Legend

Legend film met in de hoofdrol Tom Hardy

Acteur Tom Hardy (die speelde de rol van Bane in The Dark Knight Rises) speelt identieke tweelingen – gangster tweelingen – in Legend, een nog te verschijnen thriller geregisseerd en geschreven door Brian Helgeland. Hier is een foto van Tom Hardy als beide tweelingen:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:

“Identieke tweeling gangsters Ronald en Reginald Kray terroriseren Londen tijdens de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw.”

Wie is je favoriete tweeling: degene in het mooie pak of degene die rookt?

Naast Tom Hardy bestat de cast verder uit Emily Browning, David Thewlis, Christopher Eccleston, Chazz Palminteri, Tara Fitzgerald en Taron Egerton.

Er is nog geen officiële releasedatum, maar de film moet in de bioscopen raken ergens in de tweede helft van 2015.
:)

Legend Film

Legend FilmMarty Bowen en Wyck Godfrey, de producenten van the Twilight onderneming hebben hun zinnen gezet op Legend, een sci-fi trilogie geschreven door Marie Lu die nog moet gepubliceerd worden (het eerste boek zal verkrijgbaar zijn in de boekhandel in November). Zij zullen een filmbewerking produceren voor CBS Films. Ze zijn zo zelfzeker dat de roman een hit zal zijn dat ze al een regisseur hebben aangeworven. Regisseur Jonathan Levine (die ons the Wackness bracht) staat aan het hoofd van het project. Van wat ik heb opgevangen zit het verhaal vol nonstop actie, spanning en romantiek.

Kijk even naar het uittreksel van de roman onderstaand:

Verhaallijn:
“De Verenigde Staten bestaan niet meer en ook niet haar overstroomde kusten. Noord Amerika’s twee vechtende natie’s, de Western Republic en de Eastern Colonies zijn op een breekpunt aanbeland. Temidden van dit verscheurde contintent en donkere nieuwe wereld zijn er twee tieners die in de geschiedenis zullen vermeld worden…
Hij is geboren in de achterbuurten van de Lake Sector in de Republiek, de vijftien jaar oude Day is ’s lands meest gezochte misdadiger. Een mysterieuze jongen waarvan geen foto noch vingerafdrukken bestaan. Een jongen die niet langer zou mogen bestaan. Een jongen die waakt over zijn familie tot op een dag, op een avond wanneer de pest patrouille de familie deur merkt met het het X-teken dat de pest infectie aangeeft. Het is een doodsvonnis voor elke familie die te arm is om het antiserum aan te kopen. Day is hopeloos en moet het serum dus stelen.
Zij is geboren in een elite familie in de rijke Ruby sector, de vijftien jaar oude June is het meest belovende wonderkind van de Republiek. Een super begaafd meisje met een voorbestemming voor ’s lands hoogste militaire rangen. Gehoorzaam, gepassioneerd en toegewijd aan haar land–tot op de dag dat haar broer Metias vermoord wordt tijdens een patrouille die geconfronteerd wordt met een inbraak in het pest ziekenhuis.
Er kan maar één persoon voor verantwoordelijk voor zijn: Day. Nu is het June’s missie hem op te jagen.

Wanneer hun paden kruisen zal de waarheid die ze beiden ontdekken legende worden.”

Je kan iets terug vinden van Robin Hood en the Hunger Games in and Robin Hood in the vooropstelling van Legend… Wel, ik ben een science-fiction verslaafde en ik kan je dus verwelkomen in deze uiterst slechte wereld die blijkbaar element heeft geleend van andere verhalen.

Hoe dan ook, meer informatie over de film Legend volgt zogauw meer details opduiken.
:)

Legend

Legend de FilmLegend
Genre: Drama/Science Fiction/Thriller
Regie: Jonathan Levine
Cast:
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Legend Trailer

https://legend-movie-trailer.blogspot.com/