Percy Jackson 2

Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Waar de goden monsters zijn! – Overlevingsgids.

Dankzij deze nieuwe promoclip van Percy Jackson 2 Seia of Monsters leren we meer over de monsters die Percy en zijn vrienden zullen moeten bevechten in hun zoektocht naar het Gulden Vlies:

Percy Jackson 2 Film Trailer


Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Overlevingsgids
Verhaallijn:
“Om hun stervende veilige haven te herstellen, beginnen Percy (Logan Lerman) en zijn vrienden een zoektocht naar de Zee van Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden terwijl ze proberen om een eeuwenoud opkomend kwaad proberen te stoppen”

Waar er goden zijn er ook vervelende monsters, dus vergeet niet wat je geleerd hebt van deze overlevingsgids: het kan je leven redden als je gaat kijken naar de opvolger van Percy Jackson!

In de filmtheaters: 7 augustus 2013
:)

4 Clips van Percy Jackson 2

Vier nieuwe clips van Percy Jackson 2 Sea of Monsters zijn online vrijgegeven, je kan ze hieronder bekijken:

Percy Jackson Sea of Monsters Film Trailer


Percy Jackson 2 Sea of Monsters – je gaat op een tocht…


Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Percy heeft een broer!


Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Hermes


Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Dat zijn geen haaien!
Verhaallijn:
“Om hun stervende veilige schuilplaats te herstellen, beginnen Percy Jackson (Logan Lerman) en zijn vrienden aan een zoektocht naar de Zee van Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud kwaad te stoppen.”

Weten de Amerikaanse regering en de spionnen van de CIA af over het bestaan van de halfgoden?

Release datum: 7 augustus 2013.
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Clip

Dankzij MSN Movies is hier een eerste officiƫle previewclip van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de aankomende fantasie-avonturenfilm geregisseerd door Thor Freudenthal en met Logan Lerman:

Percy Jackson Sea of Monsters Trailer


Percy Jackson Sea of Monsters – Het ziet eruit als een New York stadstaxi…
De groep neemt een taxirit die ze nooit zullen vergeten in het rijtuig van de vervloeking!
Verhaallijn:
“Om hun stervende schuilplaats veilig te stellen gaan Percy Jackson (Logan Lerman) en zijn vrienden op een zoektocht naar de Zee van de Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud kwaad te verhinderen van op te staan.”

Ik loop liever dan een rit te nemen in de doodstaxi!

Er is ook een nieuwe promoclip over de Griekse mythologie waarop de film is gebaseerd:


Percy Jackson Sea of Monsters – Mythes onthuld!

De film zal verschijnen in de bioscopen op 7 august 2013.
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Japanse Poster

Deze nieuwe poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen avonturen film met Logan Lerman als de zoon van Poseidon, komt uit Japan:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Officiƫle Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Om hun stervende schuilplaats te herstellen, gaan Percy Jackson (Logan Lerman) en zijn vrienden op een zoektocht naar de Zee van Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud opkomend kwaad te stoppen.”

Het vervolg wordt geregisseerd door Thor Freudenthal en is gebaseerd op het boek met dezelfde naam door Rick Riordan.

In de filmtheaters: 7 augustus 2013.
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Internationale Trailer

Een nieuwe actiegevulde internationale trailer van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen vervolg avonturen-fantasiefilm in een regie van Thor Freudenthal:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Film Trailer


PERCY JACKSON 2 SEA OF MONSTERS

Het lot van de wereld ligt in zijn handen!

Verhaallijn:
“Om hun ondergaande schuilplaats veilig te stellen gaat de zoon van Poseidon en zijn vrienden op een zoektocht naar de Zee van de Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud dreigend kwaad te stoppen.”
Griekse mythologie en de Bermuda Driehoek zijn een goed mix, nietwaar?

Release date: 7 augustus 2013.
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters – We vertrouwen Halfgoden!

Een nieuwe reeks posters voor Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen fantasie-avonturenfilm geregisseerd door Thor Freudenthal:

Percy Jackson 2 Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Om hun ondergaande veilige haven te herstellen, gaan de zoon van Poseidon en zijn vrienden op een zoektocht naar de Zee van de Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud opkomende kwaad te stoppen.”

De film de hoofdrol Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin, Nathan Fillion, en Stanley Tucci.

Release datum: 7 augustus 2013.
:)

Percy Jackson Sea of Monsters – Grover

Dit is een nieuwe personage poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters met Grover Underwoood (vertolkt door Brandon T. Jackson), de heer van het wilde:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Om hun stervende schuiplaats te herstellen, gaan de zoon van Poseidon en zijn vrienden op een zoektocht naar de Zee van de Monsters om het mythische Gulden Vlies te vinden en een eeuwenoud kwaad te stoppen.”

Er is een nieuwe bioscoopposter:


PERCY JACKSON 2 SEA OF MONSTERS

We vertrouwen op Halfgoden!

Geloof jij in halfgoden?

De fantasie avonturenfilm Percy Jackson 2 Sea of Monsters zal verschijnen de filmtheaters vanaf 7 augustus 2013.
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters – Percy zoon van Poseidon

Deze nieuwe poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters wil je eraan herinneren dat Percy Jackson, de hoofdpersoon gespeeld door Logan Lerman, de zoon is van Poseidon, de God van de zee:

Officiƫle trailer van Percy Jackson 2

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Percy Jackson, de zoon van de Griekse god Poseidon begint aan een reis met zijn vrienden om het Gulden Vlies op te halen om hun oefenterrein, Camp Half Blood te redden. Ze moeten reizen naar de Zee van de Monsters, en de uitdagingen vinden die hen opwachten.”

Percy Jackson is geen Harry Potter, maar hij is nog altijd een verdomd fijn personage! Nietwaar?

Release datum: 7 august 2013.
:)

Trailer en Poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters

Ik vond net deze nieuwe internationale poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen avonturen fantasie film in een regie van Thor Freudenthal en met in de hoofdrol Logan Lerman als de halfgod Percy, de zoon van Poseidon:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Percy Jackson heeft een zenuwslopend rustig schooljaar achter de rug. Dan ontdekt hij echter dat de magische grens die Half Blood Hill beschermd er niet goed aan toe is. Tenzij er iets wordt gedaan, zal het kamp worden aangevallen door demonen en monsters. De enige manier om de kracht van de kampgrenzen te herstellen en de thuisbasis veilig te stellen is om het mythische Gulden Vlies te vinden. De enigen die deze gevaarlijke tocht kunnen ondernemen zijn Percy en zijn vrienden. Ze gaan op een verraderlijke odyssee in de onbekende wateren van de Zee van Monsters (voor de mensen bekend onder de naam van de Bermuda driehoek), en strijden tegen angstaanjagende wezens, een leger van zombies en het ultieme kwaad.”

Er is ook een nieuwe verbazende trailer:


PERCY JACKSON 2 SEA OF MONSTERS

There’s a dangerous quest ahead, you don’t want to miss it!

De cast bestaat uit Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin, Nathan Fillion en Stanley Tucci.

In de filmtheaters vanaf 7 augustus 2013.
:)

Logan Lerman en Alexandra Daddario – Percy Jackson Sea of Monsters

We hebben twee nieuwe promo foto’s te pakken van Percy Jackson 2 alias Percy Jackson Sea of Monsters, de nog te verschijnen avonturen fantasie film in een regie van Thor Freudenthal:

Percy Jackson Sea of Monsters Film trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Percy Jackson, de zoon van de Griekse God Poseidon gaat op een reis met zijn vrienden voor het ophalen van het Gulden Vlies. Doel van de toch is het redden van hun trainingsgebied, Camp Half-Blood. Ze moeten reizen naar de Zee van de Monsters en de uitdagingen op de weg confronteren”

Hier volgt de trailer van Percy Jackson 2 als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Percy Jackson Sea of Monsters Teaser Poster

Bekijk even de nieuwe teaser poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen fantasie-avonturenfilm in een regie van Thor Freudenthal en met in de hoofdrol Logan Lerman:

Percy Jackson Sea of Monsters Officiƫle Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Om hun ondergaande schuilplaats te redden gaan de zoon van Poseidon en zijn vrienden op een tocht naar de Zee van de Monsters voor het vinden van het mytische Gulden Vlies.”

Die duistere, van tanden voorziene, draaikolk ziet er echt eng!
:/

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Film Trailer

Laten we de eerste officiƫle film trailer bekijken van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, de nog te verschijnen fantasie avonturenfilm in een regie van Thor Freudenthal en met in de hoofdrollen Logan Lerman, Brandon T. Jackson en Alexandra Daddario:

Percy Jackon 2 Trailer


PERCY JACKSON 2 SEA OF MONSTERS
Verhaallijn:
“Om hun schuilplaats veilig te stellen reizen de zoon van Poseidon en zijn vrienden naar de Zee van de Monsters voor het vinden van het mytische Gouden Vlies.”

De release datum van Percy Jackson Sea of Monsters is voorzien voor 16 augustus 2013.

Wat is je mening over deze trailer van Percy Jackson 2? Zal het vervolg beter zijn dan de eerste film? Deel je gedachten onderstaand!
:)

OfficiĆ«le foto’s van Percy Jackson 2 Sea of Monsters

Onderstaand kan je een eerste reeks van officiĆ«le Percy Jackson 2 foto’s vinden alias Percy Jackson Sea of Monsters, de nog te verschijn en fantasie avonturen film met in de hoofdrollen Logan Lerman als de zoon van Poseidon:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Film Trailer – Release datum: 16 augustus 2013

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Om hun veilige schuilplaats terug op te bouwen, gaan de zoon van Poseidon en zijn vrienden naar de Zee van de Monsters voor het vinden van het mytische Gouden Vlies.”

De film is geregisseerd door Thor Freudenthal.

Zijn er fans te vinden van de Percy Jackson film franchise?
:)

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Film

Een promo poster van Percy Jackson 2 Sea of Monsters, het vervolg op “Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief”, is online opgedoken:

Percy Jackson 2 Sea of Monsters Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De zoon van Poseidon en zijn vrienden gaan op een tocht naar de Sea of Monsters voor het vinden van het mythische Gulden Vlies.”

De release datum van Percy Jackson 2 is voorzien voor 16 augustus 2013.
:)

Percy Jackson 2 Verhaalsamenvatting

Percy Jackson Vervolg - Percy Jackson 2 FilmEen korte verhaal samenvatting van Percy Jackson 2 werd vrijgegeven:

Percy Jackson 2 Trailer

Verhaallijn:
“Percy Jackson, de zoon van Poseidon, vervolgt zijn epische reis voor het volbrengen van zijn lotsbestemming, wanneer hij een team vormt met zijn halfgod vrienden voor het herwinnen van het Gulden Vlies, dat de kracht heeft om hun thuis en trainingsgrond, Camp Half-Blood te redden”

Percy Jackson 2 Sea of Monsters zal vertoond worden in de bioscopen vanaf 27 maart 2013.
:)