Oblivion

Oblivion – De IMAX Poster kan wel van Apple zijn!

Bekijk even de nieuwe IMAX poster van Oblivion, de nog te verschijnen sci-fi film met in de hoofdrol Tom Cruise:

Oblivion trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een veteraan veroordeelt door de krijgsraad (Tom Cruise) wordt naar een verre planeet gestuurt, waar hij de vernietiging moet overzien van de overblijfselen van een buitenaards ras. De komst van een onverwachte reiziger zorgt ervoor dat hij alles in vraag stelt over de planeet, zijn missie en zichzelf. ”

Ik denk dat degene die de decors en rekwisieten van Oblivion ontworp ook gek is op het ontwerp van Apple. Dat platform ziet eruit als een gigantische iPad. Of misschien is het een subliminale marketing truc om Apple’s producten te verkopen? Wat is jouw idee?

In de bioscopen vanaf 19 april 2013.
:)

4 Clips van Oblivion Met in de hoofdrollen Tom Cruise, Morgan Freeman en Olga Kurylenko

Onderstaand kan je vier clips bekijken van Oblivion, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrollen Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau en Melissa Leo:

Oblivion Film – Release datum: 19 april 2013


Oblivion – Jack vindt een overlevende van een crash.


Oblivion – Jack wordt aangevallen bij de ruines van de bibliotheek.


Oblivion – Beech ondervraagt Jack.


Oblivion – Vicka verteld Jack dat Julia moet vertrekken.
Verhaallijn:
“Op een spectaculaire toekomstige Aarde die buiten herkenning is geëvolueerd, zal de confrontatie van één man met het verleden hem op een reis begeleiden naar verlossing en ontdekking wanneer hij de strijd aangaat voor de overleving van de mensheid.”

De film is geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski, de man die ons Tron bracht.

Tom Cruise of Morgan Freeman: wie verkies je?
:)

Achter de schermen van Oblivion

Dankzij deze nieuwe promoclip krijgen we een blik achter de schermen van Oblivion, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski en met in de hoofdrol Tom Cruise:

Oblivion Film trailer – Release datum: 19 april 2013


Oblivion – Achter de schermen
Verhaallijn:
“Een krijgsraad stuurt een veteraan (Tom Cruise) naar een afgelegen planeet, hij moet er de overblijfselen van een buitenaards ras vernietigen. De aankomst van een onverwacht reiziger doet hem twijfelen aan de vraag van wat hij weet over de planeet, zijn missie en zichzelf.”

Die witte motorfiets van Tom Cruise ziet er echt kitsch uit! Ik denk echt dat ik er blijk mee zou zijn als het een elektrische aandrijving heeft!
:)

Oblivion Soundtrack

Onderstaand kan je de officiële liedjeslijst bekijken van de Oblivion soundtrack, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski en met in de hoofdrollen Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau en Melissa Leo:

Oblivion Originele Film Soundtrack
Originele muziek door M83
Filmscore gecomponeerd door Anthony Gonzalez en Joseph Trapanese.

1. Jack’s Dream
2. Waking Up
3. Tech 49
4. StarWaves
5. Odyssey Rescue
6. Earth 2077
7. Losing Control
8. Canyon Battle
9. Radiation Zone
10. You Can’t Save Her
11. Raven Rock)
12. I’m Sending You Away
13. Ashes Of Our Fathers
14. Temples Of Our Gods
15. Fearful Odds
16. Undimmed By Time, Unbound By Death
17. Oblivion (feat. Susanne Sundfor)
Oblivion Liedje - Oblivion Muziek - Oblivion Soundtrack - Oblivion Filmscore

Tom Cruise vertolkt de hoofdrol in Oblivion, een originele en baanbrekende filmische gebeurtenis door de regisseur van TRON: Legacy en de producent van Rise of the Planet of the Apes. Op een spectaculaire toekomstige Aarde, die zich heeft onherkenbaar heeft ontwikkeld, zal de confrontatie van een man met het verleden hem leiden op een reis van verlossing en ontdekking als hij vecht om de mensheid te redden. ”

Back Lot Records deelt met ons de thema song van Oblivion via Soundcloud:


Oblivion – “StarWaves” by M83

De film soundtrack van Oblivion zal uitgebracht worden door op 19 april 2013 door Back Lot Record.
:)

Trailer en poster van Oblivion, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrol Tom Cruise

Weer een nieuwe trailer van Oblivion, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski en met in de hoofdrollen Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau en Melissa Leo, werd online uitgebracht, onderstaand kan je ervan genieten:


OBLIVION
Verhaallijn:
“Tom Cruise vertolkt de hoofdrol in Oblivion, een originele en baanbrekende filmische gebeurtenis door de regisseur van TRON: Legacy en de producent van Rise of the Planet of the Apes. Op een spectaculaire toekomstige Aarde, die zich onherkenbaar heeft ontwikkeld, zal de confrontatie van één man met het verleden hem leiden op een reis van verlossing en ontdekking in zijn gevecht om de mensheid te redden. ”

Wat is je mening over het huis van Tom Cruise in Oblivion? Zou jij daar willen leven?

Hoe dan ook, er zijn twee nieuwe posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


De release datum van Oblivion is voorzien voor 12 april 2013.
:)

Oblivion Nieuwe Trailer

We hebben een gloednieuwe film trailer te pakken van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski en met in de hoofdrol Tom Cruise:

Oblivion Trailer

Verhaallijn:
“Een krijgsraad zend een veteraan (Tom Cruise) naar een verre planeet waar hij de overblijfselen van een buitenaards ras moet vernietigen. De aankomst van een onverwachte reiziger stelt alles in vraag wat hij weet over de planeet, zijn missie en zichzelf.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OBLIVION

De Aarde is een herinnering waarvoor het de moeite waard te vechten is.

Ik wacht met ongeduld op de waarheid van Morgan Freeman: Oblivion ziet eruit als een geweldige film! Ik ben echt ongeduldig om de film te bekijken.

In de bioscopen vanaf 19 april 2013.
:)

TV-Spot van Oblivion met in de hoofdrol Tom Cruise

Bekijk even deze nieuwe TV-spot van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski:

Oblivion Film

Verhaallijn:
“Een van de weinig overgebleven drone-herstellers die aan de Aarde zijn toegewezen, waarvan het oppervlak verwoest is na tientallen jaren van oorlog met de buitenaardse Scavs, ontdekt een gecrasht ruimteschip met een inhoud die alles op losse schroeven zet wat hij ooit geloofde over de oorlog, en hij heeft zelfs het lot van de mensheid in zijn handen.”

Mensen hebben gelogen tegen Tom Cruise en nu is het tijd voor hem om de waarheid te vernemen! Maar als hij eenmaal Die waarheid weet, zal hij het ​​lef hebben om toe te geven dat hij fout was? Zal hij de waarheid omarmen en de mensen achterlaten die hem manipuleerden?
:?

Nieuwe Foto van Oblivion

Een nieuwe verbazingwekkende foto van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski (de regisseur van Tron 2 alias Tron Legacy) en met in de hoofdrol Tom Cruise:

Oblibivion Film : Release Datum: 12 april 2013

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een van de weinige overgebleven drone-reparateurs toegewezen aan de Aarde, het oppervlak is verwoest na tientallen jaren van oorlog met de buitenaardse Scavs, hij ontdekt een gecrasht ruimteschip met een inhoud die alles op losse schroeven zet wat hij ooit geloofde over de oorlog, en het kan zelfs het lot van de mensheid in zijn handen plaatsen. ”

Ik ben gek op die vliegmachine. Ik zou er zo graag één krijgen!
:)

Oblivion Film geregisseerd door Joseph Kosinski en met in de hoofdrol Tom Cruise

In deze video levert Regisseur Joseph Kosinski commentaar op de Oblivion trailer, de nog te verschijnen science-fiction film die hij schreef en regisseerde met in de hoofdrol Tom Cruise:

Oblivion Filmtrailer


Regisseur Joseph Kosinski heeft een praatje met IGN voor analyse van de eerste trailer van zijn science fiction actie film Oblivion.

Hier is de volledige onbewerkte trailer als je hem nog niet bekeken hebt:


OBLIVION
Verhaallijn:

“Eén van de weinige overgebleven drone herstellers toegewezen aan de Aarde, waarvan het het oppervlak verwoest is na tientallen jaren van oorlog met de buitenaardse Scavs, ontdekt een gecrasht ruimteschip met een inhoud die alles op losse schroeven zet wat hij geloofde over de oorlog, en het plaatst zelfs het lot van de mensheid in zijn handen. ”

De film wordt verwacht in de bioscopen vanaf 19 april 2013.
:)

Oblivion Trailer

De eerste officiële trailer van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm in een regie van Joseph Kosinski en met in de hoofdrol Tom Cruise, is online opgedoken, je kan de trailer onderstaand bekijken:

Oblivion Film – In de bioscopen vanaf 19 april 2013


OBLIVION
Verhaallijn:
“Op een spectaculaire toekomstige Aarde, na een onherkenbare ontwikkeling, zal de confrontatie van één man met het verleden hem leiden op een reis naar verlossing en ontdekking tijdens zijn gevecht voor het redden van de mensheid. Jack Harper (Tom Cruise) is één van de laatste drone-werktuigkundigen gestationeerd op aarde. Het was gedeeltelijk zijn doel om vitale hulpbronnen te verzamelen na tientallen jaren van oorlog met een angstaanjagende dreiging die bekend staat als de Scavs, Jack’s missie is bijna voltooid. Hij leeft zijn leven en voert patrouilles uit in de adembenemende hoogtes, duizenden meters hoog. Zijn zwevend bestaan stort neer wanneer hij een mooie vreemdeling red uit een neergestort ruimteschip. Haar komst veroorzaakt een keten van gebeurtenissen die hem dwingt vragen te stellen over alles wat hij weet en het lot van de mensheid wordt in zijn handen geplaatst.”

Ik ben nog steeds verwonderd over de vliegmachine van Tom Cruise, waar kan ik één van die kitsch vliegtuigen te pakken krijgen?

Hoe dan ook, Joseph Kosinski’s Oblivion ziet er uit als een geweldige science-fictionfilm! Ik wacht met ongeduld op het bekijken ervan. Wat denk jij? Wat is jouw mening over deze trailer van Oblivion? Deel je gedachten onderstaand!
:)

Poster van Oblivion, een film van de Tron Legacy Regisseur

Bekijk even de officiële filmposter van Oblivion, de nog te verschijnen science-fictionfilm geschreven en geregisseerd door Joseph Kosinski, de regisseur van de Tron Legacy:

Oblivion Filmtrailer – In de bioscopen vanaf 19 april 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OBLIVION

“In een toekomst waarin het aardoppervlak zo bestraald is dat het nu onherkenbaar is, leeft de overlevende mensheid boven de wolken, veilig voor de brutale buitenaardse Scavengers die doorheen de ruïnes gaan. Maar als aarde-drone hersteller Jak een mysterieuze vrouw ontdekt in een crashlanding pod zet het een niet te stoppen keten van gebeurtenissen in gang die hem zal dwingen hem om alles wat hij weet in twijfel te trekken.”

Deze poster van Oblivion is gewoon geweldig. Ik ben echt gek op het ontwerp van Tom Cruise’s vliegtuig! Zo kitsch!
:)

Tom Cruise Oblivion

Acteur Tom Cruise werd gezien op de set van de science-fiction film Oblivion in Iceland:

Oblivion Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Jack Harper (Tom Cruise) is één van de laatste drone herstellers gestationeerd op aarde. Een deel van een enorme operatie om vitale hulpbronnen te winnen na decennia van oorlog met een angstaanjagende dreiging bekend als de Scavs, Jack’s missie is bijna voltooid. Zijn leven bestaat uit het patrouilleren van de adembenemende lucht op een hoogte van duizenden meters, zijn vliegend bestaan ​​stort echter neer wanneer een hij een mooie vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip. Haar komst veroorzaakt een keten van gebeurtenissen die hem dwingt alles in vraag te stellen wat hij weet en dit plaatst het lot van de mensheid in zijn handen.”

De film is geregisseerd door Joseph Kosinski. De release datum van Oblivion is voorzien voor 26 April 2013.
:)