No Ordinary Family

No Ordinary Family S1.20 No Ordinary Beginning

No Ordinary Family S1.20 No Ordinary BeginningLaten we de trailer bekijken van “No Ordinary Beginning”, de eind aflevering van No Ordinary Family Seizoen 1:


No Ordinary Family S1.20 – No Ordinary Beginning

En hier is een foto:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

No Ordinary Family – NOF S1x20 – No Ordinary Beginning
“The Powells moeten samenwerken om JJ te redden na kidnapping door Mrs. X. JJ wordt gedwongen een raadsel op te lossen dat ertoe kan leiden tot een blijvende duur van de trilsettum effecten. Ondertussen verstevigd Joshua zijn relatie met Katie weer en verneemt hij van zijn vaderschap. Het lot van George ziet er niet goed uit wanneer hij aan boord is van een vliegtuig dat losgeslagen is en op de rand van een crash staat.”

Denk je dat de TV serie No Ordinary Family nog een nieuw seizoen zal krijgen?
:?

No Ordinary Family S1.19 No Ordinary Future

No Ordinary Family S1.19 No Ordinary FutureWe hebben 2 nieuwe preview clips te pakken van “No Ordinary Future”, de volgende aflevering van No Ordinary Family:


No Ordinary Family S1.19 – No Ordinary Future


En een paar foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

No Ordinary Family – NOF S1x19 – No Ordinary Future
“Na een opname in de toekomst en zodoende de ondergang van haar familie te hebben gezien moet Stephanie nu een reeks van gebeurtenissen veranderen in het heden die de Powells’ krachten zullen onthullen aan de wereld. Ondertussen, met de hulp van George, Probeert Jim de schuldigen te vinden voor de dood van een collega politieman en Mrs X. geeft de opdracht aan een onverwacht persoon om de wacht te houden bij Katie en haar ongeboren kind.”

Kunnen ze de toekomst veranderen?
:?

No Ordinary Family S1.18 No Ordinary Animal

No Ordinary Family S1.18 No Ordinary AnimalHieronder kan je de trailer bekijken van “No Ordinary Animal”, de volgende aflevering van No Ordinary Family:


No Ordinary Family S1.18 – No Ordinary Animal

En enkele foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting)

No Ordinary Family – NOF S1x18 – No Ordinary Animal
“Het leven van de Powell familie is in gevaar wanneer een super boef met een soort van dierlijke krachten de opdracht krijgt van Mevr. X (Lucy Lawless) om hen uit te schakelen. Ondertussen neemt, het brave meisje Daphne, een rebelse beslissing wanneer ze niet naar school gaat maar een muziekvideo opname bijwoont van Sara Bareilles in het gezelschap van haar vriend Chris. JJ wordt achterdochtig wanneer Mr. Litchfield’s motieven wanneer hij vergeleken wordt met de rest van het academische decathlon team; en Katie doet een schokkende ontdekking over Joshua.”

Het gedrag van Mr. Litchfield is echt ontgoochelend.
:7

No Ordinary Family S1.17 No Ordinary Love

No Ordinary Family S1.17 No Ordinary LoveHere’s the trailer of “No Ordinary Love”, the next episode of No Ordinary Family:


No Ordinary Family S1.17 – No Ordinary Love

En enkele foto’s:

(klik op een foto voor een vergroting.)

No Ordinary Family – NOF S1x17 – No Ordinary Love
“De mysterieuze Mevr. X (Lucy Lawless) geeft de sexy – en gevaarlijke – Sophie (Tricia Helfer, Battlestar Galactica) de opdracht Jim en George onder haar betovering te brengen en hen te laten doen wat zij wil – dit kan Jims’ huwelijk in slechte papieren brengen. Om Dr King’s vertrouwen te behouden moet Stephanie ondertussen besluiten al dan niet een patiënt met het trilsettum serum te injecteren en het risico lopen on deze in een super te veranderen. Daphne’s vriendje, Chris, begint vermoedens te hebben over de capaciteiten van de Powell familie . ”

Tricia Helfer als gast ster, geweldig!
:)

No Ordinary Family S1.16 No Ordinary Proposal

No Ordinary Family S1.16 No Ordinary ProposalWe hebben de trailer te pakken van “No Ordinary Proposal”, de volgende aflevering van No Ordinary Family:


No Ordinary Family S1.16 – No Ordinary Proposal

En wat foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

No Ordinary Family – NOF S1x16 – No Ordinary Proposal
“Jim’s schuldgevoelens zijn overweldigend wanneer, tijdens een gevecht met een misdadiger, een kogel per ongeluk een jongen raakt – waardoor een levensbedreigende verwonding veroorzaakt wordt.
Ondertussen steelt Daphne’s vriendje, Chris, het trilsettum serum uit het huis van de Powell familie en hij injecteert zijn, aan de rolstoelgebonden, vader, Roy (Anthony Michael Hall), met noodlottige resultaten; Joshua doet Katie een aanzoek en JJ’s leraar neemt gewetenloze stappen om hem uit te nodigen deel te nemen aan het academische tienkamp team van de school ”

De aflevering van verleden week was geweldig. Laten we hopen dat deze nieuwe aflevering ook zo intens zal zijn en niet zal teleurstellen!
:)

No Ordinary Family S1.15 No Ordinary Powell

Geen gewone familie S1.15 No Ordinary PowellHieronder staat er een sneak preview van “No Ordinary Powell”, de volgende aflevering van No Ordinary Family:


No Ordinary Family S1.15 – No Ordinary Powell

No Ordinary Family – NOF S1x15 – Geen gewone dubbele standaard
“The Powells’ lives are in danger when Dr. King orders shape-shifter Victoria Morrow to infiltrate the household and murder one of the family members; and JJ, with the aid of Daphne, attempts to solve the cold case murder of his ex-girlfriend Natalie’s mother.”
“De Powells ‘zijn in gevaar wanneer dr. King een shape-shifter, Victoria Morrow, de opdracht geeft om het huishouden binnen te dringen en een gezinslid te vermoorden. JJ, probeert met de hulp van Daphne, de cold case moord op te lossen op zijn ex-vriendin Natalie’s moeder. ”

Meer actie graag! En stop ermee alsof de aflevering van vorige week niet heeft plaatsgevonden!
:)