Out of the furnace

Out of the Furnace Soundtrack

We hebben de officiële tracklijst te pakken van de Out of The Furnace soundtrack, het aanstaande thriller-drama geregisseerd door Scott Cooper en met in de hoofdrol Christian Bale:

Out of the Furnace Originele Film Soundtrack
Muziek door Dickon Hinchliffe.

1. Barely Hanging On
2. Let’s Go Get Us A Buck
3. I Love You Bud
4. Prison Release
5. Liquid Dinner
6. Fixing Fights
7. Blankets
8. Rodney Prepares For Fight
9. Rodney & The Jackson Whites
10. Our Slate Ain’t Clean
11. Are You Ready For This?
12. Acceptance
13. Mainline
14. The Money’s Yours
15. Salmon Burger
16. Hear The Birds?
17. Out Of The Furnace
Out of the Furnace Liedje - Out of the Furnace Muziek - Out of the Furnace Soundtrack - Out of the Furnace Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Wanneer Rodney Baze (Casey Affleck) op mysterieuze wijze verdwijnt en de wetshandhaving er niet inslaagt om de zaak op te lossen, neemt oudere broer, Russell (Christian Bale), de zaken in eigen handen voor het vinden van rechtvaardigheid.”

De soundtrack van Out of the Furnace zal worden vrijgegeven op 3 December 2013.
:)

Clip uit Out of the Furnace met Christian Bale

We hebben een nieuwe clip te pakken van Out of the Furnace, de nog te verschijnen drama thriller met in de hoofdrol Christian Bale:


Out of the Furnace – Je wilt rijden?
Verhaallijn:
“Wanneer Rodney Baze (Casey Affleck) op mysterieuze wijze verdwijnt en de wetshandhaving er niet inslaagt om de zaak op te lossen, neemt oudere broer, Russell (Christian Bale), de zaken in eigen handen voor het vinden van rechtvaardigheid.”

Christian Bale is zeker een groot acteur: ik ben helemaal weg van zijn prestaties in deze scène!

In filmtheaters: 6 December 2013.
:)

Out of the Furnace Film Clip

Je kan hieronder de eerste preview clip bekijken van Out of the Furnace, het aanstaande thriller-drama geregisseerd door Scott Cooper en met in de hoofdrol Christian Bale:


Out of the Furnace – Heb je een probleem met mij?
Verhaallijn:
“Wanneer Rodney Baze (Casey Affleck) op mysterieuze wijze verdwijnt en de wetshandhaving er niet inslaagt om de zaak op te lossen, neemt oudere broer, Russell (Christian Bale), de zaken in eigen handen voor het vinden van rechtvaardigheid.”

Zoek geen problemen met batman!

Hoe dan ook, wie verkies je: Woody Harrelson of Christian Bale?

Release datum: 6, december 2013.
:)

Out of the Furnace Film Trailer

Hier is de nieuwste film trailer van Out of the Furnace, het nog te veschijnen thriller drama geregisseerd door Scott Cooper en met in de hoofdollen Christian Bale, Casey Affleck en Woody Harrelson:

Verhaallijn:
“Van Scott Cooper, de veelgeprezen schrijver en regisseur van Crazy Heart, komt een aangrijpend en ruw drama over familie, het lot, omstandigheden en rechtvaardigheid. Russell Baze (Christian Bale) heeft een ruw leven: hij heeft een arbeidersbaan die nergens zonder toekomst in de plaatselijke staalfabriek overdag en hij zorgt voor zijn terminaal zieke vader ’s nachts. Als Russell’s broer Rodney (Casey Affleck) terug naar huis keert na het dienen in de oorlog in Irak wordt hij in één van de meest meedogenloze misdaadbendes in het noordoosten van Amerika betrokken en verdwijnt dan op mysterieuze wijze.
De politie is niet in staat om de zaak op te lossen, dus -. met niets te verliezen – neemt Russell het heft in eigen handen, waardoor zijn leven op het spel wordt gezet om gerechtigheid te zoeken voor zijn broer ”

God, die trailer was intens!

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUT OF THE FURNACE

Het zijn soms die gevechten die jou kiezen.

Trouwens als je vragen hebt bij dat mooie fluisterende gezang in de trailer, het is een cover van Neil Young’s song “Heart of Gold”. Ik heb echter geen idee wie de cover doet … Jij misschien wel?

De film opent in de bioscopen op 6 december 2013.
:)

Trailer en Poster van Out of the Furnace met in de hoofdrol Christian Bale

Laten we eens kijken naar de eerste officiële trailer van Out of the Furnace, het aankomende thriller drama geregisseerd door Scott Cooper en met Christian Bale, Casey Affleck, Sam Shepard, Zoe Saldana, Willem Dafoe, Forest Whitaker en Woody Harrelson:


OUT OF THE FURNACE
Verhaallijn:
“Russell Baze (Christian Bale) heeft een baan die nergens toe leid bij de plaatselijke staalfabriek, net zoals zijn terminaal zieke vader. Als Russell’s broer Rodney (Casey Affleck) terug naar huis keert na een militaire diensttijd in Irak, wordt hij meegelokt in één van de meest meedogenloze misdaadbendes in het noordoosten en hij verdwijnt op een mysterieuze manier. De politie kan de zaak niet oplossen dus – met niets te verliezen – neemt Russel het heft in eigen handen, waardoor zijn leven op het spel staat bij het zoeken naar gerechtigheid voor zijn broer. Soms kiezen je gevechten jezelf uit.”

Weer een andere geweldige prestatie door Christian Bale. We zijn verslaafd aan de trailer filmtrailer van Out of the Furnace. Maar laten we hopen dat de film soundtrack beter zal zijn dan wat we in de trailer gehoord hebben!

Hoe dan ook, hier is een nieuwe poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUT OF THE FURNACE

Soms kiezen je gevechten jezelf.

Van de schrijver/regisseur van Crazy Heart.

En twee foto’s die ons een beeld achter de schermen geven:

(Klik op een foto voor een vergroting.)De film zal in de filmtheaters verschijnen op 6 december 2013.
:)

Christian Bale en Woody Harrelson Out of the Furnace

Dankzij USA Today is hier een eerste officiële blik op Christian Bale en Woody Harrelson in Out van de Furnace, het nog te verschijnen thriller drama geregisseerd door Scott Cooper en gebaseerd op een script dat hij samen schreef met Brad Ingelsby:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Als Rodney Baze (Casey Affleck) op mysterieuze wijze verdwijnt en de rechtshandhaving het niet kan oplossen, neemt zijn oudere broer, Russell (Christian Bale), het heft in eigen handen om gerechtigheid te vinden en het op te nemen tegen de plaatselijke crimineel Curtis (Woody Harrelson).”

Wie heeft je voorkeur: Christian Bale of Woody Harrelson?

In de filmtheaters: 6 december 2013.
:)

Out of the Furnace

Out of the Furnace de FilmOut of the Furnace
Genre: Thriller
Regie: Scott Cooper
Cast: Christian Bale, Zoe Saldana, Woody Harrelson
Releasedatum: 06. December 2013

Voor meer informatie: Out of the Furnace Trailer

https://filmbioscoop.com/film/out-of-the-furnace

Out of the Furnace Film met in de hoofdrollen Christian Bale en Casey Affleck

We hebben een eerste officiële teaser poster te pakken van Out of the Furnace, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Scott Cooper, die het script schreef met Brad Ingelsby:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUT OF THE FURNACE

Verhaallijn:
“De film is een drama over het lot, omstandigheden en verlossing. Russell (Christian Bale) en zijn jongere broer (Casey Affleck) wonen in het economisch achtergebleven Rust Belt en hebben er altijd al van gedroomd om te ontsnappen en een beter leven te vinden. Maar wanneer Russel door een wrede speling van het lot in de gevangenis belandt, wordt zijn broer gelokt naar één van de meest gewelddadige en meedogenloze misdaadbendes in het noordoosten – een fout die hem bijna alles kost. Eenmaal vrijgekomen, moet Russell kiezen tussen zijn eigen vrijheid, of alles op het spel zetten om gerechtigheid te zoeken voor zijn broer. ”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Christian Bale, Casey Affleck, Sam Shepard, Zoe Saldana, Willem Dafoe, Forest Whitaker en Woody Harrelson.

De release datum van Out of the Furnace is voorzien voor 6 december 2013.
:)