London Has Fallen

London Has Fallen Teaser Poster

Dankzij Millenium Films is hier een nieuwe teaser banner poster van Londen Has Fallen, de komende actie film opvolger van Olympus Has Fallen:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LONDON HAS FALLEN

Plot:
“Het vervolg op de wereldwijde smash hit ‘Olympus Has Fallen’ begint in Londen, waar de Britse eerste Minister onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Zijn begrafenis is een must-attend gebeurtenis voor leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als de meest beveiligde gebeurtenis op aarde, verandert in een dodelijk complot om ’s werelds machtigste leiders te doden en elke beroemde plaats in in de Britse hoofdstad te verwoesten. Er staat ook een angstaanjagende visie op de toekomst te wachten. Slechts drie mensen kunnen dit stoppen: de President van de Verenigde Staten, zijn formidabele geheime dienst hoofd (Gerard Butler) en een Engelse MI-6 agent die terecht niemand vertrouwt. ”

Verdomme dat gaat een fortuin kosten om al die oude historische gebouwen te herstellen! Nou, ten minste staat Big Ben nog altijd recht!

De film Londen Has Fallen zal verschijnen in de filmtheaters op 2 oktober 2015.
:)

London Has Fallen

London Has Fallen de FilmLondon Has Fallen
Genre: Actie/Thriller
Regie: Babak Najafi
Cast: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Jackie Earle Haley, Angela Bassett, Radha Mitchell, Charlotte Riley, Robert Forster, Melissa Leo, Colin Salmon, Shivani Ghai
Releasedatum: 02. Oktober 2015

Voor meer informatie: London Has Fallen Trailer

https://filmbioscoop.com/film/london-has-fallen

London Has Fallen Film – Olympus Has Fallen 2 Film

Hewt vervolg op Olympus Has Fallen is officieel getiteld London Has fallen.
De film is gebaseerd op een script door Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt en Christian Gudegast. De regisseur is nog niet aangekondigd. Maar acteur Gerard Butler, die de leidende rol had in de eerste film is terug voor het vervolg. Bekijk de filmsynopsis:

Verhaallijn:
“Het vervolg op de wereldwijde hit ‘Olympus Has Fallen’ begint in Londen, waar de Britse premier is overleden onder mysterieuze omstandigheden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als de meest beschermde gebeurtenis op aarde, verandert in een dodelijke complot om ’s werelds meest krachtige leiders te doden en een angstaanjagend visioen te ontketenen van de toekomst. Slechts drie mensen hebben enige hoop om alles te stoppen: De president van de Verenigde Staten, zijn formidabele geheime diensthoofd (Gerard Butler)en een Engels MI-6 agent die terecht niemand vertrouwt.

Hier is de trailer van de eerste film indien je een opfrissing nodig hebt:


OLYMPUS HAS FALLEN

En hier is teaser poster van Londen Has Fallen, het werd ergens gevonden een tijdje geleden:


LONDON HAS FALLEN

Wie denk je dat de vijand gaat zijn in het vervolg? De Russen? Een rijke megalomaan? Of misschien een gevaarlijke terroristische organisatie?

De releasedatum van Londen Has Fallen is voorzien voor 2 oktober 2015.
:)