Masterminds

Masterminds Film Trailer

Je kan hieronder de officiƫle trailer van Masterbrains bekijken, de komende actie komedie film in een regie van Jared Hess en met in de hoofdrollen Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Mary Elizabeth Ellis, Devin Ratray, Kate McKinnon, Ken Marino en Leslie Jones:


MASTERMINDS

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Plot:
“Een nachtwaker bij een bedrijf met gepantserde wagens in de zuidelijke VS organiseert Ć©Ć©n van de grootste bankovervallen in de Amerikaanse geschiedenis.”

Zach Galifianakis ziet er bijna knap uit in dat witte pak. Hoe dan ook, masterbrains gaat een hilarische film worden!

Er is ook een eerste officiƫle poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MASTERMINDS

Wat zou jij doen met 17 miljoen dollar?

De film zal worden uitgebracht in filmtheaters op 7 augustus 2015.
:)

Masterminds Film

Hier is een eerste teaser trailer voor Masterminds, de komende actie misdaad komedie film in een regie van Jared Hess en met in de hoofdrollen Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Owen Wilson en Mary Elizabeth Ellis:


MASTERMINDS
Plot:
“In deze actie-komedie gebaseerd op ware gebeurtenissen, geregisseerd door Jared Hess (Napoleon Dynamite) ontdekt David (Zach Galifianakis) de ware betekenis van avontuur tot ver buiten zijn stoutste dromen. Hij is een eenvoudige man die vast zit in een monotoon leven. Dag in, dag uit hij bestuurt hij een gepantserd voertuig met miljoenen van andere mensen zonder uitweg in zicht. De enige sprankel opwinding is zijn flirterig werkverliefdheid Kelly (Kristen Wiig) die hem in het bedrog van een mensenleven leidt. Samen met een groep van halfgekke misdadigers onder leiding van Steve (Owen Wilson) en een absurd gestoord plan, David slaagt erin om het onmogelijke uit te voeren en ontsnapt met 17 miljoen dollar in cash. Het enige probleem is dat hij dwaas het geld overhandigt aan deze wilde groep van dubbele valseriken die hem om de tuin leiden en in de val doen lopen. De bandieten verkwisten de miljoenen aan rijkelijke en belachelijk luxe, ze laten een in het oog springend spoor van bewijs achter. Nu op vlucht en als verdachte moet David moet de autoriteiten ontwijken en proberen om de tafels te draaien met degenen die hij het meest vertrouwde. ”

Nou, afgaand op het plot is Zach Galifianakis zeker de ideale acteur voor deze rol, lol!

We hebben ook een paar foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De releasedatum van Masterminds is ingesteld op 7 augustus 2015.
:)

Masterminds

Masterminds de FilmMasterminds
Genre: Actie/Misdaad/Komedie
Regie: Jared Hess
Cast: Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Owen Wilson, Mary Elizabeth Ellis
Releasedatum: 07. Augustus 2015

Voor meer informatie: Masterminds Trailer

https://filmbioscoop.com/film/masterminds