Now You See Me

Now You See Me Franse Poster

Deze gloednieuwe poster van Now You See Me, de nog te verschijnen thriller in een regie van Louis Leterrier, komt uit Frankrijk:

Now You See Me Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NOW YOU SEE ME

De $500 Miljoen Dollar Truc.

Verhaallijn:
“Een groep van stelende maar briljante illusionisten worden gevolgd door een FBI-ploeg.”

Wil je graag hun truc kennen? Ga dan de film bekijken wanneer hij uitkomt!

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 31 mei 2013.
:)

Now You See Me Soundtrack

De officiële liedjeslijst van de Now You See me, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Louis Leterrier en met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine en Morgan Freeman:

Now You See Me Originele Film Soundtrack
Muziek door Brian Tyler.

1. Now You See Me (5:26)
2. The Four Horsemen
3. Now You See Me (Reprise)
4. Sun (Jesse Marco Remix) – Two Door Cinema Club
5. Now You Don’ t
6. Entertainment – Phoenix
7. Sleight of the Mind
8. Now You See Me (Robert DeLong Remix)
9. Welcome to the Eye
10. Codec – Zedd
11. Cineramascope (feat. Trombone Shorty and Corey Henry) – Galactic & Zedd
12. Now You See Me (Spellbound Remix)
Now You See Me Liedje - Now You See Me Muziek - Now You See Me Soundtrack - Now You See Me Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“FBI agenten volgen een team van illusionisten die bankovervallen plegen tijdens hun optredens en daarna het publiek belonen met de opbrengsten.”

De filmsoundtrack van Now You See Me zal uitgebracht worden op 28 mei 2013.
:)

3 Clips van Now You See Me

Drie nieuwe preview clips van Now You See Me, de nog te verschijnen thriller die zich afspeelt in de wereld van de magie:

Now You See Me Film Trailer – Een film in een regie van de Franse filmer Louis Leterrier.


Now You See Me – De eerste vier minuten


Now You See Me – Hoe meer je tuurt, hoe minder je ziet.


Now You See Me – Magisch gevecht
Verhaallijn:
“Een FBI agent en een Interpol detective volgen een team illusionisten op die bankovervallen plegen tijdens hun optredens en daarna het publiek belonen met de opbrengsten.
Bekijk het van dichtbij want hoe meer je denkt te zien, hoe makkelijker het zal zijn om je te bedriegen!”

Er is ook een nieuwe grote poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Zal je deze film gaan bekijken als hij uitkomt in de bioscopen?

Release datum: 31 mei 2013.
:)

Now You See Me Motion Poster en TV-Spot

Hier is een nieuwe betoverende motion poster van Now You See Me, de nog te verschijnen thriller in een regie van Louis Leterrier en met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine en Morgan Freeman:

Now You See Me Trailer


NOW YOU SEE ME

Hoe meer je kijkt, hoe minder je zal zien.

Er is ook een nieuwe TV-spot: More »

Now You See Me Film Trailer

Now You See Me FilmBekijk even deze nieuwe verbazingwekkende thriller van Now You See Me, de nog te verschijnen thriller in een regie van de Franse filmmaker Louis Leterrier:

Now You See Me Film – In de bioscopen vanaf 31 mei 2013.


NOW YOU SEE ME
Verhaallijn:
“FBI agents sporen een team illusionisten op die banken overvallen tijdens de optredens en dan het publiek belonen met het geld.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine en Morgan Freeman.

Geloof je dat er elementen van fantasie of science-fiction zitten in de film Now You See Me? Of zijn het allemaal rook en spiegels, is het gewone toneelmagie misschien?
:?

Now You See Me Film Poster

We hebben een gloednieuwe poster te pakken van Now You See, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Michael Kelly, Michael Caine, en Morgan Freeman:

Now You See Me Film – In de bioscopen vanaf 31 mei 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NOW YOU SEE ME

Hoe meer je staart, hoe minder je me zal zien.

Verhaallijn:

Hier is de officiële film trailer van Now You See Me als je hem nog niet gezien hebt:

“FBI-agenten volgen een team van illusionisten die bankovervallen uitvoeren tijdens hun optredens en dan het publiek belonen met het geld.” More »

Trailer van Now You See Me met in de hoofdrol Jesse Eisenberg

Now You See Me FilmLaat ons de eerste officiële trailer bekijken van Now You See Mee, de nog te verschijnen thriller in een regie van Louis Leterrier en met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Melanie Laurent, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher en Morgan Freeman:

Now You See Film


NOW YOU SEE ME
Verhaallijn:
“Een elite FBI-team wordt opgesteld in een kat en muisspel tegen ‘The Four Horsemen’, een super-team van ’s werelds grootste illusionisten. ‘The Four Horsemen’plegen een reeks gewaagde overvallen op corrupte bedrijfsleiders tijdens hun optredens, verdelen dan de winst onder het publiek en blijven steeds één stap voor op de wet. ”

Dus Jesse Eisenberg speelt een personage waarmee hij een combinatie brengt van Houdini en Robin Hood? Nou, ik wil deze film wel zien! Denk je dat er echte magie of harde wetenschap achter de show zit?

Hoe dan ook, de release datum van Now You See Me is voorzien voor 7 juni 2013.

:)

Isla Fisher Now You See Me

Dankzij USA Today is hier de eerste officiële foto van Now You See Me, de nog te verschijnen thriller in een regie van Louis Leterrier en met in de hoofdrollen Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher en Dave Franco:

Now You See Me Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“FBI agenten sporen een team van illusionisten op die bankovervallen plegen tijdens hun optredens en dan hun publiek belonen met de opbrengsten ervan.”

In de foto kan je misschien de actrice Isla Fisher herkennen als Henley, een ontsnappingsartiest.
:)

Now You See Me Achter de schermen clip

Now You See Me FilmDankzij Entertainment Tonight krijgen we een kijkje achter de schermen van Now You See Mee, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Louis Leterrier:

Now You See Me Trailer


Achter de schermen van Now You See Me
Verhaallijn:
“FBI agenten sporen een team van illusionisten op die een bankoverval plegen tijdens hun optredens en dan hun publiek belonen met de opbrengsten.”

In de film vinden we Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher en Dave Franco in de hoofdrollen. De prent zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 18 januari 2013.
:)

Now You See Me Poster

Bekijk even deze voorsmaakposter van Now You See Me:

Now You See Me Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

NOW YOU SEE ME

4 verbazende goochelaars, 3 onmogelijke overvallen, 1 miljard dollars: dit is geen illusie!

Van de regisseur van de ‘The Transporter’ en ‘Clash of the titans”

Verhaallijn:
“FBI agenten sporen een team van illusionisten op die een bankoverval plegen tijdens hun optredens en dan het geld delen met hun publiek.”

De film is geregisseerd door de Franse Filmmaker Louis Leterrier en in de hoofdrollen vinden we onder andere : Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Melanie Laurent, Woody Harrelson en Michael Caine. De releasedatum van Now You See Me is vastgesteld op 18 januari 2013.
:)

Now You See Me Film

Now You See Me FilmSummit Entertainment heeft het groene licht gegeven aan Now You See Me, een nog te verschijnen misdaad thriller gebaseerd op een script door Boaz Yakin en Edward Ricourt. De film zal geregisseerd worden door de Franse filmmaker Louis Leterrier. De cast werd nog niet aangekondigd maar volgens geruchten werden rollen aangeboden aan Jesse Eisenberg en Jake Gyllenhaal. Er is nog geen officiële verschijningsdatum voorzien. IMDb voorziet echter de verschijningsdatum voor het project in 2014.

Now You See Me Trailer

Verhaallijn:
“Het project is beschreven als de strijd van een FBI team tegen een super-team van ’s werelds beste illusionisten in een kat en muisspelletje. Deze laatsten slagen er in om een aantal bankovervallen uit te voeren tijdens hun optredens waarbij ze dan hun publiek rijkelijk laten delen in de winst en daarbij blijven ze de wet dan één stapje voor.”

Een overvalfilm waarbij magiërs betrokken zijn? Is dit carnaval of misdaad? Het verhaal kan misschien een beetje ver gegrepen klinken maar ik ben toch benieuwd hoe de film er uit zal zien. Wel ik denk dat we moeten wachten op de aankondiging van de volledige rolverdeling om een beter idee te krijgen van wat er verwacht kan worden.

Hoe dan ook meer informatie over de film Now You See Me wordt verstrekt zodra er meer details opduiken.
:)

Now You See Me

Now You See Me de FilmNow You See Me
Genre: Misdaad/Thriller
Regie: Louis Leterrier
Cast: Jesse Eisenberg, Jake Gyllenhaal
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Now You See Me Trailer

https://now-you-see-me-trailer.blogspot.com/