Parker

Clip van Parker met in de hoofdrol Jason Statham

Een preview clip van Parker, de nog te verschijnen misdaadthriller met in de hoofdrollen Jason Statham en Jennifer Lopez, is onlinen opgedoken: More »

Parker 2 Nieuwe Internationale Posters

Jason Statham verkiest eerder zijn wapen vast te houden dan Jennifer Lopez op deze twee nieuwe posters van Parker:

Parker Film

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een dief met een unieke beroepsethische erecode wordt bedrogen door zijn personeel en voor dood achtergelaten. Na het aannemen van een nieuwe vermomming en het vormen van een onwaarschijnlijke band met een vrouw met informatie van binnenuit, probeert hij de buit te kapen van de laatste overval van zijn voormalige bende. ”

Ik denk dat het pistool nuttiger is… en het kreeg een grotere rol dan Jennifer!

De film is geregisseerd door Taylor Hackford en is gebaseerd op een script van John J. McLaughlin dat aangepast is naar een roman van Donald E. Westlake. In de bioscopen vanaf 25 januari 2013.
:)

Poster van Parker met in de hoofdrollen Statham en J.Lo.

Ik vond net die twee nieuwe posters van Parker, de nog te verschijnen misdaad thriller met in de hoofdrollen Jason Statham alias de meest sexy kale man in de wereld en Jennifer Lopez alias J.Lo:

Parker Film – In de bioscopen vanaf 25 januari 2013

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Parker (Jason Statham) is een professionele dief, die niet van de armen steelt of onschuldige mensen pijnigt.
Zijn vertrouwde ploeg pleegde verraad en liet hem voor dood achter. Maar hij overleefde het en besloot om ze te volgen naar Palm Beach, Florida voor wraak. Vermomd, roept hij de hulp in van de makelaar Leslie Rogers (Jennifer Lopez), één van hun voorziene slachtoffers, om meer te weten te komen over het plan dat zijn voormalige ploeg heeft bedacht.”

Waarom hebben ze het gezicht van Jennifer Lopez zoveel bewerkt met Photoshop? Denk je dat ze de rimpels wilden verbergen?
?

Parker Soundtrack

We hebben de officiële liedjeslijst te pakken van de Parker soundtrack, de nog te verschijnen misdaadthriller in een regie van Taylor Hackford en met in de hoofdrollen Jason Statham en Jennifer Lopez:

Parker Originele Film Soundtrack
Muziek door David Buckley.

1. Parker Takes Off
2. Ohio State Fair Heist
3. Parker’s Code
4. Not So Clean Escape
5. Shower Love
6. Heal Thy Self
7. Leslie In Boca
8. Leslie Snoops
9. Guns & Money
10. It’s The Principle
11. Fish Shack
12. Stick To Business
13. Take Off Your Clothes
14. Greed Trumps All
15. Kroll’s Knife
16. Leslie Meets Claire
17. Going To Ca’d’zan
18. Diamond Heist
19. We’ve Got The Girl
20. We Split The Rest
21. Nothing But Bills

Parker Liedje - Parker Muziek - Parker Soundtrack - Parker Filmscore

In de nasleep van zijn spannende en geprezen filmscore voor de Ben Affleck actie dramafilm The Town is componist David Buckley, die ook The Forbidden Kingdom en The Good Wife filmmuziek schreef, er terug met het actie-genre voor de spannende soundtrack van Parker.

De filmsoundtrack zal uitgebracht worden op 29 januari 2013 door Varese Sarabande.
:)

Parker – Om ongehavend weg te raken moet je soms smerige trucjes uithalen!

Jason Statham en Jennifer Lopez poseren voor deze nieuwe Parker poster, de nog te verschijnen misdaad thriller in een regie van Taylor Hackford:

Parker Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PARKER
“Een dief met een unieke code van beroepsethiek wordt bedrogen en voor dood achtergelaten door zijn ploeg. Uitgaande van een nieuwe vermomming en na het vormen van een onwaarschijnlijke alliantie met een vrouw van binnenuit, is het zijn plan om de buit te kapen van de laatste overval van zijn voormalige ploeg.”

De release datum van Parker is voorzien voor 25 januari 2013.
:)

2 Nieuwe Posters van Parker

Twee nieuwe posters van Parker, de nog te verschijnen misdaadthriller in een regie van Taylor Hackford. Jason Statham en Jenifer Lopez vormen een team:

Parker Film

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een dief met een unieke professionele erecode wordt bedrogen en voor dood achtergelaten door zijn eigen team. Tijdens het aannemen van een vermomming vormt hij een onwaarschijnlijke band met een vrouw van binnenuit, hij probeert de buit te kapen van de laatste overval van de bende”

Hier is de filmtrailer van Parker als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Parker TV-Spot

Een TV-Spot van Parker, de nog te verschijnen misdaad thriller in een regie van Taylor Hackford en met in de hoofdrollen Jason Statham en Jennifer Lopez:

Parker Film


PARKER
Verhaallijn:
“Een dief met een unieke professionele ethische erecode wordt bedrogen door een zijn bende en achtergelaten in het geloof dat hij dood is. Na het aannemen van een nieuwe vermomming en het smeden van een onwaarschijnlijke band met een vrouw van binnenin, probeert hij de buit weg te kapen van de laatste overval van de bende die hem bedroog.”

Denk je dat Jason Statham en Jennifer Lopez het kunnen maken als een echt paar in de echte wereld?
:)

Parker Trailer

Parkerfilm gebaseerd op het personage bedacht door Donald E. Westlake in zijn boekenreeksBekijk even de eerste officiële filmtrailer van Parker, de nog te verschijnen thriller door Taylor Hackford en met in de hoofdrollen Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce en Nick Nolte:

Parkerfilm – In de bioscopen vanaf 25 januari 2013


PARKER
Verhaallijn:
“Een dief leeft volgens een erecode die onder andere voorschrijft niet te stelen van mensen die het nodig hebben.”

Parker ziet eruit als een uistekende actie thriller met een combinatie van Jason Statham’s kracht en Jennifer Lopez’ charme.
:)

Parker film met in de hoofdrollen Jason Statham en Jennifer Lopez

Jason Statham en Jennifer Lopez vormen een team voor Parker, een nog te verschijnen misdaadthriller in een regie van Taylor Hackford. Bekijk even deze nogal rode teaser poster van Parker:

Parker Filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PARKER

Vuil spel is vereist om ongehavend uit de strijd te komen.

Verhaal:

“Parker (Jason Statham) is een professionele dief die leeft volgens een persoonlijke ethische code: Steel niet van mensen die niet zonder kunnen en pijnig niemand die het niet verdient. Maar tijdens zijn laatste overval,. bedriegt zijn ploeg hem, ze stelen zijn geld en laten hem voor dood achter. Vastbesloten om ervoor te zorgen dat ze daarvan spijt krijgen volgt Parker hen naar PalmBeach, de speeltuin van de rijken en beroemdheden, waar de ploeg de grootste overval ooit voorbereid. In de vermomming van een rijke Texaan, neemt Parker een onwaarschijnlijke partner aan, Leslie (Jennifer Lopez), een slimme insider, die krap bij kas zit, maar er geweldig uitziet en ook slim is en ambitie heeft. Samen bedenken ze een plan om de opbrengst weg te kapen, iedereen uit de weg te ruimen en te vertrekken zonder sporen achter te laten.”

De film is gebaseerd op een reeks bestsellerromans door Donald E. Westlake.
:)

Parker Film

Acteur Jason Statham kreeg de hoofdrol in Parker, een nog te verschijnen misdaad thriller geregisseerd door Taylor Hackford en gebaseerd op het personage gecreëerd door de Amerikaanse schrijver Donald Westlake. Het verhaal draait om een dief die leeft met een code van eer die omvat nooit geld te stelen van mensen die het nodig hebben. Naast Jason Statham, vinden we ook Jennifer Lopez, Clifton Collins Jr, Wendell Pierce, Michael Chiklis en Nick Nolte in de rolbezetting. De release datum van Parker is voorzien voor 25 januari 2013.

Parker Trailer

Jason Statham en Jennifer Lopez werden gesignaleerd op de set van Parker:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Parker een dief, die noodgedwongen soms een moordenaar wordt, leeft nog steeds met de code van eer die omvat nooit te stelen van mensen die het nodig hebben. Zijn woord is zijn belofte en als hij verraden wordt slaat hij terug op een medogenloze manier.”

Jennifer Lopez en Jason Statham in de zelfde film: wat een onwaarschijnlijk duo!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details van de film Parker.
:)
1

Parker

Parker de FilmParker
Genre: Misdaad/Thriller
Regie: Taylor Hackford
Cast: Jason Statham, Jennifer Lopez, Clifton Collins Jr., Wendell Pierce, Michael Chiklis
Releasedatum: 25. Januari 2013

Voor meer informatie: Parker Trailer

https://parker-movie-trailer.blogspot.com/