Mr Peabody and Sherman

2 Nieuwe Posters van de 3D CG Animatie Film Mr Peabody and Sherman

Gewoon twee nieuwe posters voor Mr Peabody en Sherman, de aanstaande 3D-CG Geanimeerde filmaanpassing van Dreamworks Animation:

Mr Peabody and Sherman Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaat Mr. Peabody (Ty Burrell) en zijn geadopeerde zoon Sherman (Max Charles) terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen te ervan uit de eerste hand en om interactie aan te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Enig idee wat voor soort hond Mr Peabody is? Ik bedoel wat het dichtstbijzijnde ras is in het echte leven?

Releasedatum : 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Soundtrack

We hebben de tracklijst te pakken van de officiƫle soundtrack van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff gebaseerd op een script door Craig Wright:

Heer Peabody en Sherman Originele Film Soundtrack
Muziek door Danny Elfman.

1. Mr. Peabody’s Prologue
2. Reign Of Terror!
3. The Drop Off
4. The Dog Whistle
5. The Cherry Tree
6. A Deep Regard
7. Beautiful Boy (Darling Boy) ā€“ John Lennon
8. Dinner Party
9. The Petersons / The Wabac Machine
10. Aquarela Do Brasil
11. Off To Egypt
12. The Wedding Exodus
13. Hammer-Time
14. The Flying Machine
15. Trojan Horse
16. War / Disaster
17. History Mash-Up
18. Iā€™ m A Dog Too
19. Fixing The Rip
20. Back To School
21. Aquarela Do Brasil (Coda)
22. The Amazing Mr. Peabody
23. Way Back When ā€“ Grizfolk
Mr Peabody and Sherman Liedje - Mr Peabody and Sherman Muziek - Mr Peabody and Sherman Soundtrack - Mr Peabody and Sherman Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaat Mr. Peabody (Ty Burrell) en zijn geadopeerde zoon Sherman (Max Charles) terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen te ervan uit de eerste hand en om interactie aan te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.

De soundtrack van Mr Peabody and Sherman zal worden vrijgegeven op 4 maart 2014.
:)

2 nieuwe Clips van mijnheer Peabody and Sherman

Ik vond net die twee nieuwe preview clips van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande 3D-CG Geanimeerde filmbewerking geregisseerd door Rob Minkoff

Mr Peabody and Sherman Trailer


Mijnheer Peabody and Sherman – Valstrik


Mr Peabody and Sherman – Shermanus
Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaan Mr. Peabody (Ty Burrell) en zijn geadopeerde zoon Sherman (Max Charles) terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen te ervan uit de eerste hand en om interactie aan te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Wat denk jij van de nieuwste film van Dreamworks Animation? Ben je ongeduldig om de film te bekijken? Deel je gedachten hieronder!

Release Datum : 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Clip

Dankzij Dreamworks Animation is hier een eerste preview clip van Mr Peabody and Sherman, de 3D-CG aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff gebaseerd op een script door Craig Wright:

Mr Peabody & Sherman Film Trailer


Mr Peabody and Sherman – Een getalenteerde hond

Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaat Mr. Peabody (Ty Burrell) en zijn geadopeerde zoon Sherman (Max Charles) terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen te ervan uit de eerste hand en om interactie aan te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Wat is je favoriete muziekinstrument en waarom? Piano, gitaar, doedelzak, didgeridoo, of iets anders?

In de filmtheaters: 7 maart 2014.
:)

Trailer van Mr Peabody and Sherman, de nog te verschijnen 3D CG animatie film van Dreamworks Animation

Check out de nieuwste trailer van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff voor Dreamworks Animation:

Mr Peabody and Sherman Trailer


MR PEABODY AND SHERMAN
Verhaallijn:
“Mr. Peabody (stem door Ty Burrell) is een bedrijfstitan, uitvinder, wetenschapper, Nobel laureaat, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen, en genie… die toevallig ook een hond is. Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Maar wanneer Sherman de regels van het tijdreizen breekt, bevinden onze twee helden zich in een race om het verleden te herstellen en de toekomst te redden, terwijl Mr Peabody om moet gaan met zijn grootste uitdaging tot nog toe – een ouder zijn.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Blijf weg van het onjuist gebruik van het tijdreizen of je moet wellicht de geschiedenis herschrijven om het universum te redden… Als het te laat is, roep dan de hulp in van Mr Peabody: hij is de meest verbazingwekkende hond in de geschiedenis!

De stemcast bestaat uit Ty Burrell, Max Charles, Ariel Winter, Stephen Colbert, Leslie Mann, Patrick Warburton, Stanley Tucci, Allison Janney, Mel Brooks, Lake Bell, Zach Callison en Dennis Haysbert.

De film zal in de bioscopen verschijnen op 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Franse Posters

Deze nieuwe serie van affiches van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande 3D-CG geanimeerde film van Dreamworks, komt uit Frankrijk:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, gaan Mr. Peabody (Ty Burrell) en zijn geadopteerde zoon Sherman (Max Charles) terug in de tijd voor het ondergaan van wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand en ze gaan de interactie aan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Roekeloos tijd-reizen is een bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid! Waar is de tijdreis-politie? We hebben Jean-Claude Van Damme nogmaals nodig om een tijdspolitie-agent te vertolken!

De film zal in de bisocopen verschijnen op 7 maart 2014.
:)

3 Nieuwe Posters van Mr Peabody and Sherman

Ik heb net die drie nieuwe affiches van Mr. Peabody en Sherman opgemerkt, de aanstaande 3D-CG geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff:

Mr Peabody and Sherman Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, heer. Peabody (Ty Burrell) en de aangenomen jongen Sherman (max Charles) bezinningspauze terug in de tijd te wereld-veranderende gebeurtenissen eerste hand ervaring en interactie met enkele van de grootste tekens aller tijden. Zij verkeren in een race om te herstellen van geschiedenis en opslaan van de toekomst.”

Bent je klaar om in de tijd reizen met Mr. Peabody and Sherman?

Hier is de trailer van Mr Peabody and Sherman als je hem nog niet hebt gezien:


MR PEABODY & SHERMAN

In de filmtheaters: 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Thanksgiving Poster

Mr. Peabody vergat niet Thanksgiving te vieren, neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande geanimeerde filmbewerking van Dreamworks:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MR PEABODY AND SHERMAN

Breng je zakje mee voor de restjes!

Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om om te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Eet jij graag kalkoen?

De film zal in de bisocopen verschijnen op 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Film Poster

—————————————–
b_Category_Dont_Translate: Poster
———————————————————–
c_Movie_Release_Date: 2014-03-07
———————————————————–
d_Movie_Title_Local_Translation: Mr Peabody and Sherman
———————————————————–
e_Article_Title: Mr Peabody and Sherman Film Poster
______________________________________________ ___________________________
Neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande CG animatiefilm geregisseerd door Rob Minkoff:

Mr Peabody Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn :
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om te gaan met enkele van de personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen en de toekomst te redden.”

Zullen Mr Peabody en Sherman erin slagen om het tijdscontinuum te herstellen?

Release Datum : 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Nieuwe Poster

Nog een nieuwe poster van Mr Peabody and Sherman, de aanstaande CG animatie film geregisseerd door Rob Minkoff voor Dreamworks Animation:

Mijnheer Peabody & Sherman Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Mr. Peabody is een bedrijfstitaan, uitvinder, wetenschapper, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen en genie… en ook toevallig een hond. “Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, reizen Mr. Peabody en de geadopteerde jongen Sherman terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om om te gaan met enkele van de grootste personages aller tijden. Maar wanneer Sherman de regels van het tijdreizen breekt, bevinden onze twee helden zich in een race om het verleden te herstellen en de toekomst te redden, terwijl de Mr Peabody om moet gaan met zijn grootste uitdaging tot nog toe – een ouder zijn.”

Zou jij Mr Peabody willen hebben als vader?

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Filmbewerking

Dankzij Dreamworks Animation is hier een nieuwe uitgebreide trailer van Mr. Peabody and Sherman, de aanstaande CG animatie film geregisseerd door Rob Minkoff (die eerder aan het hoofd stond van The Lion King, Stuart Little en The Forbidden Kingdom):

Verhaallijn:
“De film zal Mr Peabody tonen(stem door Ty Burrell), een pratende hond die het slimste wezen ter wereld is, en zijn geadopteerde zoon Sherman. Wanneer Sherman (stem door Max Charles) gebruikmaakt van hun tijdreizende WABAC-machine leidt dit tot rampzalige en komische resultaten, het is aan om de dingen recht te zetten voordat het de ruimte-tijd continuĆ¼m onherstelbaar wordt vernietigd. ”

Mr Peabody is zo’n slimme hond! Ik hou van hem! Ik ben ervan overtuigd dat hij er op de een of andere manier in zal slagen om de dag te redden!

In de filmtheaters: 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Film trailer

De eerste officiƫle film trailer van Mr Peabody and Sherman, de nog te verschijnen filmbewerking van Dreamworks, is online opgedoken, bekijken hem onderstaand:

Mr Peabody & Sherman Film


MR PEABODY AND SHERMAN
Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman reizen terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om te gaan met enkele van de personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen van geschiedenis en de toekomst te redden.”

Die tijd machine is als een Tesla super auto Tesla op steroĆÆden! Ik zou er graag Ć©Ć©n hebben!

Als jij je eigen tijdsmachine zou hebben maar welke tijd zou jij dan reizen?

Release Datum : 7 maart 2014.
:)

Posters en foto’s van Mr Peabody and Sherman

Een nieuwe serie van affiches voor Mr Peabody and Sherman, de aanstaande CG geanimeerde film geregisseerd door Rob Minkoff voor Dreamworks:

Mr Peabody en Sherman

(Klik op een poster voor een vergroting.)


MR PEABODY & SHERMAN

Hij laat zijn stempel na op de geschiedenis!

Verhaallijn:
“Met behulp van zijn meest ingenieuze uitvinding, de WABAC machine, Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman reizen terug in de tijd om wereld-veranderende gebeurtenissen uit de eerste hand mee te maken en om te gaan met enkele van de personages aller tijden. Zij verkeren in een race om de geschiedenis te herstellen van geschiedenis en de toekomst te redden.”

Er is ook een nieuwe serie foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Ik denk dat er spoedig een trailer zal uitgebracht worden.

Oh ja, ben je zeker dat je slimmer bent dan je hond?

Hoe dan ook, de releasedatum van Mr Peabody en Sherman is voorzien voor 7 maart 2014.
:)

Mr Peabody and Sherman Film – OfficiĆ«le Poster

Dankzij Dreamworks Animation, volgt hier een eerste officiƫle poster van Mr Peabody and Sherman, de aankomende CG animatiefilm avonturen komedie die de populaire stripfiguren naar het grote scherm brengt:

Mr Peabody and Sherman Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MR PEABODY AND SHERMAN

Verhaallijn:
“De film zal ons Mr. Peabody (ingesproken door Ty Burrell) tonen, een pratende hond die het slimste wezen op de wereld is, en zijn geadopteerde zoon Sherman (ingesproken door Max Charles). Als Sherman gebruik maakt van een WABAC tijdsmachine en dit leidt tot rampzalige en komische resultaten, het is aan hen om de dingen op de rails te plaatsen voordat het ruimte-tijd continuĆ¼m onherstelbaar wordt vernietigd. ”

De film wordt geregisseerd door Rob Minkoff (die aan het hoofd stond van The Lion King en The Forbidden Kingdom). De stemmmenbezetting bestaat uit Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert, Allison Janney, Ariel Winter, Stephen Tobolowsky, Leslie Mann, Stanley Tucci en Mel Brooks.

De release datum van Mr Peabody and Sherman is voorzien voor 7 maart 2014.

Zijn er misschien wat fans van Mr Peabody and Sherman?
:)

Mr Peabody and Sherman Foto

Een eerste officiƫle blik op Mr Peabody and Sherman, de nog te verschijnen animatiefilm door Dreamworks:

Mr Peabody and Sherman Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Mr Peabody and Sherman

Verwacht op het grote scherm in 3D!

Verhaallijn:
“Een jonge man en zijn hond met toevallig een IQ-niveau van een genie gaan over tot actie wanneer hun tijdreismachine gestolen wordt en tijdsperioden in het verleden aangepast worden.”

De release datum van Mr Peabody and Sherman is voorzien voor 21 maart 2014.
:)