Lincoln

3 Filmclips van Lincoln

Lincoln - Een hedendaagse Republikein of een ouderwetse Democraat?Je kan onderstaand 3 nieuwe preview clips van Lincoln bekijken, de dramatische biografische film in een regie van Steven Spielberg en met in de hoofdrol Daniel Day-Lewis als Abraham Lincoln:


Een wiskundige redeneringsregel


Gelijk geschapen


Mevrouw President
Verhaallijn:
“Als de Burgeroorlog verder gaat heeft de Amerikaanse president meer en meer problemen met de verdergaande slachting op het slagveld en vecht hij met velen, zelfs in zijn eigen kabinet, voor de emancipatie van de slaven.”

Lincoln, een grootse politicus en een verdomd goede vampierenjager: wat een man!
:)

Nieuwe Foto’s van Lincoln

Bekijk even die vier nieuwe foto’s van Lincoln, de nog te verschijnen biografische film over Abraham Lincoln geregisseerd door Steven Spielberg:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Hier is de filmtrailer van Lincoln als je deze nog niet bekeken hebt: More »

Lincoln U.S. Presidentieel Debat TV-Spot

Lincoln - Een moderne Republikein of een ouderwetse Democraat?Een uitgebreide TV-spot van Lincoln werd vertoond tijdens het nieuwste Amerikaanse Presidentieel Debat. De trailer is nu online beschikbaar en je kan hem onderstaand bekijken:


Lincoln

Denk je dat Abraham Lincoln nog altijd de kant van de Republikeinse Partij zou kiezen als we hem terug tot leven konden brengen? Of denk je dat hij zou overschakelen naar de Democratische Partij? Zou Lincoln stemmen voor Romney of voor Obama?
:?

Lincoln Filmtrailer

Lincoln filmDeze lange filmtrailer van Lincoln, Steven Spielberg’s benadering op het leven van Abraham Lincoln, is online uitgebracht en je kan dit onderstaand bekijken:


LINCOLN
Verhaallijn”
“Op het einde van de Burgeroorlog botst President Abraham Lincoln met de leden van zijn kabinet over de kwestie van de afschaffing van de slavernij.”

Deze revisionistische benadering op het leven van Abe Lincoln’s is het verbergen van zijn actie als vampieren jager, wat een schande!
:)

Trailer en Poster van Steven Spielberg’s Lincoln

Lincoln filmEen eerste officiële filmtrailer van Lincoln, het nog te verschijnen biografische drama in een regie van Steven Spielberg, werd online uitgebracht:


LINCOLN
Verhaallijn:
“Een onthullend drama dat zich richt op tumultueuze 16e Amerikaanse president tijdens zijn laatste maanden in functie. In een land verdeeld door de oorlog en de sterke wind van verandering, streeft Abraham Lincoln naar een een resolute beĂ«indiging van de oorlog, een vereniging van het land en het afschaffen van de slavernij. Met de morele moed en felle vastberadenheid om te slagen, zullen zijn keuzes tijdens dit kritieke moment het lot van de komende generaties veranderen. ”
De eerste officiële filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Acteur Daniel Day-Lewis heeft de hoofdrol te pakken als Abraham Lincoln. De release datum van Lincoln is bepaald voor 16 november 2012.
:)

Lincoln Soundtrack

We hebben de liedjeslijst te pakken van Lincoln, het nog te verschijnen biografische drama in een regie van Steven Spielberg:

Lincoln Originele Film Soundtrack
Gecomponeerd door John Williams.

1. The People’s House
2. The Purpose Of The Amendment
3. Getting Out The Vote
4. The American Process
5. The Blue And Grey
6. “With Malice Toward None”
7. Call To Muster And Battle Cry Of Freedom
8. The Southern Delegation And The Dream
9. Father And Son
10. The Race To The House
11. Equality Under The Law
12. Freedom’s Call
13. Elegy
14. Remembering Willie
15. Appomattox, April 9, 1865
16. The Peterson House And Finale
17. “With Malice Toward None” (Piano Solo) (1:31)
Lincoln Liedje - Lincoln Muziek - Lincoln Soundtrack - Lincoln Filmscore

De filmsoundtrack van Lincoln zal uitgebracht worden op 6 november 2012.
:)