Paranormal Activity 3

Nieuwe TV-Spot van Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 FilmLaten we de nieuwe TV-spot bekijken van Paranormal Activity 3, de nog te verschijnen voorloper die zich 18 eerder afspeelt en die plaats vond voor de eerste twee films:

Paranormal Activity 3 Trailer


In 1988 maken de jonge zusjes Katie (Chloe Cserngey) en Kristi (Jessica Tyler Brown) een ontmoeting mee met een onzichtbare geest die rondspookt in hun huis. Hoewel de geest eerst vriendelijk lijkt wordt hij later vijandig en kwelt de jonge meisjes en hun familie. Een scène bij het begin van de film speelt zich af voor de tweede film, Katie (Katie Featherston) brengt een doos met videos naar het huis van haar zus Kristi (Sprague Grayden) en nadat Katie het huis verlaat begint Kristi met het sorteren terwijl ze gefilmd wordt door haar man Daniel.
:)

Paranormal Activity 3 Film Trailer

Paranormal Activity 3 FilmEen nieuwe trailer van Paranormal Activity 3 werd online uitgebracht, je kan de trailer onderstaand bekijken:


Een paar wordt achtervolgd door een kwade geest in hun eigen woning. In een poging om het mysterie te onhullen, installeren ze camera’s doorheen het huis om de vreemde paranormale activiteiten die zich afspelen in het huis vast te leggen.
:)

Paranormal Activity 3 Clip

Paranormal Activity 3 FilmDrie promo clips van Paranormal Activity 3 zijn online opgedoken:

Ik kan niet wachten om dit nieuwe enge meesterwerk uit de Paranormal Activity filmreeks te bekijken.
:)

Paranormal Activity 3 Poster

Een eerste officiële poster van Paranormal Activity 3 werd onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Paranormal Activity 3 Film

Ontdek hoe alles begon!
:)

Paranormal Activity 3 TV-Spot

Paranormal Activity 3 FilmHier is de eerste TV-spot van Paranormal Activity 3:


De film zal uitgebracht worden op 21 oktober 2011.
:)

Paranormal Activity 3 Trailer

Paranormal Activity 3 FilmDe eerste officiële filmtrailer van Paranormal Activity is uitgebracht uit het niets, bekijk hem hieronder:


PARANORMAL ACTIVITY 3

De film is eigenlijk een voorloper op de eerste twee films, we gaan te zien krijgen hoe de boze geest Katie begon te stalken toen ze nog een kind was: geweldig!

De film Paranormal Activity 3 is geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman. De publicatiedatum is voorzien voor 21 oktober 2011.
:)

Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3 de FilmParanormal Activity 3
Genre: Horror
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2011

Voor meer informatie: Paranormal Activity 3 Trailer

https://paranormal-activity-3.movie-trailer.com/