One Day

One Day Clip

One Day FilmVijf nieuwe clips van One Day, het nog te verschijnen romantische drama met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Jim Sturgess, zijn online vrijgegeven:

One Day Trailer


One Day – Een schrijver in Parijs


One Day – Een orgie zal je niet warm houden ’s nachts


One Day – Ik was verliefd op jou


One Day – Ik denk aan jou


One Day – We hebben elkaar nooit ontmoet

Na één dag samen – 15 juli 1988, na de afstudering aan de University of Edinburgh – beginnen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap die hun hele leven zal duren. Zij is een arbeidersmeisje met principes en een ambitie dromend dat ze de wereld kan verbeteren. Hij is een rijke charmeur die droomt dat de wereld zijn speeltuin zal zijn.
:)

One Day Soundtrack

Hier is de liedjeslijst van de One Day Soundtrack, de nog te verschijnen romantische film in regie van Lorne Scherfig en met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Jim Sturgess:

One Day Originele Film Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. Sparkling Day – Elvis Costello
2. Roll To Me – Del Amitri
3. Aftermath – Tricky
4. Reverend Black Grape – Black Grape
5. Born Of Frustration – James
6. Rocks – Primal Scream
7. Praise You – Fatboy Slim
8. Rhythm of the Night – Corona
9. Angels – Robbie Williams
10. Life Is A Rollercoaster – Ronan Keating
11. Sowing The Seeds Of Love – Tears For Fears
12. Joy – Francois Feldman
13. Tear Off My Own Head – Elvis Costello
14. One Day Main Titles – Rachel Portman
15. Wedding Chorus – Rachel Portman
16. July 15th – Rachel Portman
17. We Had Today – Rachel Portman
One Day Lied - One Day Muziek - One Day Soundtrack

De filmsoundtrack van One Day zal uitgebracht worden op 19 Augustus 2011will be released on August 19, 2011.
:)

One Day International Poster

Een nieuwe internationale poster van One Day:

One Day Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

One Day is de filmbewerking van David Nicholls’ roman met dezelfde naam. De film heeft Anne Hathaway en Jim Sturgess in de hoofdrollen.
:)

Trailer van One Day

One Day FilmLaten we die nieuwe trailer bekijken van One Day, het nog te verschijnen romantische drama met in de hoofdrollen starring Anne Hathaway en Jim Sturgess:

One Day Trailer


ONE DAY
Verhaallijn:

“Na een dag samen – 15 juli 1988, de dag dat ze afstuderen van de universiteit -. Morley Emma (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) beginnen met een vriendschap die een leven lang zal duren. Zij is een arbeidersbuurt meisje van nature en ambitie dat ervan droomt om de wereld een betere plaats te maken om er in te wonen. Hij is een rijke charmeur die droomt dat de wereld zijn speeltuin zal zijn. Voor de komende twee decennia worden de belangrijkste momenten van hun relatie ervaren over meerdere 15 juli’s in hun levens. Samen en apart, we zien we Dex en Em doorheen hun vriendschap en gevechten, hoop en gemiste kansen, vreugde en tranen. Ergens tijdens hun reis realiseren deze twee mensen dat wat ze zoeken er altijd al is geweest. Als de ware betekenis van die ene dag in 1988 wordt onthuld, komen zij in het reine met de aard van de liefde en het leven zelf. ”
In een regie van Lone Scherfig, de film One Day is bewerkt voor het grote scherm door David Nicholls gebaseerd op zijn bestseller roman: One Day. De publicatie datum is voorzien op 19 augustus 2011.
:)

Trailer One Day

One Day film geregisseerd door  de Deense filmmaker Lone Scherfig.We hebben de UK trailer te pakken van One Day, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Lone Scherfig en met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Jim Sturgess. De film is voorzien om te openen in de bioscopen op 19 augustus 2011:

One Day Trailer

Verhaallijn:
“Na één dag samen – 15 juli 1988, het afstuderen van de hogeschool – beginnen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap die levenslang zal duren. Zij is een carriere meisje met principes en ambities dat ervan droomt om de wereld een betere plaats te maken. Hij is een rijke charmeur die ervan droomt dat de wereld zijn speelterrein zal zijn.
De volgende 20 jaar worden de sleutelmomenten van hun relatie, tijdens verschillende 15 juli’s, in hun levens ervaren. Samen en apart zien we Dex en Em doorheen hun vriendschap en gevechten, hoop en gemiste kansen, vreugde en verdriet. Ergens onderweg beseffen de twee mensen dat naar wat zij zoeken en hopen er altijd al is geweest. Wanneer de echte betekenis van die ene dag terug in 1988 onthuld wordt, begrijpen ze dan de liefde en zichzelf.”

Ik heb het boek, waarop de film is gebaseerd, van David Nicholls niet gelezen. Ik weet dus niet of er een gelukkig einde is aan dit verhaal. Ik hoop het wel! Er is geen ontkennen dat Anne Hathaway en Jim Sturgess een leuk paar zijn op het scherm: laat ze van elkeaar houden in Gods naam!
:)

One Day Trailer

Je kan onderstaand de eerste film trailer bekijken van One Day, een nog te verschijnen romantische drama komedie met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Jim Sturgess:

One Day Trailer


ONE DAY
Verhaallijn:
“Nadat ze de nacht met elkaar hebben doorgebracht na hun hogeschool afstudering besluiten Dexter en Em om op dezelfde dag in de volgende jaren steeds terug samen te komen om te bespreken wat er in hun levens aan de gang is. Soms vinden ze mekaar terug en soms ook niet.”

Weer een ingewikkeld liefdesverhaal!
:)

poster van One Day

Een nieuwe poster van One Day, Lone Scherfig’s nog te verschijnen romantisch drama, werd onthuld:

One Day Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

One Day film

De film heeft in de hoofdrollen Jim Sturgess en Anne Hathaway.
:)

One Day Anne Hathaway en Jim Sturgess

Kijk eens naar de eerste officiΓ«le poster van One Day, het komende romantische drama geregisseerd door Lone Scherfig en met Anne Hathaway en Jim Sturgess in de hoofdrollen:

One Day Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

One Day Film

Verhaallijn:

“Na het doorbrengen van de nacht op de avond van hun afstuderen ontmoeten Dexter (Jim Sturgess) en Em (Anne Hathaway) elkaar opnieuw elk jaar op dezelfde datum om te zien waar ze zijn met hun leven. Op die dag zijn ze samen en soms niet. ”

We hebben ook wat foto’s van de film:

(klik op de foto voor een vergroting.)

“Op een dag” ga ik de film wel eens bekijken voor Anne Hathaway: zij ziet er zo goed uit!
:)

One Day

One Day de FilmOne Day
Genre: Drama
Regie: Lone Scherfig
Cast: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Romola Garai, Jamie Sives, Rafe Spall, Ken Stott, Jodie Whittaker
Releasedatum: 08. Juli 2011

Voor meer informatie: One Day Trailer

https://one-day.the-movie-trailer.com/