My Mother’s Curse

Nieuwe Clip van The Guilt Trip

We hebben een gloednieuwe preview clip te pakken van The Guilt Trip, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbra Streisand:

The Guilt Trip Trailer


The Guilt Trip – Ik ben hier!
Verhaallijn:
“Het verhaal gaat over een uitvinder (Seth Rogen) die zijn moeder uitnodigt (Barbra Streisand) op een reis doorheen het land tijdens een poging om zijn nieuwe product te verkopen en om opnieuw de dingen in beweging te zetten met een verloren liefde.”

Wel, de liefde van een moeder voor haar zoen in niet verborgen of verlegen!

De film is geregisseerd door Anne Fletcher. In de bioscopen vanaf 19 december 2012.
:)

Trailer en Poster van The Guilt Trip

Dankzij Yahoo Movies volgt hier de eerste officiële filmtrailer van The Guilt Trip, de nog te verschijnen komedie in een regie van Anne Fletcher en met in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbra Streisand

The Guilt Tripfilm


THE GUILT TRIP
Verhaallijn:
“Andy Brewster staat op het punt om de reis van zijn leven te maken en wie is er beter gezelschap dan zijn overbeschermende moeder Joyce. Nadat de beslissing is genomen om zijn avontuur te starten met een bezoek aan zijn moeder wordt Andy overmand door schuldige gevoelens en wordt moeder meegenomen. Door een voortdurend veranderend landschap van meer dan 3.000 mijl wordt hij voortduren aangevallen door haar gedrag, maar na een tijdje begin hij zich te realiseren dat hun beide levens eigenlijk meer overeenkomen dan wat hij bij het begin dacht. Zijn moeders raad is misschien toch wel wat hij nodig heeft.”

Zou jij liever met je moeder naar een toplessbar gaan of zou je liever buiten bevriezen?

Er is ook een eerste poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE GUILT TRIP

The Guilt Tripfilm is voorzien in de bioscopen vanaf 25 december 2012.
:)

Clip van The Guilt Trip Met in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbra Streisand

Een eerste offciële filmclip van The Guilt Trip, de nog te verschijnen komedie geregisseerd door Anne Fletcher en met in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbra Streisand, werd online uitgebracht:

The Guilt Trip Trailer – In de bioscopen vanaf 25 december 2012


The Guilt Trip – Andy (Seth Rogen) nodigt zijn moeder Joyce (Barbra Streisand) uit op een 8-daagse rondreis.

Zou jij de uitnodiging aannemen om op een rondreis met Seth Rogen te gaan?
:?
1

Guilt Trip Film

Drie foto’s vanop de set van The Guilt Trip, de nog te verschijnen komedie in een regie van by Anne Fletcher en met in de hoofdrollen: Barbra Streisand, Seth Rogen, Adam Scott, Colin Hanks en Yvonne Strahovski:

Guilt Trip Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een uitvinder (Seth Rogen) en zijn moeder (Barbra Streisand) gaan samen op weg zodat hij zijn laatste uitvinding kan verkopen.”

De release datum van The Guilt Trip is voorzien voor 25 december 2012.
:)

My Mother’s Curse Film

My Mother's Curse MovieMy Mother’s Curse is een op handen zijnde komedie geregisseerd door Anne Fletcher (die ons ook de The Proposal bracht) en is gebaseerd op een script door Dan Fogelman. Het is het verhaal van een uitvinder en zijn moeder die samen op weg gaan om zijn nieuwste uitvinding te verkopen. De film heeft in de hoofdrollen Seth Rogen en Barbara Streisand als zoon en moeder. Het filmen moet deze lente starten en een release is voorzien in 2012.

My Mother’s Curse Trailer

Verhaallijn:
“My Mother’s Curse volgt een uitvinder(Seth Rogen) die zijn moeder uitnodigt (Barbara Streisand) op een reis door heen het land wanneer hij probeert zijn nieuwste product te verkopen. Onderweg kibbelen de twee en proberen ze ook er achter te komen hoe beter met mekaar om te gaan. Ook proberen ze één van moeders’ lang verloren liefdes op te sporen.”

Seth Rogen en Barbara Streisand in dezelfde film? Dit is inderdaad een interessant duo. Ik vraag me af wie er de lang verloren liefde van Barbara Streisand zal spelen. Zijn er misschien enige suggesties? En wat met de mysterieuze ontdekking, wat is het?

Meer informatie over de film My Mother’s Curse volgt gauw!
:)

My Mother’s Curse

My Mother's Curse de FilmMy Mother’s Curse
Genre: Komedie
Regie: Anne Fletcher
Cast: Seth Rogen, Barbara Streisand
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: My Mother’s Curse Trailer

https://my-mothers-curse.the-movie-trailer.com/