Pirates of the Caribbean 5

Captain Jack Sparrow – Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales

Producent Jerry Bruckheimer deelde een nieuwe officiƫle foto van Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell no Tales, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Val in een geheel nieuw avontuur, een ongelukkige Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) wordt nogmaals achtervolgd door ongeluk als de dodelijke geestpiraten, geleid door zijn oude nemesis, de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem), ontsnappen aan de duivelsdriehoek, ze zijn vastbesloten om iedere piraat op zee te doden… Captain Jack’s enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident van Poseidon, een krachtig voorwerp dat de bezitter totale controle over de zee schenkt.’

Hoe is Sparrow in deze situatie terecht gekomen? Hoe dan ook, ik weet zeker dat hij zal kunnen ontsnappen of er zijn weg zal uitpraten!

De film is geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg. En de cast omvat Johnny Depp, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani, Geoffrey Rush, Kevin McNally en Stephen Graham.

De film Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell no Tales opent in filmtheaters op 7 juli 2017.
:)

Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tale – Eerste foto vanop de set!

Dankzij Producer Jerry Bruckheimer is hier een eerste officiƫle foto vanop de Australische set van Pirates of the Caribean 5 Dead men Tell no Tale, de aanstaande piraten avontuur komedie met in de hoofdrol Johnny Depp:

Pirates of The Caribbean 5 Dead Men Tell No Tale Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Val in een geheel nieuw avontuur, een ongelukkige Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) wordt nogmaals achtervolgd door ongeluk als de dodelijke geestpiraten, geleid door zijn oude nemesis, de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem), ontsnappen aan de duivelsdriehoek, ze zijn vastbesloten om iedere piraat op zee te doden… Captain Jack’s enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident van Poseidon, een krachtig voorwerp dat de bezitter totale controle over de zee schenkt.’

Vergroot de foto. Zie je nu Captain Jack Sparrow op dat controle scherm? Geweldig, hij is terug!

Release datum: 7 juli 2017
:)

Pirates of The Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales Officiƫle Plot Synopsis

Een eerste officiƫle plot synopsis van Pirates of The Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales werd onthuld door Walt Disney Pictures, bekijk het onderstaand:

Pirates of The Caribbean 5 Trailer

Officiƫle plot synopsis van Pirates of The Caribbean 5 Dead men tell no Tales:
“Val in een geheel nieuw avontuur, een ongelukkige Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) wordt nogmaals achtervolgd door ongeluk als de dodelijke geestpiraten, geleid door zijn oude nemesis, de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem), ontsnappen aan de duivelsdriehoek, ze zijn vastbesloten om iedere piraat op zee te doden… hem inbegrepen. Captain Jack’s enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident van Poseidon, een krachtig voorwerp dat de bezitter totale controle over de zee schenkt.’

Jack Sparrow heeft niet echt niet de trident van Poseidon nodig: met alleen zijn verstand en zijn pistolen kan hij de wereld veroveren… Nou dat is, als alleen hij alleen maar zijn onverzadigbare hebzucht, lol kon overwinnen!

De film is geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg op basis van een script door Jeff Nathanson.

De releasedatum van Pirates of The Caribbean 5 is ingesteld op 7 juli 2017.
:)

Pirates of the Caribbean 5 Nieuwe Release Datum

Pirates Of The Caribbean 5 FilmFans van Jack Sparrow (die vertolkt wordt door Johnny Depp) zullen ontgoocheld worden… de releasedatum van Pirates of the Caribbean 5 alias Pirates of the Carribean Dead Man Tell no Tales werd teruggebracht van de zomer van 2015 tot de zomer van 2017.

De film moet worden geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg.

De plot is niet vrijgegeven, maar de film moet dichter staan bij een fundamentele piratenfilm (geen fantasie wezens zijn er dit keer bij betrokken).

Release datum: 7 juli 2017.
:)

Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales Film

Pirates of the Carribean 5 Dead Men Tell No Tales, dat is de officiƫle titel van de volgende Pirates of the Caribbean franchise.

De titel werd onthuld door de Noorse Regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg die aan het hoofd van de film staan. Voor hen die de trailer nog niet bekeken hebben van Kon Tiki, hun vorig film.

Acteur Johnny Depp neemt zijn rol weer op als Kapitein Jack Sparrow. Spijtig genoeg is de verhaallijn nog niet bekendgemaakt.

Ik heb wat online studiewerk verricht en kwam het volgende voor de dag:


De Davy Jones waterfall scene van de the Pirates of the Caribbean rit in Disneyland, Anaheim, California.

Is Pirates of the Caribbean 5 misschien gelinkt aan Davy Jones?

Het filmen van Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales zou moeten starten in het begin van 2014. De officiƫle release datum is voorzien voor 15 juli 2015.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte over meer details van Pirates of the Caribbean 5 Dead Men Tell No Tales!
:)

Pirates of the Caribbean 5 Film geregisseerd door Joachim Ronning en Espen Sandberg

Pirates Of The Caribbean 5 FilmPirates of the Caribbean 5, de vijfde aflevering van de filmkraker die die avonturen volgt van Captain Jack Sparrow, zal geregisseerd worden door de Noorse Filmmakers Joachim Ronning en Espen Sandberg die aan het hoofd stonden van Kon-Tiki.

Hier is de trailer van Kon-Tiki als je hem nog niet bekeken hebt:


KON-TIKI
Verhaallijn van Kon-Tiki:
“Het verhaal van de legendarische ontdekker Thor Heyerdal’s epische 4,300 mijl over de Pacifische Oceaan op balsa houten vlot in 1947, in een poging om te bewijzen dat het mogelijk was voor de Zuidamerikanen om zich te vestigen in PolynesiĆ« in de Pre-Columbiaanse tijden.”

Denk je dat Joachim Ronning en Espen Sandberg geschikt zijn voor de job? Kunnen ze Pirates of the Caribbean 5 zo geweldig maken als de vorige films?

Hoe dan ook, Pirates of the Caribbean 5 zal in de filmtheaters verschijnen vanaf 10 juli 2015.
:)

Pirates of the Caribbean 5 Release Datum

Pirates of the Caribbean 5 FilmDisney heeft de release datum aangekondigd van Pirates of the Caribbean 5: de film is voorzien om uitgebracht te worden op 10 juli 2015.

Pirates of the Caribbean 5 Filmtrailer

Er is ook een nieuwe scenarist aan boord: Jeff Nathanson, hij schreef Catch Me If You Can. Hij is ingehuurd om te werken aan het script van Pirates of the Caribbean 5. Producer Jerry Bruckheimer is nog steeds verbonden aan de franchise. Acteur Johnny Depp zal zijn rol als Captain Jack Sparrow weer opnemen.

Waar denk je dat Jack Sparrow deze keer zal rond varen? Tot nu toe is hij in het Caribisch gebied, Aziƫ en Europa geweest. Wat heeft de toekomst te bieden: Zuid-of Noord-Amerika, of misschien Afrika, of eventueel India?
:)

Jerry Bruckheimer Pirates Of The Caribbean 5

Pirates Of The Caribbean 5 FilmProducent Jerry Bruckheimer heeft bevestigd in USA Today dat Pirates Of The Caribbean 5 wordt geschreven door Terry Rossio. En Pirates Of The Caribbean 5 zal waarschijnlijk een verhaal op zich vormen, we zulen niet op het puntje van onze steol achterblijven:

Pirates Of The Caribbean 5 Trailer

“Het publiek vertelde ons waarvan ze hielden en wat er nieuw en verfrissend was. Het was een heel nieuw verhaal. Dus voor de volgende film houden we dezelfde koers aan, we bedenken een nieuw verhaal en houden het verfrissend. Zolang het publiek ons in het hart meedraagt zullen zeker we een opvolger maken. Het is eigenlijk Johnny die beslist. Hij is gek op het personage.”

Producent Jerry Bruckheimer

Laten we hopen dat Johnny Depp echt het contract voor Pirates of the Caribbean 5 zal tekenen: Ik kan me echt niet de serie voorstellen zonder Captain jack Sparrow!
:)

Pirates of the Caribbean 5

Pirates of the Caribbean 5 de FilmPirates of the Caribbean 5
Genre: Avonturenfilm/Komedie/Fantasy
Regie: Rob Marshall
Cast: Johnny Depp
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Pirates of the Caribbean 5 Trailer

https://pirates-of-the-caribbean-5.movie-trailer.com/