Non-Stop

5 Clips van Non-Stop met in de hoofdrol Liam Neeson

We hebben vijf preview clips te pakken van Non-Stop, de aanstaande actiethriller op grote hoogte met Liam Neeson (die de hoofdrol had in The Taken films) en Julianne Moore:


Non-Stop – Passagiers stellen Bill in vraag.


Non-Stop – Waarom de vensterzetel?


Non-Stop – Toon me uw instapkaart!


Non-Stop – Oh mijn God! We gaan allemaal sterven!


Non-Stop – De Moslim arts
Verhaallijn:
“US Federale Air Marshal Bill Marks (Liam Neeson) springt in actie tijdens een transatlantische vlucht na ontvangst van een reeks SMS-berichten die zijn medepassagiers in gevaar brengen, tenzij de luchtvaartmaatschappij 150 miljoen dollar overschrijft op een offshore rekening.
Wanneer de bankrekening wordt ontdekt onder Marks naam en een bom wordt gevonden aan boord van het vliegtuig wordt hij gebrandmerkt als een kaper.”

Julianne Moore is 53 jaar oud, maar ze is nog steeds verdomd mooi! Laten we hopen dat het haar personage niet is dat achter de kaping zit…

De film is geregisseerd door Jaume Collet-Serra. De prent zal openen in de bioscopen op 28 februari 2014.
:)

NonStop Soundtrack

Neem een kijkje naar de lijst met officiƫle nummers van de soundtrack van Non-Stop, de komende actie thriller geregisseerd door Jaume Collet-Serra en met in de hoofdrollen Liam Neeson en Julianne Moore:

Non-Stop Originele Film Soundtrack
Muziek door John Ottman.

1. Non-Stop
2. Damaged Goods
3. Usual Suspects
4. Welcome to Aqualantic
5. First Text
6. Random Search
7. Do Something For Me
8. Circling Passengers
9. Interrogations
10. What Happened to Amsterdam?
11. Death Number 1
12. Reluctant Passenger / Blue Ribbon
13. F *** It
14. Explosions Protocol
15. Ambush
16. Message Received
17. Bathroom Discovery
18. 8000 Feet
19. Unloaded Weapon
20. Crash Landing
21. Epilogue
Non-Stop Liedje - Non-Stop Muziek - Non-Stop Film Soundtrack - Non-Stop Filmscore

Verhaallijn Samenvatting.
Wereldwijde actie ster Liam Neeson speelt de hoofdrol in Non-Stop, een thriller uitgevochten op 40.000 meter hoogte. Tijdens een transatlantische vlucht van New York City naar Londen, ontvangt VS Air Marshal Bill Marks (Neeson) een reeks cryptische tekstberichten die eisen dat hij de luchtvaartmaatschappij 150 miljoen dollar laat overschrijven op een offshore rekening. Totdat hij het geld beveiligt, zal er elke 20 minuten een passagier op zijn vlucht worden gedood.

De soundtrack van Non-Stop zal worden vrijgegeven op 4 maart 2014.
:)

Non – Stop Film Trailer

Je kunt hieronder genieten van een nieuwe internationale trailer van Non-Stop, de komende actie thriller geregisseerd door Jaume Collet-Serra en met in de hoofdrollen Liam Neeson en Julianne Moore:

Verhaallijn:
“Wereldwijde actie ster Liam Neeson schittert in Non-Stop, een thriller uitgevochten op 40.000 meter hoog in de lucht. “Tijdens een transatlantische vlucht van New York City naar Londen, ontvangt US Air Marshal Bill Marks (Neeson) een reeks cryptische tekstberichten die eisen dat hij de regering instructeert voor een overdracht van 150 miljoen dollar naar een offshore rekening. Totdat hij het geld beveiligt, zal elke 20 minuten Ć©Ć©n passagier per keer gedood worden.”

Kom aan, je kaapt Liam Neeson niet op een vliegtuig! Deze kerel heeft een echte reeks vaardigheden, je wil zeker niet knoeien met hem!

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 28 februari 2014.
:)

Non Stop

Non Stop de FilmNon Stop
Genre: Actie/Thriller
Regie: Jaume Collet-Serra
Cast: Liam Neeson, Julianne Moore
Releasedatum: 28. Februari 2014

Voor meer informatie: Non Stop Trailer

https://filmbioscoop.com/film/non-stop

Trailer en Poster van Non-Stop met in de hoofdrollen Liam Neeson

Acteur Liam Neeson (uit de Taken filmfranchise) kreeg de hoofdrol als een Amerikaanse Air Marshal in Non-Stop, een thriller uitgevochten op 40.000 meter hoog in de lucht. Hier is de officiƫle poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NON-STOP

De kaping was slechts het begin.

De film is geregisseerd door Jaume Collet-Serra (die eerder werkte met Liam Neeson aan de film Unknown). En naast Liam Neeson, bestaat de cast verder uit Julianne Moore, Anson Mount, Michellle Dockery en Corey Stoll.

Laten we eens kijken naar de eerste film trailer:


NON-STOP
Verhaallijn:
“Tijdens een transatlantische vlucht van New York City naar Londen, ontvangt US Air Marshal Bill Marks (Neeson) een reeks cryptische tekstberichten die eisen dat hij de regering instructeert voor een overdracht van 150 miljoen dollar naar een offshore rekening. Totdat hij het geld beveiligt, zal elke 20 minuten Ć©Ć©n passagier per keer gedood worden.”

Nou, ben ik niet verrast om te zien om Liam Neeson te zien in het voortouw in die film. Hij volledig geschikt voor de rol! Ik kan niet wachten om het eindrestultaat te bekijken!

De releasedatum van Non-Stop is voorzien voor 28 februari 2014.
:)