Paradise Lost

Het Paradijs Verloren Film

Regisseur Alex Proyas werkt aan Het Paradijs verloren, een nog te verschijnen fantasie actie film gebaseerd op een 17de eeuws gedicht met dezelfde naam geschreven door de Engelse dichter John Milton. Alex Proyas’s Het Paradijs verloren is een actie gevulde benadering op het epische gedicht met een focus op oorlog in de hemel tussen aartsengels Michael en Lucifer. In de hoofdrollen vinden we Bradley Cooper als Lucifer en Benjamin Walker als Michael. Er is nog geen officiĆ«le verschijningsdatum tot nu toe maar de film zal waarschijnlijk vrijgegeven worden ergens in 2012.

Hier is een video van de voorstelling van Het Paradijs Verloren tijdens de 2011 Comic Con:

Paradise Lost Trailer

Een betere kijk op enkele van de de conceptuele kunsten in Het verloren paradijs worden getoond in de video:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Plot
“Lucifer en Michael, God’s grootste aartsengels, delen de band van hun ongewone vriendschap tot God zijn grootste creatie voorstelt : De Mens. Lucifer is niet langer instaat om onderdanig te blijven aan God als hij moet buigen voor de mensheid, Lucifer begint aan zijn donkere ondergang en wordt verbannen – en bedenkt dan zijn wraak.”
De Bijbelinhoud bevast zeker wat vermaak. Men stelt best het juist budget samen voor deze film… we willen verdomd niet opnieuwe een goedkope versie bij het uitmelken van de Bijbel: B-film speciale effecten zijn niet echt juist!

Hoe dan ook, meer informatie over de film Het Paradijs verloren volgt zogauw er meer details opduiken.
:)

Paradise Lost

Paradise Lost de FilmParadise Lost
Genre: Actie/Fantasy
Regie: Alex Proyas
Cast: Bradley Cooper, Benjamin Walker
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Paradise Lost Trailer

https://paradise-lost-movie-trailer.blogspot.com/