No One Lives

No One Lives Clip

Emma (Adelaide Clemens) is bang door en door en probeert tevergeefs haar nieuwe ontvoerders te waarschuwen in deze nieuwe clip van de nog te verschijnen horrorfilm No One Lives:


No One Lives – Waar is hij? Vertel me a.u.b. dat hij dood is!
Verhaallijn:
“Een bende roekeloze snelwegrovers kidnappen een rijk paar dat door het land reist, de boeven ontdekken echter op een schokkende wijze dat niet is zoals het wel lijkt.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Luke Evans als de ultieme moordenaar die mensen opjaagt voor de lol.
:)

Luke Evans No One Lives

Acteur Luke Evans heeft de hoofdrol te pakken in No One Lives, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Ryƻhei Kitamura. Hier is de Japanse poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een bende roekeloze snelwegmoordenaars kidnappen een rijk paar dat een reis doorheen het land maakt. De bende komt er echter achter dat tot hun verbazing niets is zoals het eruit ziet.”

De samenvatting van de film: verkoop het vel van de beer niet voordat het geschoten is, want de beer zal jou misschien wel eerst doden!

De film zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 10 mei 2013.
:)

2 Posters van No One Lives

Twee posters van No One Lives, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van de Japanese Filmmaker Ryƻhei Kitamura (de man die ons The Midnight Meat Train bracht):

(Klik op een poster voor een vergroting.)


NO ONE LIVES

Iedereen loopt weg, Iedereen verbergt zich.

Verhaallijn:
“Een bende van meedogenloze snelwegmoordenaars kidnappen een rijk paar maar ontdekken dat de dingen niet echt zijn zoals ze wel lijken.”

Sterft iedereen op het einde van de film?

In de bioscopen vanaf 10 mei 2013.
:)

Trailer van No One Lives met in de hoofdrol Luke Evans

Laat ons de officiƫle red-band film trailer bekijken van No One Lives, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Ryƻhei Kitamura (die aan het hoofd stond van The Midnight Meat Train) en met in de hoofdrol Luke Evans:


NO ONE LIVES
Verhaallijn:
“Een meedogenloze misdadige bende kidnapt een jong paar en verschuilt zich dan in een verlaten huis in het midden van nergens. Wanneer het jonge gevangen meisje omgebracht wordt, veranderen de dingen onverwacht. De bende wordt de loef afgestoken door een stedelijke en ervaren moordenaar die vastbesloten is niemand te laten overleven.”

Dat ziet er uit als een uiterst geweldadige film! Ik denk wel dat ik deze film ga bekijken!

Naast Luke Evans bestaat de cast verder uit Adelaide Clemens, Lee Tergesen, Laura Ramsey, Derek Magyar, Beau Knapp America Olivo, Brodus Clay en Lindsey Shaw.

De release datum van No One Lives is voorzien voor 10 mei 2013.
:)

No One Lives

No One Lives de FilmNo One Lives
Genre: Horror/Thriller
Regie: Ryuhei Kitamura
Cast: Luke Evans, Adelaide Clemens, Lee Tergesen, Laura Ramsey, Derek Magyar, Beau Knapp America Olivo, Brodus Clay, Lindsey Shaw
Releasedatum: 10. Mei 2013

Voor meer informatie: No One Lives Trailer

https://filmbioscoop.com/film/no-one-lives