Lego 2

The Lego film 2 geregisseerd door Chris McKay

We vertelden je al dat er een vervolg op de Lego Movie onderweg was. En dat Jared Stern en Michelle Morgan werden ingehuurd om een script te pennen. Maar we vroegen ons af of Phil Lord en Christopher Miller terug zouden keren aan het roer voor het vervolg. Nou, we hebben nu bevestiging dat het niet het geval zal zijn. Chris McKay neemt inderdaad de stoel van de regisseur over. Maak je geen zorgen, de kerel is geen nieuwkomer in de wereld van Lego: hij was animatie co-directeur van de eerste Lego film.

Ik denk dat dit betekent dat we wat continuĆÆteit kunnen verwachten samen met het gevoel en geest van de eerste film. Maar de releasedatum is nog ver weg: de Lego Movie 2 is inderdaad voorzien in de bioscopen op 26 mei 2017. Dus er kan nog veel gebeuren.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de Lego Movie 2 als details online verschijnen.
:)

Lego 2

Lego 2 de FilmLego 2
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Komedie
Regie:
Cast:
Releasedatum: 26. Mei 2017

Voor meer informatie: Lego 2 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/lego-2

The Lego Movie 2 – Het vervolg op The Lego Movie

De Lego Movie, de 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller, heeft goed gepresteerd in de filmtheaters: tot nu toe heeft de film 277 miljoen dollar opgebracht voor een budget van $60 miljoen. We kunnen dus verstaan waarom de studio’s een vervolg willen op de film.

En er zit inderdaad een vervolg op The Lego film in de pijplijn. Warner Bros kondigde zelfs een officiƫle Releasedatum aan : 26 mei 2017. Jared Stern en Michelle Morgan werden ingehuurd om een script te pennen. Het is niet duidelijk of Phil Lord en Christopher Miller terug zullen keren naar het roer van Lego Movie 2.

Hoe dan ook, heb je een suggestie voor het plot van The Lego Movie 2? Deel je gedachten met ons!

Blijf op de hoogte via ons voor meer details!
:)