Midnight in Paris

clips van Midnight in Paris

Midnight in Paris FilmDrie meer clips van Midnight in Paris, de romantische komediie geschreven en geregisseerd door Woody Allen zijn online verschenen en je kan ze onderstaand bekijken:

Midnight in Paris Trailer


Midnight in Paris – Borstpijn


Midnight in Paris – Politiek


Midnight in Paris – Je bent interessant

Midnight in Paris is een romantische komedie over een een familie die naar de Franse hoofdstad reist voor zaken. In de groep bevindt er zich ook een jong verloofd koppel dat gedwongen wordt in te zien dat een leven anders dan het hunne niet beter is.
:)

Midnight in Paris Clip

Midnight in Paris FilmIk heb juist de eerste film clip gevonden van Midnight in Paris. Het is de nog te verschijnen film die geschreven en geregisseerd is door Woody Allen:

Midnight in Paris Trailer


Midnight in Paris – Anti sociaal

Is het zo erg om asocicaal te zijn?
:)

Midnight in Paris Trailer

Midnight in Paris FilmWe hebben de eerste officiƫle film trailer van Midnight in Paris te pakken, het is de nog te verschijnen romantische komedie geregisseerd door Woody Allen:

Midnight in Paris Trailer


MIDNIGHT IN PARIS
Verhaallijn:
“Een familie, inclusief een jong paar, reist naar Parijs voor zaken. Aldaar wordt hun leven helemaal op de kop gezet.”

In de hoofdrollen vinden we Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Adrien Brody en Carla Bruni. De film zal verschijnen in de zalen op 20 Mei 2011.
:)

Midnight in Paris poster

Bekijk even de mooie poster van Midnight in Paris, de nog te verschijnen romantische komedie geschreven en geregissseerd door Woody Allen:

Midnight in Paris Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting)

Midnight in Paris Film

De film heeft Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody, Carla Bruni, Marion Cotillard, Rachel McAdams en Michael Sheen in de rolverdeling.
:)