Life

Life Film Clip

Dankzij Transmission Films is hier een eerste preview clip van Life, de aankomende drama film geregisseerd door Anton Corbijn en met in de hoofdrollen Robert Pattinson en Dane DeHaan:


Life – Dennis probeert Jimmy te overtuigen dat hij geen Hollywood spelltetjes speelt net als alle anderen.
Plot:
“LIFE is geĆÆnspireerd door het ware verhaal van een vriendschap die ontwikkelde tussen Magnum fotograaf Dennis Stock (Robert Pattinson) en acteur James Dean (Dane DeHaan) toen Stock de opdracht kreeg om de acteur te fotograferen voor LIFE magazine in 1955.
De opdracht leidde tot een fotografische reis door de hele VS, van LA naar New York en naar Indiana en het zou Stockā€™s leven veranderen en de wereld verstrekken met enkele van de meest iconische beelden van het tijdperk.ā€

Dane DeHaan is goed maar hij ziet er niet echt als James Dean en klink ook zo niet… Wat denk jij?

Er is nog altijd geen officiƫle releasedatum.
:)

Life Film met in de hoofdrollen Dane DeHaan en Robert Pattinson

Hier is een eerste blik Life, de aankomende drama film geregisseerd door Anton Corbijn (de man achter “The American”) op basis van een script door Luke Davies en met in de hoofdrollen Robert Pattinson, Dane DeHaan, Ben Kingsley, en Joel Edgerton:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“LIFE is geĆÆnspireerd door het ware verhaal van een vriendschap die ontwikkelde tussen Magnum fotograaf Dennis Stock (Robert Pattinson) en acteur James Dean (Dane DeHaan) wanneer hij de opdracht kreeg om de acteur te fotograferen voor LIFE magazine in 1955.
De opdracht leidde tot een fotografische reis in heel de VS, vanuit LA naar New York en naar Indiana en het zou Stock’s leven veranderen en de wereld voorzien van enkele van de meest iconische beelden van het tijdperk.”

Acteur Dane DeHaan ziet er niet echt uit als James Dean, maar ik vind het niet erg… En jij?

Hoe dan ook, zijn er nog steeds fans van James Dean daar? Weet je wie hij was? Deze kerel dan dan wel een cultureel icoon geweest zijn, maar laten we eerlijk zijn: hij deed niet echt veel in zijn korte leven…

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)

Life

Life de FilmLife
Genre: Drama
Regie: Anton Corbijn
Cast: Robert Pattinson, Dane DeHaan, Ben Kingsley, Joel Edgerton
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Life Trailer

https://filmbioscoop.com/film/life