Larry Crowne

Larry Crowne Film Clips

Tom Hanks en Julia Roberts rijden op een oude blauw bromfiets. - Larry Crowne filmOnderstaand kan je 5 nieuwe preview clips van Larry Crowne bekijken, de nog te verschijnen drama-komedie met in de hoofdrollen Tom Hanks en Julia Roberts:


Larry Crowne – De Klas is afgezegd


Larry Crowne – Lamar probeert Larry een college lessenplan te verkopen


Larry Crowne – Mrs. Tainot en Larry praten over hun geheim


Larry Crowne – Nieuwe kleding


Larry Crowne – Talia verteld Larry dat ze de school verlaten heeft en een Tattoo heeft laten aanbrengen
Verhaallijn:
“Totdat zijn functie werd ingekrompen, was minzame, geliefde Larry Crowne (Hanks) een superster teamleider bij het big-box bedrijf waar hij tewerkgesteld was sinds hij de Marine verliet. Omdat hij onzeker is over zijn achterstallige hypotheek en de vrije dagen die in het vooruitzicht staan gaat Larry naar zijn plaatselijk college om opnieuw te beginnne. Daar wordt hij onderdeel van de kleurvolle gemeenschap van verworpenen.”

De film zal verschijnen in de bioscopen op 1 Juli 2011.
:)

Larry Crowne Film Poster

Bekijk even de Franse film poster van Larry Crowne:

Larry Crowne Trailer

LARRY CROWNE

Iedereen verdient een Tweede Kans.


Julia Roberts en Tom Hanks lijken zo gelukkig op die blauwe bromfiets. Ik zou er één moeten kopen om me weer jong te voelen!
:)

Larry Crowne Film Trailer

Tom Hanks en Julia Roberts rijden op een oude blauwe bromfiets. - Larry Crowne filmOscar winnaars Tom Hanks en Julia Roberts komen weer samen voor een dramatische komedie over de harde dingen in het leven tijdens de hedendaagse recessie en de inspiratie hierin voor een alledaagse man om een persoonlijke herontdekking aan te gaan: Larry Crowne. Onderstaand kan je een nieuwe internationale film trailer bekijken van Larry Crowne:

Larry Crowne Trailer


LARRY CROWNE
Verhaallijn:
“Tot hij weggepromoveerd werd was minzame, beminnelijke Larry Crowne (Tom Hanks) een superster leider bij het grote bedrijf waar hij werkte nadat hij uit de marine kwam. Hij staat ver achter op zijn hypotheek en weet niet echt wat te doen met zijn extra vrije tijd. Larry gaat naar de plaatselijke hogeschool om opnieuw te beginnen. Daar wordt hij dele van de kleurvolle gemeenschap van verschoppelingen die allemaal proberen om een betere toekomst voor zichzelf te maken… dikwijls bewegen ze zich voort in de stad op een zwerm scooters. In zijn klas voor het openbaar spreken wordt Larry onverwacht verliefd op zijn lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts), die haar passie voor het lesgeven, en haar man, verloren heeft.
De eenvoudige man die alle reden heeft om te denken dat zijn leven tot stilstand is gekomen zal een onverwachte les leren; wanneer je denkt dat alles voorbij is, moet je proberen de reden van je bestaan te vinden.”

Ik heb een diep respect en bewondering voor die mensen die na jaren in het zakelijk leven besluiten om terug naar school te gaan. Het is niet zo eenvoudig om terug te gaan studeren. Het vergt toewijding en een sterke wilskracht. Denk jij dat je terug zou kunnen gaan naar school om een nieuw vak te leren als dat noodzakelijk zou zijn?

Naast Tom Hanks en Julia Roberts vinden we ook Bryan Cranston, Cedric the Entertainer and Taraji P. Henson in de film Larry Crowne. De film zal vertoond worden in de bioscopen vanaf 1 July 2011.
:)

poster van Larry Crowne

Een eerste officiële poster van Larry Crowne werd onthuld:

Larry Crowne Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Wil je gelukkig zijn in het leven? Koop een bromfiets en je leven zal altijd een lief liefdsverhaal zijn!
:)

Larry Crowne Trailer

Larry Crowne MovieLaten we de eerste filmm trailer van Larry Crowne bekijken. Het is de nog te verschijnen komedie geschreven en geregisseerd door Tom Hanks:

Larry Crowne Trailer


LARRY CROWNE
Plot:
“Wanneer de alledaagse, graag geziene Larry Crowne (Tom Hanks) onverklaarbaar ontslagen wordt als bediende van een big box winkel, realiseert hij zsich dat het tijd is voor wat betekenisvolle verandering in zijn leveni. Diep in schuld en zonder richting in zijn leven keert hij terug naar de hoge school waar hij vrienden wordt met een groep studenten op scooters. Uiteindelijk ontwikkeld hij echte gevoelens voor zijn mooie speech klas instructeur, Mercedes Tainot (Julia Roberts).”

De film heeft in de hoofdrollen Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston, Cedric the Entertainer, Taraji P. Henson, Gugu Mbatha Raw, Wilmer Valderrama, Pam Grier, Rami Malek, George Takei, Grace Gummer, Rita Wilson en Jon Seda. De premiere datum is voorzien op 1 Juli 2011.

Wat denk je over de eerste trailer van Larry Crowne? Deel je mening onderstaand!
:)

Larry Crowne Film

Larry Crowne FilmTom Hanks en Julia Roberts vormen een team voor de op handen zijnde romantische komedie Larry Crowne. De film wordt geregisseerd door Tom hanks. Hier is een eerste clip van Larry Crowne:

Larry Crowne Trailer


Larry Crowne – Ik zag je zingen
Verhaallijn:
Tot op het moment dat hij de dingen anders aanpakte was Larry Crowne (Tom Hanks) vriendelijk en beminnelijk. Hij was een superster teamleider bij het grote bedrijf waar hij sinds zijn tijd bij de marine werkte. Nu hij achter raakt op zijn hypotheek en onduidelijk is over wat hij moet doen met zijn vrije dagen gaat Larry naar zijn locale hoge school om opnieuw te beginnen. Daar wordt hij onderdeel van een kleurrijke gemeenschap van verschoppelingem, de mensen die over het hoofd werden gezien en die allemaal proberen een betere toekomst voor zichzelf op te bouwen … vaak bewegen deze mensen zich voort op hun scooters in de stad. In zijn openbaar spreken klas wordt Larry onverwacht verliefd op zijn lerares Mercedes Tainot (Julia Roberts). De lerares heeft evenveel liefde verloren voor het lesgeven als voor haar echtgenoot.
De eenvoudige man die alle reden heeft om de denken dat zijn leven tot stilstand is gekomen krijgt een onverwachte levensles: je ontdekt misschien wel de reden om te leven als je denkt dat alles reeds voorbij is”.

De film Larry Crowne zaL verschijnen op 1 Juli 2011.
:)

Larry Crowne

Larry Crowne de FilmLarry Crowne
Genre: Komedie/Drama
Regie: Tom Hanks
Cast: Tom Hanks, Julia Roberts, Taraji P. Henson, Cedric the Entertainer, Bryan Cranston, George Takei, Peter Scolari, Rita Wilson, Rob Riggle, Wilmer Valderrama, Pam Grier
Releasedatum: 01. Juli 2011

Voor meer informatie: Larry Crowne Trailer

https://larry-crowne.new-movie-trailer.com/