Paradise Lost (Pablo Escobar)

Trailer van Escobar Paradise Lost

Een nieuwe full-length trailer van Escobar Paradise Lost, de komende romantische thriller film geschreven en geregisseerd door Andrea Di Stefano en met in de hoofdrollen Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Udia Traisac, Brady Corbet, Carlos Bardem en Ana Girardot:


ESCOBAR PARADISE LOST
Plot:
“Voor Pablo Escobar (Benicio Del Toro), is familie alles. Wanneer jonge surfer Nick (Josh Hutcherson) valt voor het nichtje van Escobar wordt zijn leven in gevaar gebracht als hij onderdeel wordt van een gevaarlijke wereld in het familiebedrijf.”

Die jonge surfer is een watje: hij zou het familiebedrijf omarmd moeten hebben met heel zijn hart! LoL!

De releasedatum van Escobar Paradise Lost is ingesteld op 16 januari 2015.
:)

Escobar Paradise Lost Trailer

Check out de nieuwe full-length internationale trailer van Escobar Paradise Lost, de komende romantische thriller film met in de hoofdrollen Benicio Del Toro en Josh Hutcherson:


ESCOBAR PARADISE LOST
Plot:
“Een Amerikaanse surfer (Josh Hutcherson, The Hunger Games) ontmoet het meisje van zijn dromen, maar krijgt een brutale reality check wanneer hij haar oom ontmoet, Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar (Benicio del Toro).”

Benicio del Toro ziet er zo lelijk uit met die snor!

Hoe dan ook, er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ESCOBAR PARADISE LOST

Niemand ontsnapt aan Pablo Escobar!

De film is geschreven en geregisseerd door Andrea Di Stefano. De prent zal in de theaters verschijnen op 26 November 2014.
:)

Paradise Lost Film Trailer

Hier is de eerste officiƫle teaser trailer van de aankomende romantische thriller geschreven en geregisseerd door Andrea Di Stefano en met in de hoofdrol Benicio Del Toro en Josh Hutcherson, Paradise Lost:


PARADISE LOST
Plot:
“Jonge surfer Nick (Josh Hutcherson) denkt dat al zijn dromen zijn uitgekomen als hij een bezoek brengt aan zijn broer in Colombia. Tegen een idyllische achtergrond van blauwe lagunes en witte stranden wordt hij waanzinnig verliefd op een mooi Colombiaanse meisje genaamd Maria (Claudia Traisac). Het lijkt allemaal perfect totdat hij haar oom, ene Pablo Escobar (Benicio Del Toro) ontmoet.”

Nou, acteur Benicio Del Toro deelt een gelijkenis!

Neem een kijkje naar de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Voor degenen die het niet weten, Pablo Escobar, stond bekend als de koning van cocaĆÆne, hij was een beruchte en rijke Colombiaanse drugsbaron, hij had een geschatte netto-waarde van US$ 30 miljard in de vroege jaren negentig van de vorige eeuw.

De releasedatum van Paradise Lost is ingesteld op 15 oktober 2014.
:)

Paradise Lost (Pablo Escobar)

Paradise Lost (Pablo Escobar) de FilmParadise Lost (Pablo Escobar)
Genre: Drama/Thriller
Regie: Andrea Di Stefano
Cast: Benicio Del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac
Releasedatum: 15. Oktober 2014

Voor meer informatie: Paradise Lost (Pablo Escobar) Trailer

https://filmbioscoop.com/film/paradise-lost-pablo-escobar