Medallion

Clip van Stolen, de actiethriller met in de hoofdrol Nicolas Cage

Stolen Film in een regie van Simon WestEen preview clip van Stolen, de nog te verschijnen actiethriller in een regie van Simon West en met in de hoofdrol Nicolas Cage:

Stolen Film – In de bioscopen op 14 september 2012


Stolen – Er is geen cash, ik heb alles verbrand.
Verhaallijn:
“Een voormalige dief (Nicolas Cage) zoekt wanhopig naar zijn vermiste dochter die gekidnapt werd in opgesloten is in de koffer van een taxi.”

Ik geloof hem niet, je kan $10 miljoen niet verbranden! Volgens mij heeft hij alles voor zichzelf gehouden, de taxichauffeur heeft gelijk, het moet ergens verborgen zijn.
:)

Stolen Poster

Een gloednieuwe internationale filmposter van Stolen, de nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door Simon West, werd onthuld:

Stolen met in de hoofdrol Nicolas Cage

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Drijvende hoofden doen het altijd goed op een poster, nietwaar?
:)

Trailer of Stolen met in de hoofdrol Nicolas Cage

Stolen Film in een regie van Simon WestHier is de laatste trailer van Stolen, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Nicolas Cage:

Stolen Film


STOLEN
Verhaallijn:

“Een voormalige dief, Will Montgomery (Nicolas Cage), wordt vrijgelaten uit de gevangenis voor een bankoverval van $ 10 miljoen. Hij besluit zijn vervreemde dochter te bezoeken, Riley Simms (Malin Akerman), die hij in geen acht jaar heeft gezien. Een oude partner, waarvan velen dachten dat hij gestorven was, duikt op en ontvoert Riley sluit haar op in de kofferbak van zijn medaillon taxivoertuig en eist losgeld: de $ 10 miljoen waarvan hij gelooft dat Will nog steeds in het bezit is. Omdat dat niet het geval is moet Will een andere bank beroven. Chaos is het gevolg. ”

De release datum van Stolen is voorzien voor 14 september 2012.
:)

Stolen Trailer

Een eerste officiële filmtrailer van Stolen, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Simon West en met in de hoofdrol Nicolas Cage:

Stolen Trailer


STOLEN
Verhaallijn:
“Een voormalige dief zoekt wanhopig naar zijn vermiste dochter die gekidnapt en opgesloten werd in de koffer van een taxi.”

En enkele foto’s:

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Nicolas Cage is Liam Neeson niet, maar het is nog altijd het beste niet te rotzooien met zijn dochter want hij zal zeker met je afrekenen als je dat wel doet!
:)

Stolen Film

Bekijk even de poster van Stolen, een nog te verschijnen actie thriller in een regie van Simon West en met in de hoofdrol Nicolas Cage:

Stolen Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Stolen filmSTOLEN

12 uren, $10 miljoen, 1 ontvoerde dochter

Verhaallijn:
“Meesterdief Will Montgomery (Nicolas Cage) is net vrijgelaten uit de Staatsgevangenis na een 10-jarige gevangenisstraf en hij wordt gecontacteerd door Jonah, zijn ex gezel in misdaad, die Will’s tienerdochter gijzelt in een taxi. Jonah zal haar enkel vrijlaten als Will hem laten weten waar de 20 miljoen dollars zijn die verstopt werden na hun laatste diefstal.”

In de film naast Nicolas Cage vinden we ook Malin Akerman, Danny Huston, Sami Gayle enJosh Lucas.
:)

Medallion Film

Medallion filmSimon West (voorgaand aan het hoofd van Lara Croft Tomb Raider, The Mechanic), is voorzien om the Medallion te regisseren, een nog te verschijnen actie film gebaseerd op een script door David Guggenheim (die het script schreef voor Safe House). Acteur Nicolas Cage speelt de hoofdrol. De rolverdeling bevat ook Malin Akerman en Danny Huston. De film zal waarschijnlijk verschijnen ergens in 2012.

Medallion trailer

Verhaallijn:
“Een voormalige dief zoekt woest naar zijn vermiste dochter, die gekidnapt en opgesloten is in de koffer van een New Yorkse taxi.”

Wat ook Nicolas Cage doet, moet ik zien. Ik ben zijn fan! Me baserend op het verhaal hierboven denk ik dat we een verhaal en ritme kunnen verwachten gelijkaardig aan Luc Besson’s Taken. Ik vraag me echt af hoe Nicolas Cage’s haar er deze keer zal uitzien! Denk je dat het een basis snit zal zijn of een nieuwe fantasie snit?

Vraag jij je af waarom deze film Medallion is genoemd: wel in New York City is er een metaalachtig symbool, het zogenoemde medallion, bevestigd aan de koffers van de taxi’s. De medallion is a vergunning van de City die het uitbaten van een taxi toestaat in de City van New York. Enkel chauffeurs met een medallion op hun voertuig mogen mensen oppikken in de straten van de stad.

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Medallion.
:)

Medallion

Medallion de FilmMedallion
Genre: Actie/Thriller
Regie: Simon West
Cast: Nicolas Cage, Malin Akerman, Danny Huston
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Medallion Trailer

https://medallion-trailer.blogspot.com/