Planes

4 Nieuwe Clips van Disney’s Planes

Ik vond net die vier nieuwe clips van Planes, de nog te verschijnen 3D CG animatie film in een regie van Klay Hall voor Disney:


Planes – Dusty je werd niet gebouwd om te racen!


Planes – Ik zie je in de lucht mijn amigo!


Planes – Zij ziet eruit als een engel!


Die landbouwer gaat racen?
Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt deel te nemen aan een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden gaat Dusty op een toch om zijn dromen waar te maken.”

Geen elektrische vliegtuig te zien in de film … Disney (en dochteronderneming Pixar) zitten wanhopig vast in het olietijdperk …

In de filmtheaters: 9 augustus 2013
:)

Planes Clip

Dankzij de Walt Disney Studios is hier een gloednieuwe clip van Planes, de aankomende animatiefilm die boven de wereld van de Disney Pixar’s Cars vliegt:


Planes – Je werd ten schande gemaakt!
Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt deel te nemen in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden stevend Dusty er op af om zijn dromen waar te maklen.”

De film Planes doet zeker denken aan de Cars filmfranchise!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Planes Duitse Poster

De Duitse poster van Planes, de aankomende animatiefilm van Disney in de wereld van de Disney Pixar’s Cars, voorzien van zowel vliegtuigen en auto’s:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Dusty (ingesproken door Dane Cook) is een sproeivliegtuig dat droomt van deelname in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden, gaat Dusty op een tocht om zijn dromen waar te maken.”

Hier is de trailer van Planes als je hen nog niet hebt gezien: More »

3 Nieuwe Posters van Disney’s Planes

Ik zag net die drie nieuwe posters van Planes, de nog te verschijnen animatiefilm van Disney:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Dusty (ingesproken door Dane Cook) is een sproeivliegtuig dat droomt van deelnemen in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper (ingesproken door Stacy Keach) en een groot aantal nieuwe vrienden, gaat Dusty op tocht om zijn dromen waar te maken. ”

Wat is je droom vliegtuig?

De film Planes wordt geregisseerd door Klay Hall. De prent zal in de bioscopen verschijnen vanaf 9 augustus 2013.
:)

Planes Poster

Planes is weer een andere animatiefilm over een underdog personage dat droomt van snelheid. Deze keer is het een animatiefilm van Disney over een sproeivliegtuig, hier is de nieuwste poster van Planes:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PLANES

Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt om ddel te nemen in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden, gaat Dusty op reis om zijn dromen waar te maken.”

Heb je vragen waarom de film wordt verkocht als zich afspelend boven de wereld van Cars? Het is omdat Planes eigenlijk een spin-off is van Cars, de populaire franchise van Disney Pixar.

In de filmtheaters vanaf 9 augustus 2013.
:)

Planes, de nieuwe Disney animatiefilm van de wereld boven Disney Pixar’s Cars

We hebben een internationale poster te pakken van Planes, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Klay Hall voor Disney:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PLANES

Van boven de wereld van Cars.

Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt om mee te doen in een beroemde luchtfoto race. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden stevent Dusty af op zijn dromen om deze waar te maken. ”

De film is een ode aan de propellervliegtuigen, maar er zijn natuurlijk ook een paar straalvliegtuigen.

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Trailer en Personageposters van Planes

Een nieuwe reeks foto’s van Planes, het nog te verschijnen actiegevulde 3D animatie komedie avontuur geregisseerd door Klay Hall voor Disney:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Er is ook een nieuwe internationale trailer:


DISNEY’S PLANES
Verhaallijn:
“Dusty (met de stem van Dane Cook) is een sproeivliegtuig dat ervan droomt om mee te dingen in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij is hopeloos bevreesd van hoogtes. Met de steun van zijn mentor Skipper (stem door Stacy Keach) en een reeks van nieuwe vrienden, Dusty gaat op een tocht om zijn droom waar te maken.”

De film is een spin-off van Disney Pixar’s Cars, de locatie is dezelfde wereld. Pixar is echter niet betrokken bij de film: Planes is geproduceerd door de DisneyToon Studios. De prent ziet er nog altijd fantastisch uit, ik wacht erop met ongeduld!

Release: 9 augustus 2013.
:)

Disney’s Planes

Disney bracht een nieuwe geweldige promo trailer uit van Planes, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Klay Hall die zich afspeelt in de wereld van Disney Pixar’s Cars:


PLANES
Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat droomt van deelname in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en tal van nieuwe vrienden stevent Dusty er op af om zijn dromen waar te maken.”

Deze film kan heel misschien wel beter doen dan Cars! Ik hou van de prachtige animaties, ik kan niet wachten om met Dusty te vliegen!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Clip van Disney’s Planes, de nog te verschijnen animatiefilm gesitueerd in de wereld van Cars.

Dankzij Disney is hier een eerste preview clip van Planes, de nog te verschijnen spin-off van Pixar’s Cars:


Planes – Waarom duurt het zolang voor deze kerel?
Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt om deel te nemen in een beroemde luchtrace. Het probleem? Hij is hopeloos bang voor hoogtes. Met de hulp van zijn mentor Skipper en een reeks nieuwe vrienden gaat Dusty op een tocht om zijn dromen waar te maken.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Disney’s Planes is zoals Top Gun, maar dan beter!

Release datum : 9 augustus 2013.
:)

Planes

Planes de FilmPlanes
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Komedie/Familiefilm
Regie: Klay Hall
Cast: Dane Cook, Val Kilmer, Julia Louis-Dreyfus, Brad Garrett, John Cleese, Teri Hatcher, Priyanka Chopra, Anthony Edwards
Releasedatum: 09. Augustus 2013

Voor meer informatie: Planes Trailer

https://filmbioscoop.com/film/planes

Planes Film Trailer

Bekijk even de eerste officiĆ«le film trailer van Planes, de nog te verschijnen animatiefilm door Disney in de wereld van Disney Pixar’s Cars:


PLANES
Verhaallijn:
“Dusty is een sproeivliegtuig dat ervan droomt om te concurreren in een beroemde luchtrace. Het probleem? Het vliegtuig heeft hopeloze hoogtevrees. Met de steun van zijn mentor Skipper en een groot aantal nieuwe vrienden, gaat Dusty op een tocht om zijn dromen waar te maken. ”

Een vliegtuig met hoogtevrees? Geen batterijprobleem. Het is wel nog altijd een ernstige zaak! Werd het misschien gebouwd door Boeing?

De film is geregisseerd door Klay Hall. De release datum van Planes is voorzien voor 9 augustus 2013.
:)