Minions

Minions Super Bowl Trailer

Je kan hieronder kijken naar de Superbowl trailer van Minions, de aanstaande geanimeerde film uit de spin-off van de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin:


MINIONS

De Minions zijn klaar voor de Super Bowl. En jij?

Plot:
“Minions Stuart, Kevin en Bob zijn gerekruteerd door Scarlet Overkill, een super schurk die, samen met haar man/uitvinder Herb, een complot bedenken om de hele wereld over te nemen.”

Hou je de Super Bowl TV-spot voor Minions? Deel je gedachten hieronder!

Release datum: 10 juli 2015.
:)

Minions Film clip

Dankzij Illumination is hier een nieuwe preview clip van Minions, de spin-off van de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin:


Minions – De Minions vinden New York – en hun nieuwe look!
Plot:
“Minions Stuart, Kevin en Bob zijn gerekruteerd door Scarlet Overkill, een super schurk die, samen met haar man uitvinder Herb, een complot bedenken om de hele wereld te veroveren.”

Lol, het schattige kleine kereltje probeert een gele brandkraan te verleiden!

Oh ja, de twee nummers die je kan horen in deze clip van Minions zijn “Foxey Lady” door Jimy Hendrix en “Breakt on Through (to the other side)” van The Doors.

Release datum: 10 juli 2015.
:)

Minions Film Trailer

Dankzij Illumination is hier de eerste officiële trailer van Minions, de aanstaande spin-off van de geanimeerde film geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin:


MINIONS
Plot:
“Het verhaal van Universal Pictures en Ilumination Entertainment’s Minions begint aan het begin van de tijd. Ze begonnen als gele eencellige organismen en evolueren dan tot Minions door de eeuwen heen waarbij ze voortdurend de meest verachtelijke meesters dienen. Na per ongeluk zo veel van hen te hebben omgebracht – van T. Rex tot Napoleon — de Minions vallen nu zonder meester en vallen in een diepe depressie.
Maar één Minion genaamd Kevin heeft een plan, en hij — samen met tienerrebel Stuart en lieve kleine Bob – gaan op pad om nieuwe kwaad te vinden dat zijn broertjes kunnen volgen.
Het trio begeeft op een avontuur dat uiteindelijk naar hun volgende potentiële meester, Scarlet Overkill (Sandra Bullock) leid, ’s werelds eerste vrouwelijke super schurk. Ze reizen van het koude Antarctica naar de jaren zestig in New York City, ze eindigen in mod Londen, waar ze moeten hun grootste uitdaging ooit onder de ogen moeten zien… het redden van het ras der Minions van de ondergang. ”

Dat klinkt alsof de minions zijn eigenlijk Frans spreken Frans, nietwaar? LoL! Hoe dan ook, de trailer was fantastisch! Ik ben gek op het achtergrondverhaal van de gele wezens en ik kan niet wachten om toe te treden tot de minions op een nieuw gek avontuur!

Release datum: 10 juli 2015.

Oh ja, als je vragen hebt over de twee nummers in deze trailer van Minions , hier zijn ze:


“Under Pressure” door Queen


:)

Minions Teaser Poster

Een nieuwe teaser poster van Minions, de aanstaande geanimeerde film spin-off is online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MINIONS

Ontmoet Stuart, Kevin en Bob!

Plot:
“Gru is aangeworven door een organisatie om Scarlet Overkill te stoppenl, een super schurk die, samen met haar man uitvinder Herb, een complot bedenken om de wereld over te nemen.”

Wie is je favoriete minion? Waarom?

De film wordt geopend in theaters op 10 juli 2015.
:)

Minions

Minions de FilmMinions
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Komedie/Familiefilm
Regie: Kyle Balda, Pierre Coffin
Cast: Sandra Bullock, Jon Hamm, Steve Carell, Hiroyuki Sanada, Pierre Coffin, Chris Renaud
Releasedatum: 10. Juli 2015

Voor meer informatie: Minions Trailer

https://filmbioscoop.com/film/minions

Minions Film

De Minions is een aanstaande geanimeerde film met als locatie de wereld van “Dispicable Me”. GRU is deel van het verhaal, maar de film focust echt een beetje meer op de grappige gele wezens en hoe ze eindigden als het leger van Gru. Hier is een eerste teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Gru is aangeworven door een organisatie voor het stoppen van Scarlet Overkill, een super schurk die, samen met haar man uitvinder Herb, een plan bedenkt om de hele wereld te veroveren.”

De film is geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin.

De releasedatum van Minions is ingesteld op 10 juli 2015.
:)