Playing the field

Playing for Keeps nieuwe Poster

Gewoon een nieuwe poster van Playing for Keeps, een romantische komedie over een aardige, ongelukkige voormalige voetbalster (vertolkt door Gerard Butler) die terug naar huis gaat om zijn leven weer zin te geven:

Playing for Keeps Film door Gabriele Muccino.

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een voormalig topsporter met een zwak verleden probeert om zichzelf terug op de goede weg te brengen door het coachen van zijn zoons’ voetbalteam, het is echter moeilijk om weerstand te bieden wanneer hij zich in een scoringspositie bevindt met de rusteloze en prachtige moeders van zijn spelers.”

Hoe kan men, zelfs getrouwd, weerstand bieden aan de ondeugende grijns van Gerard Butler!
:)

Playing for Keeps Film van Gabriele Muccino, de regisseur van The Pursuit of Happyness

Twee nieuww preview clips van Playing for Keeps, de nog te verschijnen voetbalkomedie met aan het hoofd Gabriele Muccino, de regisseur van The Pursuit of Happyness:

Playing for Keeps Filmtrailer


Playing for Keeps – Wil iemand weten hoe te schieten?


Playing for Keeps – Nieuwe coach
Verhaallijn:
“Een voormalige voetbalster heeft het moeilijk en coacht nu de voetbalploeg van zijn zoon in een poging om zijn leven weer op het juiste spoor te brengen.”

Ziet Gerard Butler er sexy uit in een voetbalshort?
:?

Gerard Butler Playing for Keeps

Acteur Gerard Butler heeft de hoofdrol te pakken als George in “Playing for Keeps”, de gevoelige nieuwe romantische komedie in een regie van Gabriele Muccino, de regisseur van “The Pursuit of Happyness”. Hier is een nieuwe grote poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En de UK trailer van de film:


PLAYING FOR KEEPS

Ik kan me Gerard Butler niet indenken als voetbalspeler: voetbal is een meisjesspel voor deze strijder!
:)

Playing for Keeps – De voetbalkomedie met in de hoofdrol Gerard Butler

Een nieuwe promoclip van Playing for Keeps, de nog te verschijnen voetbalkomedie met in de hoofdrol Gerard Butler:

Playing for Keeps film geregisseerd door Gabriele Muccino – In de bioscopen vanaf 7 december 2012


PLAYING FOR KEEPS
Verhaallijn:
“Een voormalige sportster die het nu moeilijk heeft, begint met het coachen van het voetbalteam van zijn zoon in een poging om zijn leven weer op de sporen te zetten.”

Gerard Butler: vrouwen zijn gek op hem, mannen willen hem zijn. Deze kerel staat aan de top!
:)
1

Trailer en Poster van Playing for Keeps met in de hoofdrol Gerard Butler

FilmDistrict onthulde een gloednieuwe filmposter van Playing for Keeps, de nog te verschijnen voetbalkomedie in een regie van Gabriele Muccino en met in de hoofdrol Gerard Butler:

Playing for Keeps Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een charmante, ongelukkige voormalige voetbalster (Gerard Butler) keert terug naar huis om zijn leven weer op de rails te zetten. Op zoek naar een manier om zijn relatie weer op te bouwen met zijn zoon, wordt hij betrokken bij het coachen van het voetbalteam van de jongen. Maar zijn pogingen om eindelijk ‘op te groeien’ worden begroet met hilarische uitdagingen van de mooie “voetbalmoeders” die telkens weer nalopen.”

Er is ook een eerste officiƫle filmtrailer:


PLAYING FOR KEEPS

De release datum van Playing for Keeps is vastgesteld op 7 december 2012.
:)
1

Gerard Butler Playing The Field

Een eerste poster van Playing The Field, de nog te verschijnen komedie geregisseerd door Gabriele Muccino, en met in de hoofdrol Gerard Butler is online opgedoken:

Playing The Field Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Playing The Field Film

Verhaallijn:
“Een voormalig professioneel atleet met een zwak sportief verleden gaat voor de herkansing door het coachen van het voetbalteam van zijn zoon, spoedig wordt hij onrustig en kan hij niet aan de verleiding weerstaan wanneer hij omgeven wordt door alle verrukkelijke moeders van zijn spelers.”

In de film vinden we naast Gerard Butler ook Jessica Biel, Uma Thurman, Judy Greer, Catherine Zeta-Jones en Dennis Quaid. De releasedatum van Playing The Field is voorzien op 09 maart 2012.
:)

Playing the field Film

Playing the field is een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness) en gebaseerd op een script door Robbie Fox. Acteur Gerard Butler kreeg de hoofdrol als een voetbal speler op rust met een niet zo groots verleden die probeert zich weer op te werken als de coach van zijn zoons voetbalteam. Alleen is het onmogelijk voor hem om de rusteloze, verrukkelijke spelersmoeders te weerstaan. De rolverdeling bestaat onder meer uit Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Noah Lomax, James Tupper. De film zou ergens moeten verschijnen in 2012.

Playing the Field Trailer

Gerard Butler en Denis Quaid werden gezien op de set van Playing the field:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
Verhaallijn:
“Playing the field start met de thuiskomst van George (Gerard Butler), een professionele voetbalspeler op rust wiens hoogtedagen achter zich liggen. Opgebrand door zijn playboy levensstijl en bankroet door zijn vele slechte investeringen gaat hij terug naar Virginia om de draad weer op te nemen met zijn vervreemde ex-vrouw(Jessica Biel) en verwaarloosde zoon(Noah Lomax). Om verloren tijd goed te maken besluit George het jongens voetbal team te trainen. Maar hij kan zijn ogen niet afhouden van de tribunes waarop de sexy voetbal moeders en radeloze huisvrouwen smachten?”

Ik verkies Gerard Butler in actie films. Maar de man is ongetwijfeld charmant en hij levert een goede prestatie in deze komedies die hij aanneemt. Dus, zelfs als ik niet opgewonden ben door de film Playing the Field, ga ik hem toch een kans geven wanneer hij verschijnt in de bioscopen.

Tussen de lijnen door, wat denk je van Gerald Butler in een voetbal uitrusting? Aantrekkelijk nietwaar?

Hoe dan ook, meer details over de film Playing the field volgen gauw!
:)

Playing the field

Playing the field de FilmPlaying the field
Genre: Komedie
Regie: Gabriele Muccino
Cast: Gerard Butler, Uma Thurman, Jessica Biel, Dennis Quaid, Noah Lomax, James Tupper
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Playing the field Trailer

https://playing-the-field-trailer.blogspot.com/