Premium Rush

3 Preview Clips van Premium Rush

Premium Rush FilmJe kan onderstaand drie filmclips bekijken van Premium Rush, de nog te verschijnen fietskoerierthriller met in de hoofdrollen Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung, Michael Shannon en Dania Ramirez


Premium Rush – De remmen werken niet.


Premium Rush – Geef me de omslag!


Premium Rush – Verplaats je SUV!

Dania Ramirez is een echt mooie actrice, ik ben verliefd!
:)

Premium Rush De fietsboodschapperfilm

Premium RushfilmDe ploeg van Premium Rush wil je laten weten dat er heel wat actie te vinden is in de film:

Premium Rushfilm

Het beroep van fietsboodschapper is gevaarlijk, daar bestaat geen twijfel over!
:)

Premium Rush TV-spot

Premium Rush FilmLaat ons die twee actie gevulde TV-spots bekijken van Premium Rush, de nog te verschijnen thriller in een regie van David Koepp en met in de hoofdrol Joseph Gordon-Levitt:

Premium Rush Trailer


Premium Rush – Voel de spanning!


Premium Rush – Rijd op een waanzinnige manier!

Er zijn vele gezondheidsvoordelen verbonden aan het fietsen, sta dus op uit die luie zetel en maak een ritje!
:)

Premium Rush Poster

Bekijk even de Taiwanese poster van Premium Rush:

Premium Rush Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


In de filmhoofdrol vinden we Joseph Gordon-Levitt terug als de fietskoerier.
:)

Trailer van Premium Rush met in de hoofdrol Joseph Gordon-Levitt

Premium Rush FilmEen nieuwe trailer van trailer Premium Rush, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrol Joseph Gordon-Levitt, werd online uitgebracht, je kan hem onderstaand bekijken:

Premium Rush Trailer


PREMIUM RUSH
Verhaallijn:
“Wile (Joseph Gordon-Levitt), is één van de beste, lenigste, agressiefste New York fietsboodschappers, hij krijgt een enveloppe van een jonge vrouw in een uptown Manhattan College en wordt verteld dat hij 90 minuten heeft om deze af te leveren aan een adres in Chinatown. Complicaties duiken op wanneer een corrupte agent, wanhopig probeert om de envelop te pakken te krijgen, hij jaagt de fietskoerier op overal in de stad.”

De film is geregisseerd door David Koepp. De prent zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 24 augustus 2012.
:)

Joseph Gordon-Levitt Premium Rush

Joseph Gordon-Levitt is klaar voor een opwindende fietstocht in de film Premium Rush:

Premium Rush Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het ontwijken van hard rijdende auto’s, gestoorde taxichauffeurs, open deuren en acht miljoen chagrijnig voetgangers is de dagtaak van Wilee (Joseph Gordon-Levitt). Hij is de beste van de lenige en agressieve New Yorkse fietsboodschappers. Niet iedereen is geschikt voor het berijden van de Fixie – een super lichtgewicht, enkele-versnellingsfiets zonder remmen. De koeriers, die zowel goed geschoolde fietsers maar ook gekke zelfmoordgevallen zijn, lopen het risico om een veeg op de stoep te worden elke keer als ze zich in het verkeer wagen. Een man die eraan gewend is om zijn leven op het spel staat op het punt om nog meer getest te worden wanneer een routine-levering veranderd in een leven of dood achtervolging door de straten van Manhattan. Wanneer Wilee zijn laatste omslag van de dag oppikt voor een premium aflevering ontdekt hij dat het pakket anders is. Deze keer is het iemand die probeert om hem te vermoorden.”

Hier is de officiële filmtrailer van Premium Rush als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Premium Rush Trailer

Premium Rush FilmJe kan onderstaand de eerste officiële filmtrailer bekijken van Premium Rush, de nog te verschijnen aktie thriller geregisseerd door David Koepp en met in de hoofdrollen Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung, Michael Shannon en Dania Ramirez:

Premium Rush Trailer


PREMIUM RUSH
Verhaallijn:
“Een fietsboodschapper (Joseph Gordon-Levitt) in Manhattan pikt een omslag op die de aandacht opwekt van een corrupute agent (Michael Shannon), die de fietser achtervolgd doorheen de stad.”

God, Ik kan niet wachten om deze film te bekijken. Ik ben zo opgewonden door de trailer dat ik bijna mijn mountain bike verwisselde voor een fiets zonder versnellingen.

Hoe dan ook, de film Premium Rush zal uitgebracht worden in de bioscopen op 13 januarri 2012. Zet je maar al schrap voor een uitstekende gekke fietsfilm!
:)

Premium Rush Plot

Premium Rush FilmDe officiële inhoud van Premium Rush is vrijgegeven:

Premium Rush Trailer

Inhoud van Premium Rush:
“Een motorkoerier uit New York(Joseph Gordon-Levitt) wordt een omslag gegeven door een jonge vrouw in een uptown Manhattan college. Hij wordt verteld dat hij 90 minuten heeft voor de aflevering aan een adres in Chinatown. Verwikkelingen volgen wanneer een geheime politie agent op de proppen komt en de omslag opeist onder speciale omstandigheden. De verborgen waarheid, verborgen motieven en de leven en dood inzet aan beide zijden wordt geopenbaard in een reeks van flashbacks wanneer de agent en de boodschapper een lange Manhattan race aangaan. Een race tegen de tijd wanneer de boodschapper de kostbare aard van de dunne omslag achterhaalt.”

Denk je dat de motorkoerier de omslag op tijd zal kunnen afleveren?
:?
1