Pan

Pan film – Elke legende heeft een begin!

Neem een kijkje naar de officiële poster van Pan, de komende live-actie avontuur fantasie film geregisseerd door Joe Wright op basis van een script door Jason Fuchs:

(Click on the poster to enlarge.)


PAN

Elke legende heeft een begin!

Plot:
“Het verhaal van een wees die weggevoerd wordt naar het magische Neverland. Daar vindt hij pret en gevaar en uiteindelijk ontdekt hij zijn lot—om de held te worden die voor altijd bekend zal staan als Peter Pan. ”

De Jolly Roger is een verdomd mooi zeilschip! De boot kan zelfs vliegen!

Hoe dan ook, hier is de filmtrailer van Pan als je die nog niet hebt gezien:

De film wordt geopend in filmtheaters op 24 juli 2015.
:)

Pan Film Trailer

Pan, de aanstaande fantasie avonturenfilm geregisseerd door Joe Wright, gaat niet over de priapische Griekse god. Nee, het is een film over de oorsprong van het personage bedacht door J.M. Barrie, yep weet je, die ondeugende jongen die kan vliegen en nooit opgroeit. Nou, hier is de eerste officiële trailer van Pan:


PAN

Van regisseur Joe Wright.

Ervaar het onvertelde verhaal van de tijdloze legende.

Plot:
“Het verhaal van een wees die weg wordt gevoerd naar het magische Neverland. Daar vindt hij zowel pret als gevaar, en uiteindelijk ontdekt hij zijn lot – om de held te worden die voor altijd bekend zal staan als Peter Pan” .

Ik kan nauwelijks Hugh Jackman herkennen als de piraat Zwartbaard! Hij is een geweldige acteur, nietwaar? Hoe dan ook, Pan belooft een geweldige film te worden, ik wacht er met ongeduld op!

En hier is een serie van personage posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De cast bestaat uit Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Adeel Akhtar, Levi Miller, Taejoo nb, Nonso Anozie, Kathy Burke, Kurt Egyiawan, Lewis MacDougall, Leni Zieglmeier, Jack Charles en Amanda Seyfried.

En een paar foto’s van de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De releasedatum van Pan is ingesteld op 17 juli 2015.
:)

Pan

Pan de FilmPan
Genre: Avonturenfilm/Familiefilm/Fantasy
Regie: Joe Wright
Cast: Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Adeel Akhtar, Jack Charles, Taejoo Na, Nonso Anozie, Kathy Burke, Kurt Egyiawan, Lewis MacDougall, Leni Zieglmeier
Releasedatum: 17. Juli 2015

Voor meer informatie: Pan Trailer

https://filmbioscoop.com/film/pan