Pirates

The Pirates Band of Misfits Film Trailer

The Pirates FilmWe hebben de nieuwste filmtrailer te pakken van Pirates Band of Misfits, de nog te verschijnen stop motion film van de Aardman Studio’s:

Pirates Trailer


THE PIRATES BAND OF MISFITS

Maak je klaar voor een avontuur op volle zee!
:)

Piraten Halloween Poster

De piraten kapitein zond ons een boodschap in een fles voor Halloween:

Pirates Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Jaag mijn pompoenen de schrik aan?
:)

The Pirates Trailer

The Pirates FilmAardman Animation heeft een filmtrailer uitgebracht van The Pirates alias The Pirates Bands of Misfits:

Pirates Trailer


The Pirates!
Verhaallijn:
Met een zootje ongeregeld en schijnbaar alle het negatieve negerend, heeft de kapitein een droom: zijn bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de fel begeerde Piraat Van Het Jaar Prijs in de wacht te slepen. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Blood Island naar de mistige straten van het Victoriaanse Londen terwijl ze vechten tegen een duivelse koningin en een team vormen met een kansloos verliefde jonge wetenschapper. Er wordt echter nooit uit het oog verloren waar een piraat echt van houdt: avontuur ! ”

De film is geregisseerd door Peter Lord en gebaseerd op een script door Gideon Defoe.
:)

Nieuwe poster van The Pirates

Gewoon een nieuwe poster van The Pirates, de nog te verschijnen 3D stop-motion animatie film door de Aardman Animatie studio:

Pirates Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

THE PIRATES

Het is een leven vol plundering!

Die piraten doen aan waterskiƫn! Het zijn geduchte concurrenten voor Jack Sparrow?
:?

Pirates Trailer

Laten we de eerste officiƫle film trailer bekijken van The Pirates Band of Misfits (US title), de nog te verschijnen stop-motion animatie film door Aardman (de firma die ons Wallace and Gromit bracht):

Pirates Trailer


THE PIRATES BAND OF MISFITS
Verhaallijn:
“Een janhagel; bende van piraten strijden voor de onderscheiding van Piraat van het jaar.”

De film is ook getiteld: The Pirates In An Adventure With Scientists in het buitenland, hier is een internationale trailer van The Pirates, de trailer is vrij verschillend van de US trailer:


THE PIRATES IN AN ADVENTURE WITH SCIENTISTS

De Pirates film zal uitgebracht worden in de bioscopen op 30 Maart 2012.
:)

The Pirates In an Adventure with Scientists Film

Bekijk even deze nagelnieuwe poster van The Pirates anders genaamd “The Pirates! In an Adventure with Scientists”, een nog te verschijnen 3D stop-motion animatie film door de Aardman Animation studio:

Pirates Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)

THE PIRATES!
In an adventure with scientists!

Plekken om te plunderen, mensen om te spiesen.

Verhaallijn:
‘Hugh Grant, starring in zijn eerste geanimeerde rol, is de weelderig gebaarde Piraten Kapitein – een grenzeloze enthousiast, zij het enigszins een minder-dan-een succesvolle, terreur van de zeven zeeĆ«n met een janhagel bemanning aan zijn zijde (Martin Freeman, Brendan. Gleeson, Russell Tovey, en Ashley Jensen), schijnbaar blind tegenover de onmogelijke kansen tegen hem. De kapitein heeft een droom: het verslagen van zijn gezworen rivalen Black Bellamy (Jeremy Piven) en Cutlass Liz (Salma Hayek) voor het behalen van de begeerde Piraat van het Jaar Onderscheiding. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Blood Island naar de mistige straten van het Victoriaanse Londen. Onderweg voeren ze strijd met de piraten hatende koningin Victoria (Imelda Staunton) en vormen ze een team met een jonge Charles Darwin (David Tennant), maar ze verliezen nooit echt uit het oog waarvan een piraat het meeste houdt: avontuur! ”

“De Pirates! In an adventure with scientists!” is de meest ambitieuze Aardman’s stop-motion film tot nu toe. Ze gebruiken dezelfde mooie handgemaakte techniek die de onderneming gebruikte voor Wallace en Gromit. De film is geregisseerd door Peter Lord en Jeff Newitt en is gebaseerd op een script van Gideon Defoe. De release datum is vastgesteld voor 30 maart 2012.
:)

Pirates Teaser Poster

Een eerste voorsmaak poster van Pirates Bende Mislukkelingen, een nog te verschijnen 3D stop-motion film geregisseerd door Peter Lord:

Pirates Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geproduceerd door Aardman Animations.
:)

Pirates

Pirates de FilmPirates
Genre: Animatie/Avonturenfilm
Regie: Peter Lord
Cast:
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Pirates Trailer

https://pirates.movie-trailer.com/