Monster High

Monster High Film

Monster High filmMonster High is een nieuwe lijn van mode-poppen door Mattel. De onderneming werd gelanceerd in juli 2010. De karakters zijn ge├»nspireerd door monster-films en horror fictie, wat hen onderscheidt van de meeste mode-poppen. De personages zijn afgebeeld als zijnde ofwel met betrekking tot nakomelingen van beroemde monsters, zoals Dracula, Frankenstein’s monster, de Mummy, Medusa, de The Creature van de Zwarte Lagune, zombies en de weerwolf. Nou, plant Universal een live-actien film musical gebaseerd op de eigendom van Mattel. Scriptschrijvers Alfred Gough en Miles Millar zijn ingehuurd om een script neer te pennen voor de film en Marc Shaiman en Scott Wittman zijn in onderhandelingen voor het schrijven en componeren van de muziek. De film zal waarschijnlijk worden uitgebracht in 2012.

Monster High Trailer

Hier is een animatie die deel uitmaakt van de geanimeerde reeks door Mattel voor promotie van de Monster High onderneming:

VerhaallijnPlot:
“Monster High brengt de hippe tiener afstammelingen samen van ’s werelds meest bekende monsters om hen door de testen en beproevingen te laten gaan van het voortgezette onderwijs.”

Er zijn zeker grote mogelijkheden voor Monster High, maar als ze live actie gaan gebruiken zoeken ze best de juiste rolbezetting en ook mag er geen gebrek aan speciale kleding en CGI zijn! Een goedkope bewerking zou niet slagen…

Hoe dan ook, meer informatie over de film Monster High volgt zogauw er meer details opduiken.
:)

Monster High

Monster High de FilmMonster High
Genre: Komedie/Fantasy
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Monster High Trailer

https://monster-high-movie-trailer.blogspot.com/