Paper Towns

Clip van Paper Towns met in de hoofdrollen Nat Wolff en Cara Delevingne

Een preview clip van Paper Towns, de komende romantische drama komedie film met in de hoofdrollen Nat Wolff en Cara Delevingne, is online vrijgegeven, bekijk hem hieronder:


Paper Towns – We zijn ninjaā€™s.
Plot:
“Een jonge man en zijn vier vrienden gaan op de reis van hun leven om het vermiste buurmeisje te vinden.”

Wat ze hier gedaan hebben is zeker illegaal en als ze gepakt worden, zijn er zeker problemen als die kerel een aanklacht indient…

De film is geregisseerd door Jake Schreier.

Release datum: 24 juli 2015.
:)

Paper Towns Film Trailer

Dankzij 20th Century Fox is hier de eerste officiƫle trailer van Paper Towns, de komende romantische drama komedie film geregisseerd door Jake Schreier en met acteurs Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Jaz Sinclair en Justitie Smith:


PAPER TOWNS
Plot:
“Een verhaal over opgroeien dat focust op Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buur Margo (Cara Delevingne), die zoveel van mysteries hield dat ze er zelf Ć©Ć©n werd. Nadat ze hem meenam op een nachtelijk avontuur door hun thuisstad, verdwijnt Margo plotseling – ze laat cryptische aanwijzingen achter voor Quentin ter ontcijfering. De zoektocht leidt Quentin en zijn gevatte vrienden op een spannend avontuur dat zowel hilarisch en ontroerend is. Om Margo uiteindelijk op te sporen moet Quentin een dieper begrip van ware vriendschap vinden. – – en de ware liefde “.

Nou lhet lijkt wel een leuke en grappige film. Eigenlijk kijk ik er zelfs naar uit om met Quentin deel te nemen aan zijn zoektocht naar Margo!

In film theaters: 24 juli 2015.
:)

Paper Towns Film

Neem een kijkje naar de eerste officiƫle poster van Paper Towns, de komende romantische mysterie film geregisseerd door Jake Shreier en met Nat Wolff en Cara Delevingne:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PAPER TOWNS

Plot:
“Een jonge man en zijn vier vrienden gaan op dereis van hun leven om het vermiste buurmeisje te vinden.”

De film is eigenlijk de verfilming van de roman uit 2008 met de gelijknamige naam door auteur John Green (hij schreef ook “The Fault in our Stars”). Heb je het boek gelezen? Is het goed?

De releasedatum van Paper Towns is ingesteld op 24 juli 2015.
:)

Paper Towns

Paper Towns de FilmPaper Towns
Genre: Mysterie/Romantiek
Regie: Jake Shreier
Cast: Nar Wolff, Cara Delevingne
Releasedatum: 24. Juli 2015

Voor meer informatie: Paper Towns Trailer

https://filmbioscoop.com/film/paper-towns