Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies Film in 2015

Hier is een eerste officiƫle blik op Pride and Prejudice and Zombies, de aanstaande fantasie horrorfilm

trots en vooroordelen en Zombies Movie Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Jane Austen’s klassieke sprookje van de verwarde relaties tussen minaars uit verschillende sociale klassen in het 19e-eeuwse Engeland is geconfronteerd met een nieuwe uitdagingā€”een leger van ondode zombies.”

Dood of ondood, je rotzooit beter niet met de Bennet zusters!

Van links naar rechts kan je de volgende personen herkennen Ellie Bamber als Lydia, Bella Heathcote als Jane, Lilly James als Elizabeth, Millie Brady als Mary en Suki Waterhouse als Kitty.

De film heeft nog geen officiƫle versiedatum. Hij wordt ergens in 2015 verwacht in de theaters
:)

Pride and Prejudice and Zombies Film

Pride and Prejudice and Zombies FilmEr komt een film bewerking van Pride and Prejudice and Zombies, de zombie parodie roman van Seth Grahame-Smith. Lionsgate heeft inderdaad de filmrechten gekocht en voorziet een prent voor het grote scherm. Er wordt nu gezocht naar een regisseur: het duo Seth Grahame-Smith en David Katzenberg en Craig Gillespie zijn diegenen wiens naam vernoemd worden als hoofd van het project.

Pride and Prejudice and Zombies Trailer

Voor hen die het niet weten, Pride and Prejudice and Zombies is een combinatie van Jane Austen’s klassieke 1813 roman Pride and Prejudice met de elementen van moderne zombie fictie. Het boek werd meer dan 1 miljoen keer verkocht en werd vertaald in meer dan 20 talen.

Verhaallijn:
“Een mysterieuze plaag treft het rustige Engelse dorpje Meryton en de doden komen terug tot leven! Levendige heldin Elizabeth Bennet is vastbesloten om de zombie bedreiging te beeindigen, maar zij wordt afgeleid door de aankomst van de hooghartige en arrogante Mr. Darcy. Wat volgt is een erg te genieten komedie met voldoende weerwerk tussen de twee jonge geliefden en nog meer geweldadig weerwerk op het bloed doordrenkte slagveld wanneer Elisabeth de oorlog aangaat tegen de vleesetende ondoden. Kan zij het gebroed van Satan overwinnen en de sociale vooroordelen van de bewuste deftige klasse overwinnen?”

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Pride and Prejudice and Zombies.
:)

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies de FilmPride and Prejudice and Zombies
Genre: Actie/Komedie/Horror/Romantiek
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Pride and Prejudice and Zombies Trailer

https://pride-and-prejudice-and-zombies.movie-trailer.com/