Monster Trukcs

Monster Trucks Film

Paramount ontwikkelt een Monster Trucks film! De film moet CGI en live-action gebeurtenissen mengen. Ze hebben $ 100 miljoen euro aan begrotingsmiddelen. Regisseur Chris Wedge (die Ice Age regisseerde) is ingehuurd: hij zal de film regisseren, gebaseerd op een script van Jonathan Aibel en Glenn Berger. Een release wordt verwacht in 2015.

Voor degenen die niet weten wat monstertrucks zijn, nou, ze aangepaste pickup trucks met extreem grote wielen en vering. Een youtube video waarin monster trucks tone wat ze het beste doen:

Monster trucks zijn groot en luid, ze zijn als reusachtige beesten! Zij zorgen voor groots entertainment, nietwaar? Maar laten we hopen dat ze niet zo luid als in de film omdat mijn oren moeilijkheden hadden met het geluidsniveau in de bioscoop , LoL!

Wat denk je te pakken van Paramount’s plan om een film te maken op basis van monsters trucks? Geweldig idee of opnieuw een dieptepunt voor Hollywood? En wat zou het plot van de film kunnen zijn? Enig idee? Deel hieronder je mening!
:)