oosten, die hem naar Egypte stuurde om een parel te vinden. Maar toen de prins arriveerde, schonken de mensen schonk hem een kop. Na het drinken ervan vergat hij de zoon te zijn van een koning en vergat hij de parel en viel in een diepe slaap. ” . .

Is de nieuwste film van Terrence Malick promotie voor vrijmetselarij?

Hier is de filmtrailer van Knight of Cups als je hem nog niet hebt gezien:


KNIGHTS OF CUPS

De releasedatum van Knight of Cups is ingesteld op 11 december 2015.
:)

Knight of Cups Film Trailer

Check out de prachtige trailer voor Knight of Cups, de komende romantische drama film geschreven en geregisseerd door Terrence Malick, met in de hoofdrollen Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Brian Dennehy, Antonio Banderas, Freida Pinto, Wes Bentley, Isabel Lucas, Teresa Palmer, Imogen Poots, Armin Mueller-Stahl en de stem van Ben Kingsley:


KNIGHTS OF CUPS
Plot:
“Er was eens een jonge prins, wiens vader, de koning van het Oosten, die hem naar Egypte stuurde om een parel te vinden. Maar toen de prins arriveerde, schonken de mensen schonk hem een kop. Na het drinken ervan vergat hij de zoon te zijn van een koning en vergat hij de parel en viel in een diepe slaap. ”

Dus wat denk je van deze prachtige trailer voor Knight Of Cups? Geloof je dat Terrence Malick weer een nieuw kunstzinnig enigma is of gaat het enkel enkel om een geweldige film in het vooruitzicht? Deel je gedachten hieronder!

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

Knight of Cups Film

Directeur Terrence Malick (de man van The Tree of Life) werkt momenteel aan Knight of Cups, een nog te verschijnen drama gebaseerd op een script dat hij zelf schreef. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door: Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett en Isabel Lucas. Het verhaal draait om een man die op zoek is naar liefde en waarheid. De film zou in de bioscoop uitgebracht worden ergens in 2013.

Knight of Cups Film

Christian Bale en Natalie Portman werden gesignaleerd op de set van Knight of Cups:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Er is nog geen officiële verhaallijn dus we kunnen alleen maar veronderstellingen maken. Verwijst de filmtitel naar een Tarot kaart? In de Tarotwereld van voorspelling heeft de Kelkenridder twee betekenissen:

– voorwaarts vertegenwoordigt hij veranderingen en nieuwe sensaties, met name van een romantische aard. Het staat voor een persoon die vriendelijk, intelligent en vol grote principes is. Deze persoon is echter ook een dromer die gemakkelijk kan worden overgehaald of ontmoedigd.
– Omgekeerd, staat de kaart staat voor onbetrouwbaarheid en roekeloosheid. Het geeft fraude aan, valse beloftes en bedrog. Het is een persoon die moeite heeft met het onderscheiden waar en wanneer de waarheid eindigt en leugens beginnen.

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte voor meer details over de film Knight of Cups.
:)

Knight of Cups

Knight of Cups de FilmKnight of Cups
Genre: Drama
Regie: Terrence Malick
Cast: Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett, Isabel Lucas
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Knight of Cups Trailer

https://knight-of-cups-movie-trailer.blogspot.com/