Paranoia

Paranoia Soundtrack

Neem een ā€‹ā€‹kijkje naar de officiĆ«le tracklist van de Paranoia soundtrack, de nog te verschijnen thriller film geregisseerd door Robert Luketic met Liam Hemsworth, Amber Heard, Gary Oldman en Harrison Ford:

Paranoia Originele Film Soundtrack
Muziek door Junkie XL.

1. Lights Across The River
2. We Are the Other Half
3. Fit In To Get In
4. Candid Camera
5. Adam 2.0
6. On Your Knees
7. Hamilton
8. Titans Fall
9. Remember Who You Are
10. Adam’s Theme
Paranoia Liedje - Paranoia Muziek - Paranoia Soundtrack - Paranoia Filmscore

Verhaallijnsamenvatting :
“Een beginnende bediende in een machtig bedrijf werkt in een hoekkantoor maar moet daarvoor een hoge prijs betalen, hij moet spioneren op de oude mentor van zijn baas voor het beveiligen van een multi-miljard dollar voordeel.”

De film soundtrack van Paranoia zal uitgebracht worden op 13 augustus 2013 door de Relativity Music Group.
:)

9 Clips van Paranoia

Laten we eens kijken naar deze nieuwe preview clips van Paranoia, de nog te verschijnen thriller met Liam Hemsworth (Chris Hemsworth’s jongere broer), Amber Heard, Gary Oldman en Harrison Ford:


Paranoia – Kracht is het sap, raak maar beter gewoon aan het drinken ervan!


Paranoia – Je had de nacht van je leven!


Paranoia – Je stond op mijn schouders!

Verhaallijn:
“De twee meest krachtige tech miljardairs (Harrison Ford en Gary Oldman) in de wereld zijn bittere rivalen met een ingewikkeld verleden, ze doen er alles aan doen om elkaar te vernietigen. Een jonge werknemer (Liam Hemsworth), verleid door onbeperkte rijkdom en macht valt tussen hen in en wordt gevangen in het midden van de wendingen van hun spel op leven en dood van bedrijfsspionage. Tegen de tijd de jonge werknemer realiseert dat zijn leven in gevaar is, is hij in veel te diep verwikkeld in de zaak en weet hij te veel te veel om zomaar te kunnen verdwijnen.”

Waar kan ik wat van dat sap krijgen? Want ik moet toegeven dat ik wat moe ben en ā€‹ā€‹deel uitmaak van de ongelukkige 99%!

Meer clips van Paranoia volgen onderstaand: More »

2 Nieuwe Posters van Paranoia

Twee nieuwe posters voor Paranoia, de aankomende thriller geregisseerd door Robert Luketic en met Liam Hemsworth, Amber Heard, Gary Oldman en Harrison Ford:

Paranoia Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


PARANOIA

In een oorlog tussen koningen kan een pion het spel winnen.

Speel een gevaarlijk spel!

Verhaallijn:
“De twee meest machtigste tech miljardairs (Harrison Ford en Gary Oldman) in de wereld zijn bittere rivalen met een ingewikkeld verleden, ze doen er alles aan om elkaar te vernietigen. Een jonge werknemer (Liam Hemsworth), verleid door onbeperkte rijkdom en macht valt tussen hen in en wordt gevangen in het midden van de wendingen van hun leven-en-dood spel van bedrijfsspionage. Tegen de tijd dat hij realiseert dat zijn leven in gevaar is, is hij al veel te ver gegaan en hij weet veel te veel zodat hij niet zomaar kan verdwijnen.”

Hier is de officiĆ«le filmtrailer van Paranoia als je hem nog niet hebt gezien: More »

Poster van Robert Luketic’s Paranoia

Een eerste officiƫle poster van Paranoia, de nog te verschijnen drama thriller in een regie van Robert Luketic, werd onthuld, bekijk hem even onderstaand:

Trailer van Paranoia

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PARANOIA

In een oorlog tussen de koningen kan zelfs een pion het spel te veranderen.

Verhaallijn:
“Een beginnend werknemer bij een krachtige corporatie vindt zichzelf terug in een hoekkantoor, maar tegen een gevaarlijke prijs: hij moet de oude mentor van zijn baas bespioneren om hem een multi-miljard dollar voordeel te laten behalen.”

Zowel Gary Oldman en Harrison Ford zijn koningen en Liam Hemsworth (Chris Hemsworth’s jongere broer) is de pion. Ik denk dat dat Amber Heard tot een een prinses maakt, maar voor zover ik weet is er geen prinses op een schaakbord …

De film is voorzien in de filmtheaters op 16 augustus 2013.
:)

Paranoia Film Trailer

Acteur Liam Hemsworth introduceert de film trailer van Paranoia, de nog te verschijnen thriller in een regie van Robert Luketic (die aan het hoofd stond van 21, The Ugly Truth, en Killers):


PARANOIA

Gevangen tussen twee koningen kan zelfs een pion het spel veranderen.

Verhaallijn:

“De twee meest vermogende tech miljardairs (Harrison Ford en Gary Oldman) in de wereld zijn bittere rivalen met een ingewikkeld verleden, die er alles aan doen om elkaar te vernietigen. Een jonge werknemer (Liam Hemsworth), verleid door onbeperkte rijkdom en macht valt tussen hen in en wordt gevangen in het midden van de wendingen van hun leven-en-dood spel van bedrijfsspionage. Tegen de tijd dat hij realiseert dat zijn leven in gevaar is, is al veel te ver gegaan en weet hij veel te veel zodat hij niet zomaar kan verdwijnen.”

Ik ben niet echt overtuigd door Liam Hemsworth’s prestaties hier, maar ik ben nog steeds bereid om de film eens te proberen, de plot is alles bij mekaar interessant.

Release datum: 16 augustus 2013.
:)

2 Nieuwe Foto’s van Robert Luketic’s Paranoia

We hebben twee nieuwe foto’s te pakken van Paranoia, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Liam Hemsworth (Thor’s jongere broer, eh, ik bedoel Chris Hemsworth’s jongere broer) Gary Oldman en Harrison Ford:

Paranoia Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een beginnend werknemer van een machtige organisatie vindt zichzelf terug in een hoekkantoor, maar dit is tegen een gevaarlijke prijs: hij moet de oude mentor van zijn baas bespioneren voor het beveiligen van een multi-miljard dollar voordeel.”

Verkies je Liam Hemsworth met of zonder pak?

De film is geregisseerd door Robert Luketic.

Release datum : 16 augustus 2013.
:)

Paranoia film met in de hoofdrollen Liam Hemsworth, Gary Oldmanen Harrison Ford

De eerste officiĆ«le foto’s van Paranoia, de nog te verschijnen drama thriller in een regie van Robert Luketic:

Paranoia Filmtrailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een baas chanteert Ć©Ć©n van zijn jongere werknemers om te spioneren in een rivaliserend bedrijf.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Liam Hemsworth, Gary Oldman en Harrison Ford. In de bioscopen vanaf 4 oktober 2013.
:)
1

Paranoia Film

Paranoia filmRegisseur Robert Luketic (voorheen aan het hoofd van “Killers” en “The Ugly Truth”) is voorzien voor de regie van Paranoia, een nog te verschijnen thriller gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Joseph Finder. Het verhaal draait rond een jonge bediende die gechanteerd wordt door zijn baas om te spioneren in een rivaliserend bedrijf. Het script is geschreven door Jason Dean Hall (Spread) na een vorige versie door Barry Levy (Vantage Point). De release datum voor Paranoia is voorzien voor 27 September 2013.

Paranoia Trailer

Verhaallijn:

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) is een ambitieuze, maar laag geplaatste medewerker bij het bloeiende high-tech bedrijf Wyatt Telecom. Nadat hij onterecht is ontslagen, versluist Adam op een sluwe manier bedrijfsgeld om een groot afscheidsfeest te geven maar wordt al snel gepakt door slimme CEO Nicolas Wyatt (Gary Oldman). Wyatt geeft Adam een keuze: naar de gevangenis gaan voor de verduistering, of een spion worden in het hoofdkwartier van de belangrijkste concurrent Trion Systems onder rivaliserende CEO, industrie-veteraan staatsman Jack Goddard (Harrison Ford). Gechanteerd door de bedrijfsspionage vindt Adam zichzelf gevangen in een wereld waar niets is wat het lijkt en niemand te vertrouwen is. Adam ontdekt hoe ver sommige leidinggevenden wel gaan om bedrijfsgeheimen te bewaren. ”

Een thriller die omgaat met bedrijfsspionage? Dat klinkt interessant! En ik kan Liam Hemsworth al helemaal voor me zien in de hoofdrol van de onwillende spion. Reken maar op mij voor Paranoia.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Paranoia!
:)

Paranoia

Paranoia de FilmParanoia
Genre: Thriller
Regie: Robert Luketic
Cast: Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Lucas Till, Amber Heard, Julian McMahon
Releasedatum: 27. September 2013

Voor meer informatie: Paranoia Trailer

https://paranoia-movie-trailer.blogspot.com/