Man Up

Man Up Film Trailer

Je kan hieronder de officiƫle trailer bekijken van Man Up, de komende romantische drama komedie film geregisseerd door Ben Palmer en met Simon Pegg, Lake Bell, Ophelia Lovibond, Rory Kinnear, Olivia Williams, Henry Lloyd-Hughes, Ken Stott en Sharon Horgan:


MAN UP
Plot:
“Nancy (Lake Bell), heeft het wel gezien met afspraakjes. Ze heeft het allemaal al teveel meegemaakt. Dus als Jack (Simon Pegg) haar ontwetend behandelt als zijn afspraakje is niemand meer verrast dan haar als ze het ondenkbare doet en gaat gewoon meedoet. Het gaat een nacht duren om te doen alsof ze iemand anders is voor Nancy om tenslotte sterker te worden en haar pijnlijk eerlijk, vreselijk onconventionele zelf te zijn… maar ook Jack moet hetzelfde doen en over haar dubbelhartigheid raken? Het beste is gewoon de dingen te laten gebeuren, aanvaard wat er ook gebeurt en zien of een gekke, onvoorspelbare, ingewikkelde nacht deze twee rommelige zielen kan samenbrengen.”

Vergeet niet om een kans aan liefde te geven! Hoe dan ook, het ziet eruit als een grappige film en er bestaat een echte chemie tussen Simon Pegg en Lake Bell: Ik ga de film een kans geven!

De releasedatum van Man Up is ingesteld op 29 mei 2015.
:)

Man Up

Man Up de FilmMan Up
Genre: Komedie/Romantiek
Regie: Ben Palmer
Cast: Simon Pegg, Lake Bell
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Man Up Trailer

https://filmbioscoop.com/film/man-up

Man Up Film met in de hoofdrollen Simon Pegg en Lake Bell

Hier is een eerste officiƫle blik op Man Up, de komende romantische komedie film met in de hoofdrollen Simon Pegg en Lake Bell:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een groep van excentrieke buitenaardsen verlenen een menselijk wezen de macht om absoluut alles te doen, als een experiment.”

Nou, Simon Pegg en Lake Bell zorgen voor een mooi paar!

De film is geregisseerd door Ben Palmer op basis van een script dat is geschreven door Tess Morris.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)