Knock Knock

Knock Knock Film Trailer

Een eerste officiƫle trailer van Knock Knock, de aanstaande thriller film geregisseerd door Eli Roth en met in de hoofdrollen Keanu Reeves, is online voor vrijgave uitgebracht, bekijk het hieronder:


KNOCK KNOCK

Sommige deuren moeten gesloten blijven.

Plot:
“Evan Webber (Keanu Reeves) beleeft de droom. Neem even een kijkje naar zijn mooie, succesvolle vrouw, zijn twee prachtige kinderen en zijn echt schitterend huisā€”dat hij zelf ontwierp. Natuurlijk deed hij dat. De dingen gaan zo goed. Evan vindt het zelfs niet erg Vaderdag alleen door te brengen terwijl de rest van zijn familie naar het strand gaat voor het weekend. Dan volgt er een klop op de deur. De twee jonge vrouwen (Lorenza Izzo en Ana de Armas) op de drempel draaien Evan’s droom om in een nachtmerrie.”

Nou, ik denk dat ik nog altijd de deur zou open voor deze twee mooie meisjes, LoL!

Naast Keanu Reeves bestaat de cast verder uit Lorenza Izzo, Ana De Armas, Aaron Burns, Ignacia Allamand en Colleen Camp.

Er is nog altijd geen officiƫle releasedatum.
:)

Knock Knock film met Keanu Reeves

Neem een kijkje naar de eerste officiĆ«le foto’s van Knock Knock, de aanstaande sexy horror thriller film geschreven en geregisseerd door Eli Roth en met in de hoofdrollen Keanu Reeves, Lorenza Izzo en Ana de Amas:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
Tijdens het Vaderdagweekend moet architect en echtgenoot, vader van twee kinderen Evan Webber thuis te blijven (vanwege een blessure), terwijl zijn vrouw en kinderen naar het strand gaan op uitje dat hij had voorbereid.
Dat is wanneer hij wordt afgeleid door een klop op zijn deur. Buiten staan twee prachtige sexy meiden (Genesis & Bel) voor zijn deur te trillen met weinig kleding op een stormachtige nacht.
Deze twee mooie jonge meisjes zijn klaar om de wilde fantasie van een man om te zetten in zijn ergste nachtmerrie.”

Goed, veronderstel ik Keanu Reeves de ideale acteur is voor de hoofdrol in deze film: twee verschillende vrouwen (Ć©Ć©n naakt!) brak inderdaad in zijn huis binnen, de eerste Ć©Ć©n op 12 September en de tweede een paar dagen later.

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)

Knock Knock

Knock Knock de FilmKnock Knock
Genre: Horror/Thriller
Regie: Eli Roth
Cast: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Amas
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Knock Knock Trailer

https://filmbioscoop.com/film/knock-knock